Ma idi u qracThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:12Sve je stvar lične percepcije. Sarajevo je najljepse onome ko voli sa maskom po hladnom oblačnom i maglovitom vremenu bacati kukuruz golubovima
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ljepota grada je relevantan pojam. Zbog veličine grada ponajviše. Veliki gradovi imaju svoje čari,ali imaju opet dosta dijelova grada koji kvare tu sliku. Manji gradovi su skocentrisali tu ljepotu. Po meni Trebinje je najljepši grad u BiH. Bihać ima svojih čari,zbog Une ponajviše. Banjaluka u zadnjih 20 godina se baš izgradila i jako je lijepa. Kao i Sarajevo. Ali po meni najljepši grad je bio prijeratni Mostar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne bih bas rekaoThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:12Ko voli sunce, tone smeca na svakom cosku, blizinu mora njemu je Mostar ljepši
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma moram ih maloBalorda je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:15Ma idi u qracThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:12Sve je stvar lične percepcije. Sarajevo je najljepse onome ko voli sa maskom po hladnom oblačnom i maglovitom vremenu bacati kukuruz golubovima
![]()
Nego odakle onolika brojka Red Army u Medulinu zar nisu ugašeni? Još na vikendni četvrtak otišli treba im reći da se vrate na forumu se uveliko priča da ne postoje
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 08 jan 2026, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ova dvojica Mostaraca danima lafo provaljuju a niko nista samo jedan drugog citiraju i tako u krug kao smijesno im. Ohanite malo momci.
Ne znam, čekamo tifo experte Nodija i Tutankamona da nam objasne o čemu je riječ. Ne bih se miješao u tako delikatna pitanja.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:19Ma moram ih maloBalorda je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:15Ma idi u qracThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:12Sve je stvar lične percepcije. Sarajevo je najljepse onome ko voli sa maskom po hladnom oblačnom i maglovitom vremenu bacati kukuruz golubovima
![]()
![]()
Nego odakle onolika brojka Red Army u Medulinu zar nisu ugašeni? Još na vikendni četvrtak otišli treba im reći da se vrate
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ja mislio skauti iz Serie A došli da gledaju jednog od aktera utakmice.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:19Ma moram ih maloBalorda je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:15Ma idi u qracThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:12Sve je stvar lične percepcije. Sarajevo je najljepse onome ko voli sa maskom po hladnom oblačnom i maglovitom vremenu bacati kukuruz golubovima
![]()
![]()
Nego odakle onolika brojka Red Army u Medulinu zar nisu ugašeni? Još na vikendni četvrtak otišli treba im reći da se vrate na forumu se uveliko priča da ne postoje![]()
Eto oni su relevantnijurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:07Ja im to postavio počeli ismijavati NG kao nerelevantnu.
MNON
Evo drugi golman brani, vec na avionu za italijuHerson je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:23Ja mislio skauti iz Serie A došli da gledaju jednog od aktera utakmice.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:19Ma moram ih malo![]()
Nego odakle onolika brojka Red Army u Medulinu zar nisu ugašeni? Još na vikendni četvrtak otišli treba im reći da se vrate na forumu se uveliko priča da ne postoje![]()
Zive u selu pored Mostara, kontaju mangupi. Jel moguce sta citam?bvsic je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:36Evo drugi golman brani, vec na avionu za italijuHerson je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:23Ja mislio skauti iz Serie A došli da gledaju jednog od aktera utakmice.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 15:19
Ma moram ih malo![]()
Fk Željezničar.
- LondonBlues
- Kontakt:
Oce li bit ferka sa poljacima? Moze li se sad skupit 20 kojim se vjeruje?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Imam neki gadan osjecaj ove posalice oko Karica ce nekome prisjesti u grlu u roku godinu dana. Ovdje nece biti sredine. Netko ce biti citiran, za svaki slucaj ide bookmark ove stranice.
Smijesna rasprava prije svega.
Banja luka je prelijep grad po pitanju zelenila i komfora za zivjeti. Vrbas prelijep, Kastel daje car cjelokupnom ambijentu, Ferhadija meni licno i dusevno nadahnuce, Hiseta, Varos i ostala seher banjalucka naselja su prelijepa izuzev Obilicevog (ono je sramota modernog svijeta). Ima se svasta i u Banja Luci vidjeti i tvrdim da je generalno uz ostale gradove i opcine bosanske Krajine najcisci dio nase zajednicke domovine Bosne i Hercegovine. Meni je Banja Luka medju top 3 sredine u BiH!
Mostar je suvisno i spominjati. Lokalna zajednica ima potencijal vrhunski, stari most i uze jezgro starog grada nisu dzabe pod Unesco zastitom i kulturno-historijsko naslijedje priznato globalno. Od Dreznice do Bune imas prirodne ljepote koje se rijetko pronalaze sirom planete a da su ostale u izvorno-prirodnon stanistu. Sam geografski polozaj Mostara je velika prednost razvitku turistickih ponuda, blizu obala a blizu i planina. Mostar s druge strane ima iznimno velike birokratske i ljudske probleme, jer dvokomponentno izvrseno demografsko raseljavanje gradjana Mostara, sto je zalosno, ali grad kao grad ima iznimno velik potencijal za uvezivanje turizma, generalno cijela BiH ima neiscrpne resurse u tim sferama, samo da se povezu gradovi i opcine medjusobno i da se turistima ponudi ambijent, ugodjaj i raznovrsnost od Hercegovine preko Podrinja, Semberije do Krajine. Imamo sve ljepote ali ne koristimo i ne unapredjujemo postojece resurse i kapacitete.
Meni je Mostar medju top 3 sredine u BiH!
Zenica, znana vecini nas kao klasicni indistrijski grad, sto i jeste tacno, obzirom da je nekadasnji ex-Yu gigant zeljezara Zenica bio simbol grada. Ipak Zenica ima respektabilnu historijsku povijest, sustinski je jedna od starijih sredina naseg podneblja, cija je kotlina (Drivusa, Gradisca, Vranduk) bila nastanjena cak i prije vise od 2000g. Samo jezgro grada Zenice je meni lijepo, ljudi su ljubazni, kulturni i susretljivi, jos uvijek postoji onaj sarm sloge i zajednistva bez predrasuda po bilo kojoj osnovi. Imaju prelijepu rijeku Bosnu koja ukrasava cjelokupan ambijent zenicke kotline, Smetovi im blizu, Vlasic na dohvat ruke.
Zenica ima iznimno veliki potencijal takodjer da se uvrsti u turisticke sredine BiH prije svega u sferama historije i kulturno historijskog naslijedja.
Tuzla po meni licno isto jako lijep grad, ako se na varam treci po velicini grad BiH i prijestolnica najmnogoljudnijeg kantona u federaciji. Staro jezgro grada Tuzle je lijepo, povezanost sa ostalim gradovima i opstinama TK je dobra, grad nudi raznovrsne sadrzaje i smatram da je po pitanju BiH jedini grad uz Sarajevo, koji ostao 100% multikulturelan. Sustinski su svi gradovi takvi, samo zbog nase bliske proslosti i politickih previranja odredjene sredine su dobile losije reputacije. Tuzlaci kao ljudi su jako dobri , pozitivni i susretljivi. Gostoprimstvo im je na velikom nivou i smatram da sama Tuzla i cijeli TK ima potencijal i kapacitete da se istakne na polju turizma na veci nivo. Imaju jake privrednike koji bi to mogli zajednickim snagama iznijeti.
Bihac, po meni dragulj BiH.
Svi mi na jednu stranu ali Biscani i Krajisnici generalno na drugu po pitanju gostoprimstva i ljudskosti. Makar sam se licno tako uvjerio. Da ne nabrajam sad ljepote Krajine i Bihaca, od rijeka, tvrdjava, historijskih poveznica i sl. Po meni Bihac medju top 5 u BiH!
Trebinje kao grad je prelijepo, iako finansijski po mome vidjenju nisu toliko potkovani kao druge cak manje sredine. Ali Trebinje zvog svog geografskog polozaja ima jako velik potencijal za turizam i to je prepoznato ocigledno, jer se kapciteti i sadrzaji uveliku prosiruju. Po meni medju top 5 u BiH!
Ali kruna svega navedenog je glavni grad , ne samo zbog svog kulturno-historijskog nasljedja i samo ljepote ukomponovanosti kroz arhitekturu osmanlijske i austrugarske, pa cak i socijalisticke vladavine. Sarajevo jednostavno ima dusu, svi ga svojataju, nije nicije a pripada svima nama!!

Manite se rasprava, svaka sredina Bosne i Hercegovine je prelijepa i ima sta da ponudi. Svaki kraj ima svoje tajne, tradicije, obicaje i mudrosti, zapravo te razlicitosti nas i cine ostatku evrope i svijeta fascinantnim, neistrazenim i nejasnim.
Ne mogu da shvate da u Banja Luci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Bihacu ili u Zenici budu docekani kao najmiliji a kada citaju i vide te silne nametnute barijere medju nama, narodima BiH im postane sve jos nelogicnije nego sto su mislili prethodno. Isti jezik, obicaji, tradicije i mi se ko fol ne razumijemo.. ma hajte molim vas.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
LondonBlues je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:07Oce li bit ferka sa poljacima? Moze li se sad skupit 20 kojim se vjeruje?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Poljaci u cudu, red army na prijateljskoj rasprodao Medulin
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jan 2026, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mozda nije bas u top 5 ali top 10 sigurno jest. Mozda dijele deveto i deseto mjesto sa gornjom maočomBumbaclat je napisao/la: ↑08 jan 2026, 14:41Pa sigurno je u top 5, ali im je minus sto kad prodjes stari grad i preko mosta tu je kraj. Jednostavno nemas sta drugo ni vidjeti ni raditi. Treba ti mozda pola sata da obidjes sve ako malo brze hodas. Meni je zao, ali fakat nemas nista. Ne znam kako ne polude od dosade.
Ko je Ferka? Jel neka mostarka ubacena medju poljake??LondonBlues je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:07Oce li bit ferka sa poljacima? Moze li se sad skupit 20 kojim se vjeruje?
Najljepsi grad za zivot, do nekih pet hiljada stanovnika, ne u BiH nego i dalje je Capljina, sad nastavite.
A nista u njoj nema, sem ljepote samog grada, e sad da se i na jedan nacin razvija bila bi veliki biser.
A nista u njoj nema, sem ljepote samog grada, e sad da se i na jedan nacin razvija bila bi veliki biser.
- LondonBlues
- Kontakt:
Capljina je mozda i najcisci grad u BiH..
2017 godine su dobili BiH Green Awards kao najuredjeniji grad po glasovima publike.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 22 gosta.