Eto ga ljepoto, niste ni ovo sto ste dobili napunili.
A ovako izgleda puna Grbavica:
Dok ovako izgleda krcato Kosevo:
Imas na nasem kanalu press. Tako kazu, da je 10 puta tezi od Mirvaha, a i normalniji, pametniji. Znam da ne pricaju, samo nisam znao da mu je i kamatu pucao. Fino.Bakcil je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:04Nisam gledao, nemam pojma o cemu se radi.
Za sanina znam da ima puno vise love od nasega shreka.
Npr sanin na plate radnika na godisnjem nivou potrosi otprilike koliko shrek zaradi. Ali je pohlepan, shreku je trazio kamatu na posudbu.
Trola vas, nemoguce da to stvarno misli. Ili je samo zaostali pijacar sto nije iskljuceno..
I ti svasta pitas. Cuj zastoKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:12Zasto se navijaci Veleza toliko dice ekskurzijom u Sarajevu nakon 30 godina neigranja Evrope, a stadion kuci od jedva 5200 mjesta nikad nisu napunili u PLBiH? Realno, po broju navijaca su tu negdje oko 5–6 mjesta u drzavi i to je sasvim ok![]()
Ne bi ni meni svejedno bilo da su navijači drugog kluba prvi napunili naš stadion. Ovo njihovo ponašanje, iako mahnito, je razumljivo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:15Poslje degeneka teško im se pomiriti da smo im stadion prvi napunili. 2:0 ima li još![]()
Nista se ne zna
Čekat ćemo da oni napune naš da osjetimo kako im je sadaBalorda je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:21Ne bi ni meni svejedno bilo da su navijači drugog kluba prvi napunili naš stadion. Ovo njihovo ponašanje, iako mahnito, je razumljivo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:15Poslje degeneka teško im se pomiriti da smo im stadion prvi napunili. 2:0 ima li još![]()
Jedno vrijeme držali rekord posjećenosti tri stadiona: Rođeni. Pod BB i Grbavice.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:22Čekat ćemo da oni napune naš da osjetimo kako im je sadaBalorda je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:21Ne bi ni meni svejedno bilo da su navijači drugog kluba prvi napunili naš stadion. Ovo njihovo ponašanje, iako mahnito, je razumljivo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:15
Poslje degeneka teško im se pomiriti da smo im stadion prvi napunili. 2:0 ima li još![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, jurisicduska, Venom i 38 gostiju.