Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel ovo i danas kme kme ?
Vrlo dobro znamo da je dobar posao odradjen, ovi nece prestati plakati
Vrlo dobro znamo da je dobar posao odradjen, ovi nece prestati plakati
Sada je se pokazalo da su patili 10 godna i potajno se nadali da budu kao Sarajevo. 
Tacno rialiti postajete u Sarajevu, moze li se otvoriti neki broj telefona za glasanje 
Prvo popuste kitu Miloradu, da vam se sta ne naljuti i ne skine vas da budzete, pa se onda javite da raspravljate o normalnim temama.
- FKS -
Pa ovo i nije baš daleko veća baza navijača kako tvrdiš.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:20FK Zeljeznicar - Sezona 21/22 - 3905
FK Zeljeznicar - Sezona 22/23 - 6825
FK Zeljeznicar - Sezona 23/24 - 7057
FK Zeljeznicar - Sezona 24/25 -8376
FK Zeljeznicar - Sezona 25/26 - 7.475
FK Sarajevo - Sezona 21/22 - 3062
FK Sarajevo - Sezona 22/23 - 4579
FK Sarajevo - Sezona 23/24 - 7009
FK Sarajevo - Sezona 24/25 - 6613
FK Sarajevo - Sezona 25/26 - 4000
Moramo i napomenuti da smo svaku ovu sezonu imali daleko veća očekivanja od vas i samim tim doživjeli i daleko veća razočarenja od vas, a ove polusezone je to nezadovoljstvo kulminiralo, dok ste vi imali onaj hajc s početka koji je splasnuo zadnje dvije utakmice nakon derbija i povratka u realnost.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Jedini narod na svijetu koji slavi svoje okupatoreNemanja99 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:47HahaLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:17A gdje bijela zastava sa ljiljanima? A kakve veze ima Saadet Partisi sa svim tim? Husejn-kapetan Gradascevic se u grobu okrece. Kone blaga kriza identiteta.
![]()
Podvelesci at finest
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Svaki put kad ovaj klaun iznad nekoga prca za mjesto u kojem živi, jedan plastenik u Gabeli propadne.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nazalost, zivimo sa bosanskim katolicima i bosanskim prsvoslavcima koji velicaju ratne zlocince i time se ponoseLavoviGabela je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:26Jedini narod na svijetu koji slavi svoje okupatoreNemanja99 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:47HahaLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:17A gdje bijela zastava sa ljiljanima? A kakve veze ima Saadet Partisi sa svim tim? Husejn-kapetan Gradascevic se u grobu okrece. Kone blaga kriza identiteta.
![]()
![]()
Podvelesci at finest![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Nek neko kaze glupanima koji ne smiju nos pomoliti preko bulevara da su Turci bili na mostu. Ne znam sta vam nije jasno, moze svaka osim uzpovske.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni 
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja sam mislio da je Stari Most simbol, a ne bilbord za politicke poruke turske opozicijske islamsko orijentisane stranke. Kao sto rekoh Husejn-kapetan se u grobu okrece. Bez kicme i bez identiteta narod. Od ljiljana na ovo ste spali. Al gore od ovoga su navijaci sto nose sa sobom bijelu zastavu ljiljana na utakmice i pravdaju ovo.
Btw: sad Turci prije toga Ultras Rapid kaze bili pod policijskom zastitom nigdje policajca na snimku… to izgleda kako ko dodje ne bi me cudilo da ti stojis sa fotoaparatom i naplacujes 5€ po slici, nekako mi lici na vas.
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 28 dec 2025, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Dogodine kakavi bilbordi po SA ide cestitka za Mirvica sa starog mosta.
Prvo se informisi ovo nema veze sa nama ovo su turci i nekakva njihova stranka saadet partisi ukucaj ih i njihove su zastave , ali znamo da vam se ledi krv u zilama kad cujete ovaj zvukLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:17A gdje bijela zastava sa ljiljanima? A kakve veze ima Saadet Partisi sa svim tim? Husejn-kapetan Gradascevic se u grobu okrece. Kone blaga kriza identiteta.
![]()

Zadnja izmjena: UtdBiH21, dana/u 28 dec 2025, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Ni ne treba nam. Imamo HumThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:46Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa to i ide najbolje uz vas. Neka svako obilježava svoje. Mi ćemo čaršiju vi brdaLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:58Ni ne treba nam. Imamo HumThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:46Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni![]()
![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Znam ja dobro kakva je stranka Saadet Partisi, samo sam mislio da je Stari Most simbol, a ono ispade bilbord za politicke poruke turske opozicijske islamsko orijentisane stranke.UtdBiH21 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:57Prvo se informisi ovo nema veze sa nama ovo su turci i nekakva njihova stranka saadet partisi ukucaj ih i njihove su zastave , ali znamo da vam se ledi krv u zilama kad cujete ovaj zvukLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:17A gdje bijela zastava sa ljiljanima? A kakve veze ima Saadet Partisi sa svim tim? Husejn-kapetan Gradascevic se u grobu okrece. Kone blaga kriza identiteta.
![]()
![]()
![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Herceg Bosno moja si do hita, a od hita zaboli me kita.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:59Pa to i ide najbolje uz vas. Neka svako obilježava svoje. Mi ćemo čaršiju vi brdaLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:58Ni ne treba nam. Imamo HumThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:46Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni![]()
![]()
![]()
kako krkan uleti velkoskom, sta je ovo jbt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.