E jbg burazRosicky je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:45Kakvi bi rezultati bili da ljudi sebi ne zabijaju golove zadnji par tekmichily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2025, 16:41Od dvadeset sedam zvaničnih utakmica ovaj klub je dobio dvadeset dvije i izgubio dvije, ne znam odakle navijači i simpatizeri Arsenala crpe toliku negativnu energiju, pet zasluženih pobjeda se opet vezalo ali kad čitaš komentare na društvenim mrežama pomislio bi da je rasulo, niko živ ne valja osim Ricea i Timbera kad je zdrav.![]()
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nisam ni ja najzadovoljniji,ali brate i to sto zabiju sami sebi nesto govori o nama,da ne pravimo pritisak i ne stvaramo nista naprijed nebi ni ti golovi dosli,ybg u svim tim utakmicama smo imali sanse zabiti po 2-3 gola ali ybg u zadnje vrijeme steka realizacija ali smo protivnike dovoljno pritisnuli da zabiju sami sebiRosicky je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:45Kakvi bi rezultati bili da ljudi sebi ne zabijaju golove zadnji par tekmichily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2025, 16:41Od dvadeset sedam zvaničnih utakmica ovaj klub je dobio dvadeset dvije i izgubio dvije, ne znam odakle navijači i simpatizeri Arsenala crpe toliku negativnu energiju, pet zasluženih pobjeda se opet vezalo ali kad čitaš komentare na društvenim mrežama pomislio bi da je rasulo, niko živ ne valja osim Ricea i Timbera kad je zdrav.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo presing u pravim trenucima i ima da ih posramimo i isperemo gorak okus za one poraze koje su nam nanijeli. Oni imaju neke bitne suspenzije i izostanke sto bi nam takodjer trebalo olaksat.
Al ta njihova igra mi je fenomen, izgledaju mi na trenutke ko grogirani boksac koji samo sto ne padne i onda odjednom izvuce neki udarac i nokautira te. Tako da treba pazit na te njihove duge lopte i one kak se kaze nicije lopte jer iz toga vuku opasne polukontre i agresivni su u duelima.
Al ta njihova igra mi je fenomen, izgledaju mi na trenutke ko grogirani boksac koji samo sto ne padne i onda odjednom izvuce neki udarac i nokautira te. Tako da treba pazit na te njihove duge lopte i one kak se kaze nicije lopte jer iz toga vuku opasne polukontre i agresivni su u duelima.
ARSENAL4ever
Rice otpao za Villu,ozljeda koljena...
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Ovo je tragikomedija. Ko jos nije bio povredjen ove sezone? Arteta?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ode mojih 40 maraka da ce Arsenal dobit 3 razlike