Procitas li ti sta napises prije nego sto posaljes?Nauci citat i nauci razliku izmedju seniorskog i juniorskog fudbala.Kakva god da je federalna je hiljadu puta jaca od juniorskog ranga.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Pa ti pojma nemas o igracima, a stalno nesto kontriras
Dragovic ima 16 utakmica u prvoj ligi federacije igro je i protiv Celika,Tuzle,Stupcanice
Bolje ti je stavi naocale pise ti

Mali debitovo sa 16 godina u prvoj ligi federacije
Cak je i mladji bio od Telalovica kad je debitovo

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jan 2026, 16:52, ukupno mijenjano 6 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nema potrebe raja da se razglaba o Krpiću. dnovinari su jedva čekali da se pojavi na treningu pa da krenu natpisi. Igrač koji ima još 6 mjeseci ugovora. Nažalost "struka" nas jeste uvela u sezonu sa napadačima koji su lošiji od njega i koštalo nas je. Prvo se treba postaviti pitanje da li će uopšte igrati kod Slaviše. Nema mi logike da se produžava ugovor sa njim. Na ljeto se treba dostojanstveno rastati od njega kako priliči najvećem BH Klubu. Meni lično je Suljo jako drag, u našem dresu je zabio 50+ golova, poslije Džele mislim da je najbolji strijelac derbija i to su dovoljne refernce koja se moraju poštovati. Polusezonu 19/20 pod Amarom je izgledao kao terminator, ali već onaj povratak vidjelo se da nije ni blizu. Bile su one slike da je krenuo u trenersku školu i sigurno vidi naš Klub kao priliku za učenje i rad i to mu svakako treba omogućiti, ako se pokaže kao trenerski materijal. Nadam se da mu je ovo sve ohladilo glavu jer teško će sa djecom raditi sa onakvim temperamentom.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
GavranBeli
- Kontakt:
Najbolje da mi budemo crveni kriz za igrace. Kad upise trenersku školu odmah mu dati da nesto vodi. Isto ko da je on Muharemovic, Biscevic itd.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:44Nema potrebe raja da se razglaba o Krpiću. dnovinari su jedva čekali da se pojavi na treningu pa da krenu natpisi. Igrač koji ima još 6 mjeseci ugovora. Nažalost "struka" nas jeste uvela u sezonu sa napadačima koji su lošiji od njega i koštalo nas je. Prvo se treba postaviti pitanje da li će uopšte igrati kod Slaviše. Nema mi logike da se produžava ugovor sa njim. Na ljeto se treba dostojanstveno rastati od njega kako priliči najvećem BH Klubu. Meni lično je Suljo jako drag, u našem dresu je zabio 50+ golova, poslije Džele mislim da je najbolji strijelac derbija i to su dovoljne refernce koja se moraju poštovati. Polusezonu 19/20 pod Amarom je izgledao kao terminator, ali već onaj povratak vidjelo se da nije ni blizu. Bile su one slike da je krenuo u trenersku školu i sigurno vidi naš Klub kao priliku za učenje i rad i to mu svakako treba omogućiti, ako se pokaže kao trenerski materijal. Nadam se da mu je ovo sve ohladilo glavu jer teško će sa djecom raditi sa onakvim temperamentom.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne trebamo i nećemo sigurno sada biti. Na kraju krajeva nećemo ni ti ni ja odlučivati o tome da li će Krpić kada i ako završi trenersku školu biti dio Kluba. Ili bilo koji drugi igrač. To će raditi ljudi koji će polagati nekome račune i hvala Bogu da je tako. A ako Krpić pokaže kvalitet na tom polju dobro je došao.GavranBeli je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:58Najbolje da mi budemo crveni kriz za igrace. Kad upise trenersku školu odmah mu dati da nesto vodi. Isto ko da je on Muharemovic, Biscevic itd.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:44Nema potrebe raja da se razglaba o Krpiću. dnovinari su jedva čekali da se pojavi na treningu pa da krenu natpisi. Igrač koji ima još 6 mjeseci ugovora. Nažalost "struka" nas jeste uvela u sezonu sa napadačima koji su lošiji od njega i koštalo nas je. Prvo se treba postaviti pitanje da li će uopšte igrati kod Slaviše. Nema mi logike da se produžava ugovor sa njim. Na ljeto se treba dostojanstveno rastati od njega kako priliči najvećem BH Klubu. Meni lično je Suljo jako drag, u našem dresu je zabio 50+ golova, poslije Džele mislim da je najbolji strijelac derbija i to su dovoljne refernce koja se moraju poštovati. Polusezonu 19/20 pod Amarom je izgledao kao terminator, ali već onaj povratak vidjelo se da nije ni blizu. Bile su one slike da je krenuo u trenersku školu i sigurno vidi naš Klub kao priliku za učenje i rad i to mu svakako treba omogućiti, ako se pokaže kao trenerski materijal. Nadam se da mu je ovo sve ohladilo glavu jer teško će sa djecom raditi sa onakvim temperamentom.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Telalovic i Valjevac su vec sve dogovorili sa Sarajevom, Valjevac ce bit igracina 99% najbrze krilo u federaciji a ima 17 tek, sto se mene tice ako Bayern moze Lennartu dat sansu mali napravi rapsodiju mozemo i mi vala Dragovica ( i ostale )sta mu fali baci ga u vatru mozda nesto ispadne od njega ne znas dok ne probas Jaber nam je dokaz, isto su govorili za njega kao i za Gojaka da je pravo zanimljiv igrac a momak sjedio na klupi na kraju ispade nas najbolji igrac, mora se dat momcima prilika i to je to ako nismo spremni na to onda koji ce nam klinac reorganizacija OP Freeman Olanrewaju Garcia sta ce oni ovdje? Mora se dat prilikaNoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:44Pa ti pojma nemas o igracima, a stalno nesto kontriras
Dragovic ima 16 utakmica u prvoj ligi federacije igro je i protiv Celika,Tuzle,Stupcanice
Bolje ti je stavi naocale pise ti
Mali debitovo sa 16 godina u prvoj ligi federacije
Cak je i mladji bio od Telalovica kad je debitovo
![]()
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
kakav on, dragovic je dijamanttiagofaria25 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:18Naravno da su usrane komsinice dovele malog Telalovica, naravno da nismo mi… Bas sam se nadao da ce neko posegnuti za njim, 17 godina i seniorsko iskustvo…
Edit: a i sta ce nam, mi se Krpicu radujemo.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Jbg brate organizovaniji su od nas po tom pitanju i imaju svugdje svoje prste, ali je sigurno da i mi imamo talente koje se nabrojaoFerroviere1987 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:07
Telalovic i Valjevac su vec sve dogovorili sa Sarajevom, Valjevac ce bit igracina 99% najbrze krilo u federaciji a ima 17 tek, sto se mene tice ako Bayern moze Lennartu dat sansu mali napravi rapsodiju mozemo i mi vala Dragovica ( i ostale )sta mu fali baci ga u vatru mozda nesto ispadne od njega ne znas dok ne probas Jaber nam je dokaz, isto su govorili za njega kao i za Gojaka da je pravo zanimljiv igrac a momak sjedio na klupi na kraju ispade nas najbolji igrac, mora se dat momcima prilika i to je to ako nismo spremni na to onda koji ce nam klinac reorganizacija OP Freeman Olanrewaju Garcia sta ce oni ovdje? Mora se dat prilika
Mali Mujkic (16) se igrao sa Sirokim, dao je dva gola i asistirao protiv Olimpika za prvi tim
Gojak masina njega ne moramo ni spominjati
Evo asistencije Dragovica za prvi tim nedavno protiv Vukovara
Ono sto je dobro danas s prvim timom na treningu su bili
Garcia (20)
Ibraheem (19)
Freeman (18)
Zahirovic (18)
Dzafo (18)
Kelmendi (17)
Dragovic (17)
Korora (16)
Sad vidjet cemo volio bih da se radi i s Mujkicem (16) jer je sigurno pretalentovan, ali otom potom vjerujem ovi ljudima koji vode klub
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
kakav on, dragovic je dijamantKajkutenjoyer je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:11[quote=tiagofaria25 post_id=10435258 time=<a href="tel:1767885528">1767885528</a> user_id=53237]
Naravno da su usrane komsinice dovele malog Telalovica, naravno da nismo mi… Bas sam se nadao da ce neko posegnuti za njim, 17 godina i seniorsko iskustvo…
[/quote]
Materijala ima meni je bitno i cekam da vidim kordinatora trenere direktora OP da vidimo u kojem ce pravcu to ic djeci se mora omogucit ishrana smjestaj stipendijski ugovori talenata ima na svakom cosku i u nizim ligama Valjevac je momak iz Bratstva koji je dao 200 golova u pionirima kadetima al evo niko osim mene ni ne zna za njega, mane nasih “talenata” je edukacija igraca fizicka sprema i igranje na neuslovim terenima, tu djeca iz regiona odskacu od nasih a o europi da ne trosimo rijeci dzabaNoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:17Jbg brate organizovaniji su od nas po tom pitanju i imaju svugdje svoje prste, ali je sigurno da i mi imamo talente koje se nabrojaoFerroviere1987 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:07
Telalovic i Valjevac su vec sve dogovorili sa Sarajevom, Valjevac ce bit igracina 99% najbrze krilo u federaciji a ima 17 tek, sto se mene tice ako Bayern moze Lennartu dat sansu mali napravi rapsodiju mozemo i mi vala Dragovica ( i ostale )sta mu fali baci ga u vatru mozda nesto ispadne od njega ne znas dok ne probas Jaber nam je dokaz, isto su govorili za njega kao i za Gojaka da je pravo zanimljiv igrac a momak sjedio na klupi na kraju ispade nas najbolji igrac, mora se dat momcima prilika i to je to ako nismo spremni na to onda koji ce nam klinac reorganizacija OP Freeman Olanrewaju Garcia sta ce oni ovdje? Mora se dat prilika
Mali Mujkic (16) se igrao sa Sirokim, dao je dva gola i asistirao protiv Olimpika za prvi tim
Gojak masina njega ne moramo ni spominjati
Evo asistencije Dragovica za prvi tim nedavno protiv Vukovara
Ono sto je dobro danas s prvim timom na treningu su bili
Garcia (20)
Ibraheem (19)
Freeman (18)
Zahirovic (18)
Dzafo (18)
Kelmendi (17)
Dragovic (17)
Korora (16)
Sad vidjet cemo volio bih da se radi i s Mujkicem (16) jer je sigurno pretalentovan, ali otom potom vjerujem ovi ljudima koji vode klub
Polako ljudi, pitari već godinama imaju novac, infrastrukturu već razvijenu po pitanju akademije, skauta..
Ono što je sad dobro po nas da smo finansijski ulaskom Sanina prešišali sve i jedan klub u ligi, novac nije problem.
Posla ima na pretek, ali Nijaz je to sve fino posložio i sada je potrebna realizacija. Jedino se nadam da će ovi mladi igrači dobiti dosta više prostora jer tu ima kvaliteta sigurno.
Ono što je sad dobro po nas da smo finansijski ulaskom Sanina prešišali sve i jedan klub u ligi, novac nije problem.
Posla ima na pretek, ali Nijaz je to sve fino posložio i sada je potrebna realizacija. Jedino se nadam da će ovi mladi igrači dobiti dosta više prostora jer tu ima kvaliteta sigurno.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
Krpic trener u Zelji nece biti nikad, to samo neko neuk moze misliti. Njega su trebali otjerati davno a ne da je na plati pola godine da hoda po kafama, teretani i sad da nam on igra bude bilo kakav izbor. Ako to urade dzaba 30 investitora, 30 strateskih partnera kad sve ostaje isto. Dogovorit se ljudski, dat covjeku pare i neka ide.
Bas sam se obradovao na jucerasnjem presu…ali posle izbora stručnog štana ispuha euforija!
Trebalo je ovo puno bolje….
Trebalo je ovo puno bolje….
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Nisam ga gledao, ali ovaj Telalovic izgleda fenomenalno.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:11kakav on, dragovic je dijamanttiagofaria25 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 16:18Naravno da su usrane komsinice dovele malog Telalovica, naravno da nismo mi… Bas sam se nadao da ce neko posegnuti za njim, 17 godina i seniorsko iskustvo…
Napokon imamo pare, imamo ozbiljne ljude koji vode klub, a ovdje se raspravlja o Sulejmanu Krpiću koji je prošle sedmice napunio 35 godina. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gospodin.
Ljudina !!! Čovjek k'o hljeb dobar ! Jedan je čika Dino !
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
1921boy postao glavni dousnik i insajder. Za nadati se da ce i kod tebe informacije presusiti ili da ih neces maliciozno koristiti.
Konkretno u strucnom stabu Djurbuzovic ima moje ogromno postovanje, ali pustite covjeka neka odmara i uziva u zivotu. Necu ulaziti u "vojnike" kluba, znanje i strucnost ali mislim da moramo imati strucni stab koji ima perspektivu. Nadati se najboljem
Sve u svemu, zelim im puno srece svima u daljem radu, nece biti lagano sigurno. Investitor je samo jedan korak.
Konkretno u strucnom stabu Djurbuzovic ima moje ogromno postovanje, ali pustite covjeka neka odmara i uziva u zivotu. Necu ulaziti u "vojnike" kluba, znanje i strucnost ali mislim da moramo imati strucni stab koji ima perspektivu. Nadati se najboljem
Sve u svemu, zelim im puno srece svima u daljem radu, nece biti lagano sigurno. Investitor je samo jedan korak.
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, voltron30 i 44 gosta.