tiagofaria25 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 00:17
100%, bio sam protiv Admira, ali kada je sve bilo zavrseno ocekivao sam da ce on bar to moci, ima njih koji nisu na nivou Želje, ali su mogli/mogu biti. Odinaka, Šabić pa i Jaganjac koji je sa loptom solidan, nije prespor, ali na završnici se moralo raditi s njim.
Ali eto mi umjesto da pojedince dignemo, spustimo igrače koji su u prvim utakmicama izgledali odlično na to da budu osrednji ili loši. Erick, Alić… I na M’Handu se vidi da zna lopte, ali nikako da to doðe do izražaja, pa mi jednog Miloševića koji bi trebao biti igračina za našu ligu ne znamo iskoristiti.
Tako je izgleda da nama treba jako dobar psiholog
AhmedNurudin je napisao/la: ↑28 dec 2025, 21:30
Igrač na kojeg svakako treba obratiti pažnju. Na njegovoj poziciji imamo Odinaku kojem ugovor ističe na ljeto a i puno oscilira. Imamo i Trouppea za kojeg mislim da se svi slažemo nije pokazao ništa od onog što smo očekivali. Pogotovo ako se bude išlo u raskid sa Trouppeom. Radonju ovi rumours-i na transfermarketu šalju u goricu. Ne znam kakv mu izazov može biti odlazak u borbu za opstanak u hnl ako bi mi pokazali interes za njega.
Ne znam kakvi su planovi, ali uvijek samo bio za Radonju
Da dovedemo otpilike nesto poput Brajanac (25), Bojadzic (28) Radonja (24), Ervin Gigovic (22), Ajanovic (20), Hasic (22), Mehic (22)
Djezic (19) iz Rapida II bio povrijedjen i nije igrao, ali je talentovan i mozda ima neka sansa zbog tog odsustva
Uglavnom volio bih tako neke talentovane, neke koji su neki level
Ako dovodimo majstora volio bih nesto ovakvo da je igrac bio neki veliki bas ozbiljan level i da na bacamo pare na igrace +30 koji nisu neka magija
Pogledaj Koper nas Ilicic sam pobjedio u i od 4 zasluzan je za 3 gola Kopera
To nama treba magija nesto slicno ovom igracu

Mozda je ovo prevelik zalogaj, ali ima dosta na svijetu igraca starijih
Pa valjda nas zapadne neki Dzeko, Nani, Hulk, Ben Arfa, Taarbat nesto sto ce uvijek biti pojam za nasu ligu i uz nekog mladjeg napadaca napraviti od dva igraca prevagu naprijed onda ne treba nam puno ni mijenjati ovo trenutno sto imamo
Hipotetiticki dva igraca povezana naprijed mogu i amatersku odbranu nositi, dok dobra odbrana ne moze nositi los napad
Jaganjac, Rakic nisu jos taj level da mogu bez nekog Sosica iza njih sve sami izmedju dva tri stopera
Mladi su oni i mogu biti dobri u buducnosti ukoliko se s njima bude radilo na zavrsnici i jos jace na fisickoj spremi
Ne kazem sad ni da nam je napad najgori, puno je tu faktora uticalo na ovaj potop
Osim sudijskog klanja i igranke, mi smo izgubili Sosica koji je ofanzivno 60% bitan za svakog igraca i bez njega ni drugi ne funkcionisu najbolje
On je jako mlad i realno najbolji je igrac koji zna zabiti, asistirati, predbilati, sacuvati loptu, izboriti faul i napraviti veliku razliku prenoseci pritisak i loptu na protivnicku polovini, cak i nasa odbrana bude bolja uz takve igrace
Kao sto kaze tiago treba nam prvo dobar psiholog i trener, a onda vidjet ko ce ostati, a ko otici