Što je uopšte 4 miliona duga toliki problem? Za ove budžete to je bzvzjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:25Bilo na sudu, izgubiliOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:21Zasto nas onda nema na aktuelnom spisku dugovanja od poreske uprave, ako je dug toliko star? Prikriveni dug, jesul to mediji propustili?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:56
Daj bolan Buco.
Dug je od 2014,17,18.
Nije od juce , i nešto je u zadnjih 6 mjeseci.
Sve sto mediji pisu je tacno. Nemoj se zavaravat i tjesiti da nije.
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro ste vi gore u qrac otišli,
prepucavanje ko više duguje državi

prepucavanje ko više duguje državi
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nas dug je veci od vaseg
Nas Mirva > Vas Mirva
Nas Mirva > Vas Mirva
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Derbi ce biti registrovan 0:4zeljovolimte je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:58Sad kad Sarajevo suspenduju sta ce se desitii sa bodovima?
Mi nikada odustati necemo...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A jesu se usqurcili, kako je to lijepo za vidjeti
Pa jeste bar mogli nešto naučiti nešto na našim greškama za ovih 10+ godina otkad imamo investitora.
Al’ jok
Pa jeste bar mogli nešto naučiti nešto na našim greškama za ovih 10+ godina otkad imamo investitora.
Al’ jok
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mi navikli na naslove u medijimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:11A jesu se usqurcili, kako je to lijepo za vidjeti![]()
Al’ jok![]()
Od ta 4 miliona duga pola je kamata... Dakle halalit ce im kamatu ko i Želji i to je to..imekorisnicko je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:27Što je uopšte 4 miliona duga toliki problem? Za ove budžete to je bzvzjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:25Bilo na sudu, izgubiliOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:21
Zasto nas onda nema na aktuelnom spisku dugovanja od poreske uprave, ako je dug toliko star? Prikriveni dug, jesul to mediji propustili?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Normalno da su naučili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:11A jesu se usqurcili, kako je to lijepo za vidjeti![]()
Al’ jok![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A dobro i vi smatrate ozbiljno postove od par levata sa naše teme.
Ovim rezultatom i po ovakvom vremenu je Sarajevo silovalo Željezničara.
- LondonBlues
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete
Svakako da vidim i ljude da smiruju i pokušavaju pojasniti da dolazak investitora ne znaci da će klub postati konkurentan za igrače čiji su uslovi strašni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dugujemo četiri+ miliona, raspadamo se i opet strpamo koni četiri komada i završimo isto toliko bodova ispred njih.

Ma cilj ove sezone izboriti Europu i onda polako dalje. Sumnjičav sam malo po pitanju trenera, ali mislim da je za prethodnog upgrade. Da ne može biti gore kao prvu polusezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:36Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujete![]()
Svakako da vidim i ljude da smiruju i pokušavaju pojasniti da dolazak investitora ne znaci da će klub postati konkurentan za igrače čiji su uslovi strašni.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 11:36Ma generalno vas je uhvatila euforija, i okej, ne osporavam, međutim ambicije ste generalno prevelike zaciljali, a vidjet će te da to ne ide ni blizu tako kako očekujetei.
Koje su to konkretno ambicije? Par ovih budaletina sa naše teme ne računam.
Nikakva euforija, većina raje je nepovjerljiva, svi čekaju šta će se konkretno dešavati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa cijela vaša podjebavanja i prozivanja nas se svode na "postove par levata sa naše teme". Što napisa GiS, ima vas i normalnih (kao i kod nas) koji smirujete i razumijete da ne može ništa preko noći (kao i kod nas) ali džaba. Levati na obje teme glasniji.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ismir, Ismir se zvao, dobro se sjecam..
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA