FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Ima stvarno bogatu karijeru i iskustvo, a opet sa druge strane Adžem ga pojeo sa igračima koji 8.tekmi zaredom u prvenstvu ne mogu pobjediti..
Ima stvarno bogatu karijeru i iskustvo, a opet sa druge strane Adžem ga pojeo sa igračima koji 8.tekmi zaredom u prvenstvu ne mogu pobjediti..
Tek kad bude sve ozvaniceno onda treba pricati o imenima.
Mislim da je potreban neko ko poznaje domacu ligu jer sigurno necemo krenuti napad na titulu ovog proljeca niti sljedece godine. Sto se mene tice i bolje da se stvari rade sporije ali kvalitetnije kako bismo imali zdrave temelje da za par godina imamo samoodrziv klub uz dodatni priliv od Sanina. Tako su i klub i on veoma zadovoljni, a mi navijaci napokon mozemo izaci iz grca i gledanja sredine tabele.
Nista nece moci preko noci. Ne znam ni jel pametno odmah krenuti sa velikim imenima i novcem jer neminovno je da ce morati biti gresaka iz kojih se treba uciti, da li uciti tako sto ulozis sve odmah i na jakim ljudima ili postepeno, ne znam. Uostalom, onaj ko ima pare i ulaze ih valjda zna bolje od nas a sigurno i bolje od garnitura ljudi u proteklih nekoliko godina.
Mislim da je potreban neko ko poznaje domacu ligu jer sigurno necemo krenuti napad na titulu ovog proljeca niti sljedece godine. Sto se mene tice i bolje da se stvari rade sporije ali kvalitetnije kako bismo imali zdrave temelje da za par godina imamo samoodrziv klub uz dodatni priliv od Sanina. Tako su i klub i on veoma zadovoljni, a mi navijaci napokon mozemo izaci iz grca i gledanja sredine tabele.
Nista nece moci preko noci. Ne znam ni jel pametno odmah krenuti sa velikim imenima i novcem jer neminovno je da ce morati biti gresaka iz kojih se treba uciti, da li uciti tako sto ulozis sve odmah i na jakim ljudima ili postepeno, ne znam. Uostalom, onaj ko ima pare i ulaze ih valjda zna bolje od nas a sigurno i bolje od garnitura ljudi u proteklih nekoliko godina.
Ove sezone treba ciljat kup i top 3.Orvel je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:53Tek kad bude sve ozvaniceno onda treba pricati o imenima.
Naredne sezone ne vidim zašto ne bi mogli napast titulu ako suđenje bude iole korektno. Ko zna gdje bi i sada bili da nismo brutalno pokradeni u Širokom, od tada je sve krenulo nizbrdo.
-
enterofuryl
- Kontakt:
pojeo ga prvo poluvrijeme na grbaviciavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
- jointunija
- Kontakt:
To je i bit,moramo se ugurati u savez,prioritet br.1.Arma00 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:56Ove sezone treba ciljat kup i top 3.Orvel je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:53Tek kad bude sve ozvaniceno onda treba pricati o imenima.
Naredne sezone ne vidim zašto ne bi mogli napast titulu ako suđenje bude iole korektno. Ko zna gdje bi i sada bili da nismo brutalno pokradeni u Širokom, od tada je sve krenulo nizbrdo.
Za sad hercegovci drže primat na relaciji Nikšić-Kaplan-Savez,to smo mogli vidjeti u obe naše međusobne utakmice i još se kesere kako su nas "spengali".
Zadnja izmjena: jointunija, dana/u 28 dec 2025, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Sanin na plazamaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:37Mirvic nije ni stigao , vec poceli o nekakvim imenima? Sta vam je
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Pozdrav plava braco!
Ne pravi ražanj dok je zec u sumi, jos uvijek ne znamo kad je zvanični pocetak realizacije strateškog partnerstva, ne znamo sta buduci investitor planira. Nagađamo po forumu, kidamo živce dok naši prvotimci uzivaju u novogodišnjim praznicima, mozda bi se trebali ugledati na njih i sacekati da se ovo slegne, malo odmoriti od svega do početka priprema i zvanični informacija od strane kluba.
Ne pravi ražanj dok je zec u sumi, jos uvijek ne znamo kad je zvanični pocetak realizacije strateškog partnerstva, ne znamo sta buduci investitor planira. Nagađamo po forumu, kidamo živce dok naši prvotimci uzivaju u novogodišnjim praznicima, mozda bi se trebali ugledati na njih i sacekati da se ovo slegne, malo odmoriti od svega do početka priprema i zvanični informacija od strane kluba.
Svakom bi se isto dogodilo prva tekma sezone sa novim trenerom, grotlo Grbavice, zatim kad smo dosli u Koper oducio nas od fudbala. Mogli nam 5/6 zabiti..avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Fk Željezničar.
Haris ne djeluje lose za napadaca, za pocetak. Pristojna karijera.
Fk Željezničar.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Dobar interviju, ali šteta što je ovaj momak poprilično nespreman. Pretvorio je ovo u pregled nastupa na velikim takmičenjima bivše države 70-ih i 80-ih. Morao se dotaknuti i PL ipak je radio interviju sa najtrofejnijim trenerom tog takmicenja. Ali od Brke uvijek nešto čuješ o Želji što si ili zaboravio ili prvi put čuješ. Pa tako i ovo da smo bili generalna proba Kamerunu za SP
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- dubioza144
- Kontakt:
Pa jel imamo trenutno nekog igraca kojem istice ugovor ?
Roncevic, Sutkovic, Obradov, Sukilovic, Memisevic, Pejic, Simoni, Radovac, Krpic, Konings, Rakic, Kolic out a na ljeto rijesit se Boljevica, Vinija, Trupea, Odinake, Garcevica, Jaganjca, Ibrahima, Lagumdzije, Šabića ukoliko do tad neko od njih ne izleti u prvi plan a dabogda.
Roncevic, Sutkovic, Obradov, Sukilovic, Memisevic, Pejic, Simoni, Radovac, Krpic, Konings, Rakic, Kolic out a na ljeto rijesit se Boljevica, Vinija, Trupea, Odinake, Garcevica, Jaganjca, Ibrahima, Lagumdzije, Šabića ukoliko do tad neko od njih ne izleti u prvi plan a dabogda.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne znam kakva je situacija sa Lagumdžijom samo, ni transfermarktet ne zna. Kada je dolazio zimus pisalo se o jednogodišnjem ugovoru. Mislim da je on igrač kojem eventualno ističe ugovor.dubioza144 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 15:14Pa jel imamo trenutno nekog igraca kojem istice ugovor ?
Vidio najavu u cetvrtak da je u petak u 20 i zaboravim.Hvala na podsjetniku.
Brko iz druge galaksije!
Nije baš uobičajen Brkin intervju, malo je i do ovogo momka što vodi podkast, ali Brku je uvijek zanimljivo slušati o čemu god da priča.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Riquelme1921
- Kontakt:
To se desilo isključivo zato što su dali rani gol na Grbavici te dali sve od sebe da bunkerom pokušaju sačuvati gol. Znali su i oni da će primiti 5 komada samo zbog one publike i hajca svaki početak sezone na Grbavici. Pa Bašić je izbacio Dinamo Minsk i zamalo Neftchi sa Biberom, Kosorićem, Drinom, Drljom i Haračićem u prvoj postavi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Grupa iznad svakog pojedinca.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Željezničar i Stupčanica uspostavili su saradnju dva kluba, a prema dogovoru nekolicina igrača sa Grbavice iskustvo u seniorskom fudbalu sakupljaće od proljeća u Olovu.Prve laste na Dancu biće mlada tri igrača koja su jesenji dio sezone proveli u Slaviji iz Istočnog Sarajeva, no Željezničar je odlučio da ih na kaljenje pošalje na drugo mjesto.To su Ernad Babaluk, Aiman Šemdin i Zlatan Zeničanin.Babaluk je tokom jeseni bio jedan od najboljih igrača Slavije, upisao je krilni fudbaler 15 nastupa u dresu Sokolova, te zabilježio po tri gola i asistencije. Šemdin je štoper i nastupio na devet mečeva, dok je Zeničanin šansu dobio na šest mečeva.
Izvor:Meridian sport.
Drago mi je da nam ovo nije propalo u cijeloj frci u kojoj se Klub našao, a sad iz ove perspektive gledajući nastupe napadača, ovo što su uradili je mogao i Zeničanin, a gledajući nastupe krila izuzev Cvete, sigurno bi Babaluk mogao slično tome.
Izvor:Meridian sport.
Drago mi je da nam ovo nije propalo u cijeloj frci u kojoj se Klub našao, a sad iz ove perspektive gledajući nastupe napadača, ovo što su uradili je mogao i Zeničanin, a gledajući nastupe krila izuzev Cvete, sigurno bi Babaluk mogao slično tome.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Naravno da Adžem nije zaslužan za dobru partiju protiv Kopera.Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 15:29To se desilo isključivo zato što su dali rani gol na Grbavici te dali sve od sebe da bunkerom pokušaju sačuvati gol. Znali su i oni da će primiti 5 komada samo zbog one publike i hajca svaki početak sezone na Grbavici. Pa Bašić je izbacio Dinamo Minsk i zamalo Neftchi sa Biberom, Kosorićem, Drinom, Drljom i Haračićem u prvoj postavi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Naravno da nije zaslužan za rutinsku pobjedu protiv Zrinjskog , jer su ovi par dana prije imali utakmicu konferencijske lige.
Naravno da je, isključivo, on kriv za poraz na derbiju i to nema nikakve veze sa teškom utakmicom protiv Širokog par dana ranije.
Itd, itd.
Dosta vas voli pljunut po nekome samo jer je naš.
Fetiš neki, šta li je.
Ko se to pokazao u zadnjih 10 godina bolji trener od Adžem ili Sablje?
Amara i pokojnog Odu neću ni spominjati.
NIKO!
Kraj priče.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
E sad kad ti izvuku akciju protiv KrusevaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑28 dec 2025, 16:55Naravno da Adžem nije zaslužan za dobru partiju protiv Kopera.Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 15:29To se desilo isključivo zato što su dali rani gol na Grbavici te dali sve od sebe da bunkerom pokušaju sačuvati gol. Znali su i oni da će primiti 5 komada samo zbog one publike i hajca svaki početak sezone na Grbavici. Pa Bašić je izbacio Dinamo Minsk i zamalo Neftchi sa Biberom, Kosorićem, Drinom, Drljom i Haračićem u prvoj postavi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Naravno da nije zaslužan za rutinsku pobjedu protiv Zrinjskog , jer su ovi par dana prije imali utakmicu konferencijske lige.
Naravno da je, isključivo, on kriv za poraz na derbiju i to nema nikakve veze sa teškom utakmicom protiv Širokog par dana ranije.
Itd, itd.
Dosta vas voli pljunut po nekome samo jer je naš.
Fetiš neki, šta li je.
Ko se to pokazao u zadnjih 10 godina bolji trener od Adžem ili Sablje?
Amara i pokojnog Odu neću ni spominjati.
NIKO!
Kraj priče.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MukiBek i 14 gostiju.