Dogovor oko transfera je blizu, NK Čelik je pokušao da zadrži igrača i savjetovao da se ne žuri s ponudom, ali je želja igrača i roditelja za transferom presudila za vjerovatni odlazak u Sarajevo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Za mjesec dana slavi sa Hordama zla prolazak u Kupu. Još da je sreće da i neki gol postigne.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Threeplanetrees
Dogovor oko transfera je blizu, NK Čelik je pokušao da zadrži igrača i savjetovao da se ne žuri s ponudom, ali je želja igrača i roditelja za transferom presudila za vjerovatni odlazak u Sarajevo.
Čuj želja igrača i roditelja da napusti i ovi ga prodali
Ovako je i Ovčina imao želju pa polusezonu trenirao sa juniorima iako je imao platu 12 000 maraka koju mu je Velež davao. Ali bar mu se pokazalo da nema niko veći od kluba i da se klub ne može ucjenjivati. Poslje toga završio u Slogi iz Doboja sada ga nema nigdje. Čelik pokazuje da je daleko od kluba kakvog žele da naprave
Čuj želja igrača i roditelja da napusti i ovi ga prodali
Ovako je i Ovčina imao želju pa polusezonu trenirao sa juniorima iako je imao platu 12 000 maraka koju mu je Velež davao. Ali bar mu se pokazalo da nema niko veći od kluba i da se klub ne može ucjenjivati. Poslje toga završio u Slogi iz Doboja sada ga nema nigdje. Čelik pokazuje da je daleko od kluba kakvog žele da naprave
Najveci sljam drustva dolazi iz zenice, brukaju nam drzavu gdje god stignu. Sta reci o ljudima koji su dizali tri prsta u zenici i psovali markale..FKSzuti je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:44Bolestbvsic je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:39samo još da digne divove u nebesa i hvalospjeve da poćne o hordama, ne doćeko 11.02. sudbinu azura u želji doživio nema gorih od ove naše djece klub ga napravio i ode za siću u sarajevo pljuvat po zenici i čelik Salčinović Fenan pa deset mjesta praznosta da mu pozelimo osim da minimum obje noge slomi do kupa, aminSto sam zelio Matku zelim i njemu !!!Komentari nasih lijepih zenicana na fbKad bi za lijeka trebalo ne bi za njih potpisao. Dalje bez komentara!![]()
Fk Željezničar.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Sto li momak ima zelju da predje iz federalne gdje rizikuje da mu neko slomi nogu za 1,000 KM u elitni rang gdje ce imati 10 puta bolja primanja i odskocnu dasku za dalje. Bas cudna odluka, mora da mrzi Zenicu kao grad.
I ljubi grb voljenog i najdražeg kluba pred krcatom sjevernom tribinom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Jest nas narod retardiran... Telalović ako je stvarno kvalitet,on se nece zadrzati dugo ni u Sarajevu... Niko ne razmislja da bi mogli dobiti jednog igraca iz nase lige a koji bi mogao zaigrat u A reprezentaciji za godinu ili dvije... Stoka navikla odmah psovat,kleti...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ipak mislim da smo se zayebali sto smo ga doveli
NoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:40Imamo i mi Dragovica (17) koji ima vise utakmica od Telalovica u prvoj ligi federacijetiagofaria25 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:18Naravno da su usrane komsinice dovele malog Telalovica, naravno da nismo mi… Bas sam se nadao da ce neko posegnuti za njim, 17 godina i seniorsko iskustvo…
Edit: a i sta ce nam, mi se Krpicu radujemo.
![]()
Kakvi idioti Bože sačuvajbvsic je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:39samo još da digne divove u nebesa i hvalospjeve da poćne o hordama, ne doćeko 11.02. sudbinu azura u želji doživio nema gorih od ove naše djece klub ga napravio i ode za siću u sarajevo pljuvat po zenici i čelik Salčinović Fenan pa deset mjesta praznosta da mu pozelimo osim da minimum obje noge slomi do kupa, aminSto sam zelio Matku zelim i njemu !!!Komentari nasih lijepih zenicana na fbKad bi za lijeka trebalo ne bi za njih potpisao. Dalje bez komentara!
Bio je toliko dobar da je Goražde ispalo iz lige, a on ponovo igra za U19 tim. 
Sarajevo mu je odskočna daska za transfer 2 miliona eura i preko.rishovski je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:56Jest nas narod retardiran... Telalović ako je stvarno kvalitet,on se nece zadrzati dugo ni u Sarajevu... Niko ne razmislja da bi mogli dobiti jednog igraca iz nase lige a koji bi mogao zaigrat u A reprezentaciji za godinu ili dvije... Stoka navikla odmah psovat,kleti...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zato da je u Borac i Zrinjski presao ne bi mu niko A rekaobvsic je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:39samo još da digne divove u nebesa i hvalospjeve da poćne o hordama, ne doćeko 11.02. sudbinu azura u želji doživio nema gorih od ove naše djece klub ga napravio i ode za siću u sarajevo pljuvat po zenici i čelik Salčinović Fenan pa deset mjesta praznosta da mu pozelimo osim da minimum obje noge slomi do kupa, aminSto sam zelio Matku zelim i njemu !!!Komentari nasih lijepih zenicana na fbKad bi za lijeka trebalo ne bi za njih potpisao. Dalje bez komentara!
Ko im yebe mater Rijade nek krepaju bolesnici ti im ga zavuci u februaru
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jan 2026, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma druže neće Čelik otkriti sve šta je dogovorio sa njegovim roditeljima i kakva klauzula postoji u samom ugovoru.Mora postojati neka caka koja je dobra i za Čelik i za njega,jer čim je nedavno potpisao za Čelik znači da su mu obećali da ga neće mrcvariti ako bude želio transfer. Mogao je jednostavno ne potpisati ugovor sa Čelikom i otići džaba,ali ipak nije ispao ****,al to fb navijači ne vide niti kontaju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:51Dogovor oko transfera je blizu, NK Čelik je pokušao da zadrži igrača i savjetovao da se ne žuri s ponudom, ali je želja igrača i roditelja za transferom presudila za vjerovatni odlazak u Sarajevo.
Čuj želja igrača i roditelja da napusti i ovi ga prodali![]()
Niste ja sam govorio i za Telalovica da se dovede u Zelju

Sad me napadaju nesto, a mnogi nisu imali pojma ko je dok nije izaslo u novinama
Nek ste ga doveli 17 godina ima, njegovo tek dolazi, a sigurno jedan od najboljih u17
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ali vidi ne kapiraju da je mogao otići za 0 maraka,jednostavno nije morao potpisati ugovor,ne znam ima li 10 dana da je potpisao za Čelik. I gluperde mu žele sve najgore a možda je isposlovao najbolji transfer za Čelik u narednih 10 godina...Sarajevo ce platiti odštetu i vjerovatno pristati i na procenat koji ce pripasti Čeliku od narednog transfera.N3R3D je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:00Sarajevo mu je odskočna daska za transfer 2 miliona eura i preko.rishovski je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:56Jest nas narod retardiran... Telalović ako je stvarno kvalitet,on se nece zadrzati dugo ni u Sarajevu... Niko ne razmislja da bi mogli dobiti jednog igraca iz nase lige a koji bi mogao zaigrat u A reprezentaciji za godinu ili dvije... Stoka navikla odmah psovat,kleti...
-
IMResurrected
- Kontakt:
Upravo sam usao na njihov forum da vidim sta pricaju. Ljudi su poludili potpuno.
Citajte, kome se da (izbrisati crticu iza sport):
https://forum.sport-bc.ba/viewtopic.php ... tart=19620
Citajte, kome se da (izbrisati crticu iza sport):
https://forum.sport-bc.ba/viewtopic.php ... tart=19620
Mamicima se u pregovorima ne govori NE.
Ako te zapikaju i misle da si im potreban, i potpisat ces. To je tako.
Ako te zapikaju i misle da si im potreban, i potpisat ces. To je tako.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.