Ostavimo proslost gdje mu je mjesto i platit ce za to kad dodje vrijeme.rishovski je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:40Zaim Mujezinovic specijalac za raskide ugovora,naplate potraživanja,zastupnik igrača..i sad pisu da je ovo njegovo maslo i oca od ovog Telalovica.. A inače Zaim je bio u onoj skupini gdje je i Šabić Nermin i ostali,harali Čelikom,podignuta optužnica,to se godinama sudi,zbog zloupotrebe polozaja...DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:30Molim te, riješi misteriju i reci nam ko je Zaim.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:25Pozdrav
Ako pročitate po nekom forumu ili na fb negavitne komentare za ovaj transfer našeg Rikija ne mora značiti da je citav Grad takav i da razmišlja na isto.
Možete nas zvati kako hocete ali u zadnjih pet do sest godina mi radimo najbolju strav i za klub i za tribinu to sto svaki k... Ima pristup netu ti je drugi par opanaka.
Mali je potpisao ugovor da se moze prodati naravno i da klub zaradi na njemu,trenutno nismo bili zainteresovani toliko na prodaju ali Mamica je navalio a to sto se Pise da su roditelji i mali navalili na transfer to nek ostane tajna ali da je talentovano jest,da mali ima mozga ima ali da smo zaradili jesmo.
Cifru znam ali ne zelim da je pisem javno ali i vi ćete zaraditi na njemu jer mali cisti sumnjam da ce se zadržati vise od godine u bh premijer ligi.
Ode mali daleko ako ga zdravlje bude sluzilo.
Sve u svemu sretno mu mi smo zaradili i imat cemo dobit svakako od njega i u budućnosti i nas posao je odlično odradjen sto se tiče kluba.
Ima klub jos talenata i djece koja obećavaju.
Ipak je unutar BiH zasigurno najveći transfer uradjen i to 17 godina igrac ima.
Vidimo se 11 februara![]()
On je samo na savjetovao roditelje oko nekih stvari kad sagledamo to i nije glupost ipak je taj lik godinama u fudbalu i godinama je radio stvari sta radi kao i dan danas ali nadat je se da ce doci vrijeme naplate za nedjelja i ne njemu vec svima koji su uništili klub i mesetarili godinama.