Cistka kakva nam je bila potrebna, sve zavisi kako ko gleda na stvari. Svakako da cemo imati sirinu u rosteru opet, ali ovaj put im vjerujem sta rade i draze mi je gledati djecu zeljnu dokazivanja nego bivse asove i uhljebe na klupskoj sisi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:30
kavi naslovi a neznaju da i dalje imamo najjači sastav![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Nisam siguran da su odluke u vezi Turde i Turkeša ispravne, ali ok. Turda mi je ok, vjerovatno bi bio bolji nakon priprema i nekoliko minuta na terenu ali da je neka pljačka sigurno nije više opcija za rotaciju na desnom stoperu sa tri nazad. Turkeš je imao očajne k solidne minute u bordo dresu, ali ne vjerujem da može biti neka prevaga protiv jačih ekipa jer ne može raditi ono što je Renan odlično radio protiv Zrinjskog, Borca i Želje. Možda može pomoći protiv slabijih ali ako igramo sa dva špica.
MAMIĆI 
Turda
Julardzija
Jovic
Rockov
Ako uzmemo da je Jovic otisao bez naplate, al za raskid ovoj troici se dalo dosta, al opet je isplativija ova varijanta.
Takodje posudjeni igraci
Kapetanovic
Ristic
Nuhanovic
Oni su igraci za koje cemo imat i dalje trosak al manji nego dosad.
Dosad prelazni rok je za 10, jedino sto mi je nelogicno jeste da je Mamic vratio Turkesa, jedan od najlosi spiceva koji su igrali u FK SARAJEVU od dolaska Tana.
Spor
Nejak
Nema skok
Energija ko u djeme berberovica danas
Jedino eto ima neki njuh za odbicu,, nadam se da nece dobit vise od 200 minuta u 17 utakmica. Zdravko mamic zna fudbal al ja kao laik nemjesam mu se uposo al ovom prilikom u vezi ovog igraca sam 100% siguran ako ga vrati da je to pogresan potez.
On nije ni Z od Ahmeta,
Julardzija
Jovic
Rockov
Ako uzmemo da je Jovic otisao bez naplate, al za raskid ovoj troici se dalo dosta, al opet je isplativija ova varijanta.
Takodje posudjeni igraci
Kapetanovic
Ristic
Nuhanovic
Oni su igraci za koje cemo imat i dalje trosak al manji nego dosad.
Dosad prelazni rok je za 10, jedino sto mi je nelogicno jeste da je Mamic vratio Turkesa, jedan od najlosi spiceva koji su igrali u FK SARAJEVU od dolaska Tana.
Spor
Nejak
Nema skok
Energija ko u djeme berberovica danas
Jedino eto ima neki njuh za odbicu,, nadam se da nece dobit vise od 200 minuta u 17 utakmica. Zdravko mamic zna fudbal al ja kao laik nemjesam mu se uposo al ovom prilikom u vezi ovog igraca sam 100% siguran ako ga vrati da je to pogresan potez.
On nije ni Z od Ahmeta,
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo je klasicna ona cistka, kad dodje novi trener. Samo da novi budu ok a ne materijal za raskid na ljeto…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako je on trazio papire da ide,nista,na njegovu stetu.
Kakvi naslovi,cuj rasipa se kadar
Bukvalno ne pamtim rok da smo se bolje i brze rijesili svih igraca koju su visak i ni za sta uzimaju pare.Jos eto sa Paskalevom vidjeti neki sporazum.
I na sve to jos uspjeli dogovoriti jednog od najbolji mladi igraca u drzavi
Oni ne shvataju da ovoj ekipi treba jako malo,ili su navikli na 10 dolazaka svaki rok ili im je dosadno posto nemaju sta pisati ali eto nece bit jer cemo dovesti sigurno 2-3 pojacanja koliko nam i treba
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jan 2026, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Od Turkesa ocekujem dosta u ovoj polusezoni. Pokazao je da ga zna zabit a sad jos ima krila koja ce da ga hrane.
Kontam da ce Renana koristit za 3-5-2 a Turkesa 4-2-3-1
Kontam da ce Renana koristit za 3-5-2 a Turkesa 4-2-3-1
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Raja ne shvata još nekoliko važnih stvari ovom čistkom.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:43Cistka kakva nam je bila potrebna, sve zavisi kako ko gleda na stvari. Svakako da cemo imati sirinu u rosteru opet, ali ovaj put im vjerujem sta rade i draze mi je gledati djecu zeljnu dokazivanja nego bivse asove i uhljebe na klupskoj sisi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:30
kavi naslovi a neznaju da i dalje imamo najjači sastav![]()
Sa ovim dobijaš ekipu u kojoj će se taćno znati šta i kako radi, ko su glavni igrači i ko su nosioci igre a isto tako i igrači koji budu u rotaciji znat će svoju ulogu i naćin kako da iskoriste svoju minutažu. Pretpostavljam da će se forsirati jedan sistem i gdje neće više biti eksperimentisanja i da će se na ljeto ekipa isprofilisat de će znati ciljano tražiti igrača ako bude potrebno.
Još jedna bitna stavka je što više nemaš mogučnosti da ti u ekipi bide nezadovoljnih igrača koji će praviti klanove i minirati trenera. Ok je možda kad imaš 1-2 ali 5-6 takvih ti može stvoriti ogroman problem a mi smo imali ogrom broj takvih igrača koji du došli kao pojačanja a nisi pošteno utakmicu odigrali.
Dobrodošao Telaloviču u bordo porodicu

NK Čelik potvrdio transfer
NK Čelik potvrdio transfer
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
linethreader
- Kontakt:
Strasan talenat i potencijal!! Jedino ostaje pitanje da li je prerano za sredinu sa ovako visokim ocekivanjima, i bez imalo strpljenja za igrace u razvoju, inace, a pogotovo u ovom trenutku .. Sve u svemu, sretno Rijadu u nastavku karijere, da Čeliku donese jos mnogo eura budućim transferima
S Mamicem nikad nije prerano to je sigurno.linethreader je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:21Strasan talenat i potencijal!! Jedino ostaje pitanje da li je prerano za sredinu sa ovako visokim ocekivanjima, i bez imalo strpljenja za igrace u razvoju, inace, a pogotovo u ovom trenutku .. Sve u svemu, sretno Rijadu u nastavku karijere, da Čeliku donese jos mnogo eura budućim transferima![]()
Jer Tata ima znanje
-
bordobijeli
- Kontakt:
Turda je imao malo minuta a sad se vraća i Gojkovic tako da vjerovatno 90% vremena bi sjedio na klupi ni njemu to ne odgovara ni nama.MSOZ101 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:43Nisam siguran da su odluke u vezi Turde i Turkeša ispravne, ali ok. Turda mi je ok, vjerovatno bi bio bolji nakon priprema i nekoliko minuta na terenu ali da je neka pljačka sigurno nije više opcija za rotaciju na desnom stoperu sa tri nazad. Turkeš je imao očajne k solidne minute u bordo dresu, ali ne vjerujem da može biti neka prevaga protiv jačih ekipa jer ne može raditi ono što je Renan odlično radio protiv Zrinjskog, Borca i Želje. Možda može pomoći protiv slabijih ali ako igramo sa dva špica.
-
linethreader
- Kontakt:
Ma nema on nikakve veze s tim je li prerano ili ne.. BiH je pogana sredina da se razumijemo, na to sam mislio.. Svaki pokret na zagrijavanju ce mu se gledati kroz lupu, a da ne pricamo kad prvi put pogrijesibvsic je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:31S Mamicem nikad nije prerano to je sigurno.linethreader je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:21Strasan talenat i potencijal!! Jedino ostaje pitanje da li je prerano za sredinu sa ovako visokim ocekivanjima, i bez imalo strpljenja za igrace u razvoju, inace, a pogotovo u ovom trenutku .. Sve u svemu, sretno Rijadu u nastavku karijere, da Čeliku donese jos mnogo eura budućim transferima![]()
Jer Tata ima znanje
-
bordobijeli
- Kontakt:
Čitam komentare na NK Čelik i užasno sta decku pisu . Često sam ovdje pisao da i nasi navijaci imaju uzasan pristup prema igračima koji su igrali za FKS pa predju u neki drugi klub i sto je najgore vrlo često nam ti bivši uvale i golčinu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa gdje je radio Mamić prije i kakav su odnos imali navijaci prema njemu i klubu ?linethreader je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:36Ma nema on nikakve veze s tim je li prerano ili ne.. BiH je pogana sredina da se razumijemo, na to sam mislio.. Svaki pokret na zagrijavanju ce mu se gledati kroz lupu, a da ne pricamo kad prvi put pogrijesibvsic je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:31S Mamicem nikad nije prerano to je sigurno.linethreader je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:21
Strasan talenat i potencijal!! Jedino ostaje pitanje da li je prerano za sredinu sa ovako visokim ocekivanjima, i bez imalo strpljenja za igrace u razvoju, inace, a pogotovo u ovom trenutku .. Sve u svemu, sretno Rijadu u nastavku karijere, da Čeliku donese jos mnogo eura budućim transferima![]()
Jer Tata ima znanje
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Još kad za klupsku stranicu izjavi da je ostavrio svoj san da zaigra u najvećem klubu u državi morat će mu roditelji iselit iz Zenice.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jan 2026, 23:44Čitam komentare na NK Čelik i užasno sta decku pisu . Često sam ovdje pisao da i nasi navijaci imaju uzasan pristup prema igračima koji su igrali za FKS pa predju u neki drugi klub i sto je najgore vrlo često nam ti bivši uvale i golčinu.
Zaje.banciju na stranu, mislim da će malac tek sad shvatiti razliku između nas i Čelika i kakav je ovde nivo od samo ljekarskog, kampa, priprema, samog kluba, odnosa i tretmana kakav igrači imaju dole u kampu, opreme, utakmica i svega...
Oni ovim komentarima samo mu daju motiv više s uz to sve pokazuju sav svoj papanluk.
Znam da dodjete ovdje i citate...e pa majku vam yebem ozracenu cuj karijeru nastavlja u drugom klubu.
Ne mozete ni da napisete ime FK SARAJEVO pichka vam materina seljacka.
Od kad vas nema u PL tacno smo zaboravili kakvi ste seljaci, ubjedljivo najgori.
Ne mozete ni da napisete ime FK SARAJEVO pichka vam materina seljacka.
Od kad vas nema u PL tacno smo zaboravili kakvi ste seljaci, ubjedljivo najgori.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A tek komentari na instagramu i Facebooku
Toliko su odvratni, da ako im ne uvalimo 5 komada, svima od plate oduzeti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

.png)