Realno svako neutralan ce vam reci da je velez veci klub od zelje.
Tobe, ne zakuvahaj, znamo svi sta mislis o Plodjenim. Nego, da ti cestitam Bozic i upitam, jesi gledao ti press danas? Sta kazes?
Hvala na cestitci. Takodje svima vama sretan bozic.
Koji press??? Nikada negledam te gluposti bez obzira o kome se radi. To me podsjeca na cobana koji stoji ispred stada ovaca i prica im gluposti a one bulje u njega i bleje
Mi smo rasprodali i Grbavicu i Kosevo, a kad dodjemo u Banja Luku, Mostar to im bude najposjcenija utakmica u sezoni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Realno svako neutralan ce vam reci da je velez veci klub od zelje.
Tobe, ne zakuvahaj, znamo svi sta mislis o Plodjenim. Nego, da ti cestitam Bozic i upitam, jesi gledao ti press danas? Sta kazes?
Koji press??? Nikada negledam te gluposti bez obzira o kome se radi. To me podsjeca na cobana koji stoji ispred stada ovaca i prica im gluposti a one bulje u njega i bleje
Pa ovaj nas danas. Znam da si upucen u Saninov lik i djelo, pa rekoh da vidim sta mislis o planovima, ali ako nisi gledao onda nista.
Haha gledam svake sedmice vas „pun“ stadion
Sto se tice Europe Tuzla City AZ Alkmar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa ovaj nas danas. Znam da si upucen u Saninov lik i djelo, pa rekoh da vidim sta mislis o planovima, ali ako nisi gledao onda nista.
Nisam gledao, nemam pojma o cemu se radi.
Za sanina znam da ima puno vise love od nasega shreka.
Npr sanin na plate radnika na godisnjem nivou potrosi otprilike koliko shrek zaradi. Ali je pohlepan, shreku je trazio kamatu na posudbu.
E jbg sad hordas. Najgori sudija u ligi, ubjedljivo.
Nisi me shvaito. Najkorumpiraniji da, ali nije najgori. On kad hoce moze odsuditi na vrhunskom nivou i to je pokazao. Znaci kad nema naredjenja iznad odsudice kao Colina samo sto skoro uvijek ima.
Uz Njegomirovica, najveci sljam koji je viđen na nasim terenima. Na prste jedne ruke mozes nabrojati utakmice koje je sudio posteno.
Nadam se da ce jednog dana taj kriminalac zavrsiti u zatvoru, kao i gazda mu Vico.
Nisam gledao, nemam pojma o cemu se radi.
Za sanina znam da ima puno vise love od nasega shreka.
Npr sanin na plate radnika na godisnjem nivou potrosi otprilike koliko shrek zaradi. Ali je pohlepan, shreku je trazio kamatu na posudbu.
Imas na nasem kanalu press. Tako kazu, da je 10 puta tezi od Mirvaha, a i normalniji, pametniji. Znam da ne pricaju, samo nisam znao da mu je i kamatu pucao. Fino.
Zasto se navijaci Veleza toliko dice ekskurzijom u Sarajevu nakon 30 godina neigranja Evrope, a stadion kuci od jedva 5200 mjesta nikad nisu napunili u PLBiH? Realno, po broju navijaca su tu negdje oko 5–6 mjesta u drzavi i to je sasvim ok