E jbg burazRosicky je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:45Kakvi bi rezultati bili da ljudi sebi ne zabijaju golove zadnji par tekmichily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2025, 16:41Od dvadeset sedam zvaničnih utakmica ovaj klub je dobio dvadeset dvije i izgubio dvije, ne znam odakle navijači i simpatizeri Arsenala crpe toliku negativnu energiju, pet zasluženih pobjeda se opet vezalo ali kad čitaš komentare na društvenim mrežama pomislio bi da je rasulo, niko živ ne valja osim Ricea i Timbera kad je zdrav.![]()
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nisam ni ja najzadovoljniji,ali brate i to sto zabiju sami sebi nesto govori o nama,da ne pravimo pritisak i ne stvaramo nista naprijed nebi ni ti golovi dosli,ybg u svim tim utakmicama smo imali sanse zabiti po 2-3 gola ali ybg u zadnje vrijeme steka realizacija ali smo protivnike dovoljno pritisnuli da zabiju sami sebiRosicky je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:45Kakvi bi rezultati bili da ljudi sebi ne zabijaju golove zadnji par tekmichily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2025, 16:41Od dvadeset sedam zvaničnih utakmica ovaj klub je dobio dvadeset dvije i izgubio dvije, ne znam odakle navijači i simpatizeri Arsenala crpe toliku negativnu energiju, pet zasluženih pobjeda se opet vezalo ali kad čitaš komentare na društvenim mrežama pomislio bi da je rasulo, niko živ ne valja osim Ricea i Timbera kad je zdrav.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo presing u pravim trenucima i ima da ih posramimo i isperemo gorak okus za one poraze koje su nam nanijeli. Oni imaju neke bitne suspenzije i izostanke sto bi nam takodjer trebalo olaksat.
Al ta njihova igra mi je fenomen, izgledaju mi na trenutke ko grogirani boksac koji samo sto ne padne i onda odjednom izvuce neki udarac i nokautira te. Tako da treba pazit na te njihove duge lopte i one kak se kaze nicije lopte jer iz toga vuku opasne polukontre i agresivni su u duelima.
Al ta njihova igra mi je fenomen, izgledaju mi na trenutke ko grogirani boksac koji samo sto ne padne i onda odjednom izvuce neki udarac i nokautira te. Tako da treba pazit na te njihove duge lopte i one kak se kaze nicije lopte jer iz toga vuku opasne polukontre i agresivni su u duelima.
ARSENAL4ever
Rice otpao za Villu,ozljeda koljena...
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Ovo je tragikomedija. Ko jos nije bio povredjen ove sezone? Arteta?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ode mojih 40 maraka da ce Arsenal dobit 3 razlike
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Večeras ako Arsenal ne popuši dobro je.
Govorio sam kolegi s posla kako Rice na kolicinu napora koju ulaze moze zavrsiti sa povredom koljena ili misica i naveo sam rodrija kao primjer 
- LenyYoro15
- Kontakt:
Mislim da je za dobar dio ovih povreda koje imate kriv Arteta. Pola je njegove krivice u svemu tome.
Dobar je menadžer, digao vas je na nivo više po svemu, ali ne umije da rotira. Čak mislim da je to iz neopravdanog i neobjašnjivog straha. Utiska sam da je stvorio sistem i način igre gdje nema velikog odstupanja ukoliko igra prvotimac i njegova zamjena, ali opet ne vjeruje onima na klupi.
Amorim, koji je menadžer u pokušaju za sada, uvede Fredericsona umjesto Lisandra Martineza u 85. minuti dok brani 1:0 protiv Newcastlea. Ranije uvede mrtvog Malaciu poslije 2 godine ne igranja fudbala. Ima više *uda, a mnogo manje znanja od Artete.
Dobar je menadžer, digao vas je na nivo više po svemu, ali ne umije da rotira. Čak mislim da je to iz neopravdanog i neobjašnjivog straha. Utiska sam da je stvorio sistem i način igre gdje nema velikog odstupanja ukoliko igra prvotimac i njegova zamjena, ali opet ne vjeruje onima na klupi.
Amorim, koji je menadžer u pokušaju za sada, uvede Fredericsona umjesto Lisandra Martineza u 85. minuti dok brani 1:0 protiv Newcastlea. Ranije uvede mrtvog Malaciu poslije 2 godine ne igranja fudbala. Ima više *uda, a mnogo manje znanja od Artete.
RAYA TIMBER GABRIEL SALIBA HINCAPIE ZUBI MERINO ODEGARD SAKA TROSARD GYOKARES
nek nam je sretno
Eze i Madueke opet klupa Havertz isto
nek nam je sretno
Eze i Madueke opet klupa Havertz isto
Arsenal All The Way !
Mi njih s klupe mozemo sahraniti ako Španski ribar na klupi bude znao Havertz,Madueke,Eze,Martineli,Nwaneri mozemo im raditi sta zelimo samo ako bude imao muda
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisam optimistican pogotovo kad sam procito za Rice al eto mozda se nalozimo na njih
Arsenal All The Way !
Ma ako ih ne mozemo i bez Ricea dobiti na domacem terenu pišaj nas i nismo za tituleBarcod je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:23Nisam optimistican pogotovo kad sam procito za Rice al eto mozda se nalozimo na njih
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lik je zaljubljen u Merina, igrač sa najviše minuta ove sezone Allaha mi, ovo je nevjerovatno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kroz sredinu autoput otvoren 
Kapiten je legenda
Znao sam da je Rice jako bitan, al da je ovakav autoput na sredini bez njega to nisam ocekivao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbga Gyokeres mogli su te ljudi ostaviti na miru sa pricama da si flop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.