Transferi bh. reprezentativaca
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Transferi bh. reprezentativaca
Na Čelika ozbiljno računaju u Lensu, info iz prve ruke. Meni neshvatljivo, jer je krampuz ali očigledno oni nešto vide što mi ne vidimo.
Re: Transferi bh. reprezentativaca
Ali ga pamtiš kako je igrao sa 17, 18 godina, što je ekstremno mlado za štopera. Tako mladi igrači nisu skoro nikad nosioci odbrane jer se ta pozicija brusi iskustvom. U njegovim godinama je Muharemović imao još dvije godine u Juve Next Gen pred sobom.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 jan 2026, 10:00Na Čelika ozbiljno računaju u Lensu, info iz prve ruke. Meni neshvatljivo, jer je krampuz ali očigledno oni nešto vide što mi ne vidimo.
Da se razumijemo, ne mislim da je taj kalibar talenta, ali neki scenarij gdje ode na posudbu u Ligue 2, tamo bude OK, Lens ga proda u neki klub sa dna francuske lige ili ga prodaju npr. u Švicarsku, još uvijek može ispasti ok i za nas i za njega. Naravno ako se nekim čudom uspije nametnuti u Lensu, tim bolje, ali zasad ne miriše na to.
Ako si u toku, zašto ga nije bilo nikako u kadru ni za Lens ni za Lens B do prije dvije utakmice? Neko je svojevremeno ovdje pisao povreda, ali je bio na jesenjim okupljanjima U21 reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.