Transferi bh. reprezentativaca
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Transferi bh. reprezentativaca
Na Čelika ozbiljno računaju u Lensu, info iz prve ruke. Meni neshvatljivo, jer je krampuz ali očigledno oni nešto vide što mi ne vidimo.
Ali ga pamtiš kako je igrao sa 17, 18 godina, što je ekstremno mlado za štopera. Tako mladi igrači nisu skoro nikad nosioci odbrane jer se ta pozicija brusi iskustvom. U njegovim godinama je Muharemović imao još dvije godine u Juve Next Gen pred sobom.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 jan 2026, 10:00Na Čelika ozbiljno računaju u Lensu, info iz prve ruke. Meni neshvatljivo, jer je krampuz ali očigledno oni nešto vide što mi ne vidimo.
Da se razumijemo, ne mislim da je taj kalibar talenta, ali neki scenarij gdje ode na posudbu u Ligue 2, tamo bude OK, Lens ga proda u neki klub sa dna francuske lige ili ga prodaju npr. u Švicarsku, još uvijek može ispasti ok i za nas i za njega. Naravno ako se nekim čudom uspije nametnuti u Lensu, tim bolje, ali zasad ne miriše na to.
Ako si u toku, zašto ga nije bilo nikako u kadru ni za Lens ni za Lens B do prije dvije utakmice? Neko je svojevremeno ovdje pisao povreda, ali je bio na jesenjim okupljanjima U21 reprezentacije.
Toliko najava a nijedan aman transfer nije bio...
Al hajd mnogi zimski transferi su jako losi...
Al hajd mnogi zimski transferi su jako losi...
Ma ocekivalo se svakako samo od Bazdara. Ovo oko Muharemovica je glupost, ne ide nigdje do ljeta. Eto i Gazibegovic je promijenio klub.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gazibegovic Keln>Sturm
Barisic Basel>Braga
Dzeko Fiorentina>Schalke 04
Hamulic Volos>Estrela
Ocito da Tarik, Esmir, Benjo, Kerim i ostali neće niđe, barem ne u januaru. Možda je i bolje.
Jedino jos ostaje Baždar, za njega, a mozda i cijelu karijeru bi bilo pogubno da ostane do ljeta u Španiji.
Barisic Basel>Braga
Dzeko Fiorentina>Schalke 04
Hamulic Volos>Estrela
Ocito da Tarik, Esmir, Benjo, Kerim i ostali neće niđe, barem ne u januaru. Možda je i bolje.
Jedino jos ostaje Baždar, za njega, a mozda i cijelu karijeru bi bilo pogubno da ostane do ljeta u Španiji.
Alajbegovic- Salzburg > Leverkusen > Inter?
Muharemovic - Sassuolo > Inter (Pristao na ugovor od 5 godina?)
Taman da nam zavrse Topalovica
Radeljic - Rijeka > Dinamo Z? Navodno odbio Hull, Slovan B
Burnic - Karlsruhe > Augsburg ?
Memic - Victoria Plzen > Bundesliga, Serie A, Ligue 1?
Pored njih moguci su transferi Basica, Vasilja, Dedica, Kulenovica, Lukica, Bajraktarevica itd, kao i nekih potencijalnih A reprezentativaca poput Smajlovica, Mahmica, Djurica, Jakupovica, Cardaklije…
Mislim da ce ovaj august biti naprometniji u historiji BH repke
Muharemovic - Sassuolo > Inter (Pristao na ugovor od 5 godina?)
Taman da nam zavrse Topalovica
Radeljic - Rijeka > Dinamo Z? Navodno odbio Hull, Slovan B
Pored njih moguci su transferi Basica, Vasilja, Dedica, Kulenovica, Lukica, Bajraktarevica itd, kao i nekih potencijalnih A reprezentativaca poput Smajlovica, Mahmica, Djurica, Jakupovica, Cardaklije…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tabakoviću, Hadziahmetoviću i Baždaru ističu posudbe, a Burniću i Kolašincu ugovori. Za Kolašinca se kladim da ide u Schalke, a za ostale ko zna šta će biti.NoDi80 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 20:56Radeljic - Rijeka > Dinamo Z? Navodno odbio Hull, Slovan B
Čelika će Lens sigurno pokušati posuditi u Ligue 2.
Vjerujem da Tahirović mijenja klub, ako se dobro sjećam u januaru su pouzdani izvori pisali da je već imao spakovane kofere da pređe u Celtic. Ali vjerovatno može otići samo u neki klub sličnog nivoa kao Brondby.
Memić je vjerovatno uz Alajbegovića i Muharemovića najvažnija priča što se tiče reprezentacije, još on stigne igrački napredovati u nekoj kvalitetnijoj ligi, vrijeme mu je za iskorak.
Za Vasilja zavisi hoće li St. Pauli ispasti.
Mislim da je to to otprilike što ćemo vidjeti ovo ljeto, ne ulazeći sad u potencijalne i U21 igrače.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
tabaković treba u italiju, tamo moze jos 3 sezone na kvalitetnom nivou odigrati
kad se procita ovih par postova iznad, bas nas cekaju zlatni dani bh fudbala. divota za citati!
kad se procita ovih par postova iznad, bas nas cekaju zlatni dani bh fudbala. divota za citati!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Treba sačekati SP. Mnogi će poslije njega imati pijacu.
Tahirović će u neki klub tipa onih koji su se ranije vrtili tu, kao AEK Atina, eventualno neki novi Talijani i sl.
Za Burnića se taj Augsburg ozbiljno spominjao, mada vidim da su tamo i navijači iznenađeni koji će im klinac neko takav.
Jovo Lukić bi uz ovu sezonu iz snova mogao napraviti isto nešto. Najozbiljniji Bešiktaš, ali s Turcima ništa nije sigurno nikad. Ne bi mene čudilo ni da završi negdje u Rusiji.
Tabaković neće imati problema naći klub sigurno. Lille, Bologna, bilo ko u njemačkoj ligi, naći će se.
Memić bi isto morao iskoristiti SP, isto kao i Plzen, da negdje ide. Vidim u nekim kombinacijama zimus bio Lyon
Ta Francuska je čudna pravo, ja bih više volio da ganja Seriju A.
Kolašinac ili Schalke, ili neki istanbulski velikan. Trećeg nema
Za Burnića se taj Augsburg ozbiljno spominjao, mada vidim da su tamo i navijači iznenađeni koji će im klinac neko takav.
Jovo Lukić bi uz ovu sezonu iz snova mogao napraviti isto nešto. Najozbiljniji Bešiktaš, ali s Turcima ništa nije sigurno nikad. Ne bi mene čudilo ni da završi negdje u Rusiji.
Tabaković neće imati problema naći klub sigurno. Lille, Bologna, bilo ko u njemačkoj ligi, naći će se.
Memić bi isto morao iskoristiti SP, isto kao i Plzen, da negdje ide. Vidim u nekim kombinacijama zimus bio Lyon
Kolašinac ili Schalke, ili neki istanbulski velikan. Trećeg nema