Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najljepši grad u BiH je Trebinje.
To što ja volim čekati četrnesku ispred Doma Armije i što taj šmek ne bih mjenjao nizašta na svijetu, to je sad drugi par opanaka.
To što ja volim čekati četrnesku ispred Doma Armije i što taj šmek ne bih mjenjao nizašta na svijetu, to je sad drugi par opanaka.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja sam bio na onom zipelineu prošli put. Fortica kako li. Ne znam nekako su mi siromašno gore napravili. Ja sam očekivao neki restoran nešto. Ono kućica nekakva.Bumbaclat je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:41Pa sigurno je u top 5, ali im je minus sto kad prodjes stari grad i preko mosta tu je kraj. Jednostavno nemas sta drugo ni vidjeti ni raditi. Treba ti mozda pola sata da obidjes sve ako malo brze hodas. Meni je zao, ali fakat nemas nista. Ne znam kako ne polude od dosade.
Tema diskusije je ljepota. Druga prica su sadrzaji, istorija...Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:23Neozbiljno je porediti bilo koji grad u BiH sa Sarajevom jer nisu ni blizu ovo objektivno i realno kazem. Lijepi su i Tuzla, Mostar, BL, Bihac, Trebinje i mnogi drugi, ali sve su to mjesta gdje ces sve sto imas za vidjeti vidjeti za par sati i koja ne nude ni blizu sto Sarajevo moze ponuditi po bilo kojem bitnom parametru od istorije i ekonomije, infrastrukture do gastronomije, sporta, nocnog zivota i ostalih sadrzaja koji covjeku trebaju u zivotu.
@Kinosvra, daj jednu galeriju slika lafe molim te.
Sarajevo je vizuelno ruzan grad.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi ovog škutora nebitne prijateljske Veleža prati. Koja bolest i kompleks
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ali hrana vrhunskajurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:50Ja sam bio na onom zipelineu prošli put. Fortica kako li. Ne znam nekako su mi siromašno gore napravili. Ja sam očekivao neki restoran nešto. Ono kućica nekakva.Bumbaclat je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:41Pa sigurno je u top 5, ali im je minus sto kad prodjes stari grad i preko mosta tu je kraj. Jednostavno nemas sta drugo ni vidjeti ni raditi. Treba ti mozda pola sata da obidjes sve ako malo brze hodas. Meni je zao, ali fakat nemas nista. Ne znam kako ne polude od dosade.
-
spolacentra
- Kontakt:
Ne ide to u glavu intelektualcima na forumu. Radi se o kvalitetu zivotu. Ja se ljeti s posla direktno na Neretvu spustim, njih pola u " metropoli" ne zna plivati. Ljudi vole beton i nebodere, to im je lijepo. Niti razumijem kakav je argument Ilidza veca od Mostara, Alipasino, Dobrinja... a to isto Sarajevo u regionalnim okvirima gradic, da ne spominjemo evropske i svjetske okvire. Sarajevo je za Beograd i Zagreb kasaba. Zivio sam donedavno u jednom evropskom gradu, u jednom njegovom okrugu koji sam ima vise stanovnika od nase samozvane metropole. Nisu svjesni koliko su mali i nebitni. Pricaju o desavanjima u Sarajevu kao da se radi o Berlinu, ko da smo mi iz Uzbekistana pa ne znamo. Evo nek navedu neko ozbiljnu svjetsku zvijezdu koja je napravila koncert u Sarajevu a nek provjere Zagreb i Beograd. Uopce nemaju sposobnost sagledati realnost u njenom pravom obliku, samokritika nepoznat pojam i svaki moguci osvrt se shvata kao atak. Grad Sarajevo se raspada infrastrukturno, njih kad citas prijestolnica Evrope. Pogledaj zeljeznicku i autobusnu stanicu, da ne idemo dalje. Nisu svjesni da su oni ti koji su iskompleksirani.Combattente87 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:20Hahaha, care nisam bio evo ima 20 dana sigurno...Čovječe ti se u BL možeš kupati maltene u centru grada na preljepoj rijeci, plaže i šetališta duž čitave obale...Zelenilo, tvrđava, preljepi centar grada, parkovi na svakom ćošku, to je lijepota, a ne da grad ima tramvaj i ćevabdžinicu na svakih 7 metara koje daju taj šmek..kakav šmek, ljudi ko sardine hodaju po baščaršiji, niti šta vide niti znaju kuda idu, prate njuh...da ne spominjem kanalizaciju koja teče uz jedino zeleno šetalište u gradu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:13Nisi ti nikad bio ovdjeCombattente87 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:09
Uzmi 100 ljudi iz regiona, koji su obišli sve gradove u BIH, po 40 će ti reći ili BL ili Mostar, a ovaj ostatak će biti za Trebinje ili mooooožda Sarajevo....To što je najveći grad apsolutno nema nikakve veze sa ljepotom![]()
I nece ti nijedan covjek iz regiona reci da je BL ljepsa od Sarajeva a pogotovo ne 40/100 ljudi.Mozda 3 od 100 da nece reci Sarajevo ostali ako su objektivni tu nema dileme.
Ne furam nikakav lokal patriotizam ovdje samo realno pisem da vam je suludo poredjenje.Svaki grad ima svoje mane pa tako i Sarajevo
Mostar je tourist trap, manje vise. Razumijem da imaju specificnu situaciju dole zbog politike, ali kao grad stvarno malo nudi. Steta je to, imaju potencijala, ali ne koriste.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:50Ja sam bio na onom zipelineu prošli put. Fortica kako li. Ne znam nekako su mi siromašno gore napravili. Ja sam očekivao neki restoran nešto. Ono kućica nekakva.Bumbaclat je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:41Pa sigurno je u top 5, ali im je minus sto kad prodjes stari grad i preko mosta tu je kraj. Jednostavno nemas sta drugo ni vidjeti ni raditi. Treba ti mozda pola sata da obidjes sve ako malo brze hodas. Meni je zao, ali fakat nemas nista. Ne znam kako ne polude od dosade.
- imekorisnicko
- Kontakt:
BL na prvu mi je djelovala top,ali nakon što sam malo više vremena proveo tamo taj dojam je oslabio. Ipak,kako god,ostaje u konkurenciji za najljepši grad u Bosni. Za Mostar se slažem sa većinom,mimo starog grada je sve onako ružnjikavo i dosadno.
Samo zarađujem na neznanju bookmakera, i sam znaš da se tu nema što za pratiti.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:52Vidi ovog škutora nebitne prijateljske Veleža prati. Koja bolest i kompleks![]()
![]()
Što misliš o opciji Odra over 3.5?
Napaćeni mitoman i falsifikator apsolutno svega se kladi na utakmicu nakon jednog odrađenog treninga.
I have bad news for you ...
I have bad news for you ...
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Izaslo mi na FB.DOBRODOŠAO NA KOŠEVO!
Pao je dogovor! Rijad Telalović (17) nova je uzdanica našeg kluba! Jedan od najvećih talenata iz Zenice stiže u FK Sarajevo nakon što su klubovi uspješno dogovorili uslove transfera.
Zoran Mamić je još jednom odradio vrhunski posao i osigurao potpis mladog dragulja. Službena potvrda stiže do kraja sedmice, a Rijad se pridružuje Petru Miškoviću kao najnovije pojačanje u bordo dresu.
Idemo dalje!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma nemamo mi para, a i Čelik će ga prodat za milion eura.DamirT je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:00Izaslo mi na FB.DOBRODOŠAO NA KOŠEVO!
Pao je dogovor! Rijad Telalović (17) nova je uzdanica našeg kluba! Jedan od najvećih talenata iz Zenice stiže u FK Sarajevo nakon što su klubovi uspješno dogovorili uslove transfera.
Zoran Mamić je još jednom odradio vrhunski posao i osigurao potpis mladog dragulja. Službena potvrda stiže do kraja sedmice, a Rijad se pridružuje Petru Miškoviću kao najnovije pojačanje u bordo dresu.
Idemo dalje!
Jesu..i dede su im bile.jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:46Ja sam čuo da su oni starosjedioci.Herson je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:44Nije bez osnova i pokrića međusobna utakmica Sarajeva i Veleža nazvana Derbijem Bosne i Hercegovine. Najveći i najuspješniji klubovi na ovim našim prostorima sa najvećim navijačkim bazama. Za ostale se pročulo tek nešto kasnije. Željo osvojio nekoliko titula pod Osimom, gospodin Misimović je govorio o tome na skupštini, i odma bi se gurali u istu ravan sa Sarajevom, jednostavno to tako ne može.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 19:33
Tada nije puno ljudi navijalo za Želju. Bilo preko 20 hiljada veležovaca i oko 5 hiljada njihovih. Tek su poslje rata migracijama stanovnistva počeli dizati masovnost sa ljudima koji su naselili Sarajevo i počeli se identifikovati sa tim klubom. Uvijek je u glavnom gradu više ljudi navijalo za Sarajevo što prijeratne posjete govore
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma šta će se ovaj kladit pretpostavljam da samo na rezultatima prati dok nasipa iz kariole tutinu stranu da može stranka sada za vikend u rodnu grudu
It is also ranked as one of the world's eighteen Cities of Film. In October 2024, National Geographic declared Sarajevo as the best world destination for 2025 according to its readers.
Što se raspravljate?!
Što se raspravljate?!
MNON
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja im to postavio počeli ismijavati NG kao nerelevantnu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Porediti ljepotu bilo kojeg grada u BiH sa Sarajevom je potpuno besmislen i tvrdnju da je Sarajevo vizualno ruzan grad moze iznijeti samo neko ko je neupucen il bas isfrustriran
1. Sarajevo
2. Mostar
3. Banja Luka
4. Bihac
5. Trebinje
1. Sarajevo
2. Mostar
3. Banja Luka
4. Bihac
5. Trebinje
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sve je stvar lične percepcije. Sarajevo je najljepse onome ko voli sa maskom po hladnom oblačnom i maglovitom vremenu bacati kukuruz golubovima
Ko voli sunce, čist zrak, blizinu mora njemu je Mostar ljepši
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kad slijedeci put budes dolazio molim te mi se javi ja ću te ugostiti al nećemo ići na carsiju gdje si ocigledno jedino bioThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:12Sve je stvar lične percepcije. Sarajevo je najljepse onome ko voli sa maskom po hladnom oblačnom i maglovitom vremenu bacati kukuruz golubovima
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 28 gostiju.
.png)