FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
34
11%
Drugi
28
9%
Treći
86
29%
Četvrti
70
24%
Peti
25
8%
Šesti
16
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
12
4%
Ispadamo iz lige
19
6%

Ukupno glasova: 296

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 jan 2026, 00:03

bordobijeli je napisao/la:
08 jan 2026, 23:44
Čitam komentare na NK Čelik i užasno sta decku pisu . Često sam ovdje pisao da i nasi navijaci imaju uzasan pristup prema igračima koji su igrali za FKS pa predju u neki drugi klub i sto je najgore vrlo često nam ti bivši uvale i golčinu.
Ovaj nivo ogranicenosti jos nisam vidio

Decko nece da ode besplatno a mogao je nego potpise ugovor da i oni nesto zarade uz dogovor da ga puste ako stigne ponuda
Stigne ponuda da umjesto 1000KM igra za 10k KM,umjesto federalne igra za najveci klub u drzavi i sta treba da odbije?
A pritom donese im brutalne pare za njihove uslove

Ne znam kako neko moze momku od 17 godina pisati da slomije noge,propadne ili jos gore neke stvari koji sam se nacitao danas.Nevjerovatno kakvi debili iskompleksirani

Stvarno je budala ako im zabije a ne proslavi momacki u Zenici u stilu Melunovica :D
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 jan 2026, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 09 jan 2026, 00:04

Da je momak otisao u Borac ili yzrinjski ovi bi sve to uredno napisali i pozelili srecu . Da bog da svi ovi sto komentarisu ovako na fb za momka zavrsili na kisiku od zračenja. Bosnjo nema gore sorte od ljudi

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 09 jan 2026, 00:05

Ne mogu da vjerujem šta pišu u komentarima.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 09 jan 2026, 00:06

Halalite na upadu.
Ovo sto vi kažete nisu htjeli napisat ime kluba gdje ide,to nije bila praksa dok smo u kantonu bili.
Uvijek ide ista objava,ne znam u čemu je problem jer da je u Real otiso opet bi bila ista objava.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 jan 2026, 00:13

Pa oko 350k km su dobili, dodatni procenat od naredne prodaje. Oni su finansijski odlično prošli. Momak shvata da je došao u klub iz kojeg će uraditi dobar transfer, klub gdje je Mamić koji će ga usmjeriti šta i kako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 09 jan 2026, 00:16

MaroonBjelave je napisao/la:
08 jan 2026, 23:18
visokohz je napisao/la:
08 jan 2026, 23:15
Dobrodošao Telaloviču u bordo porodicu🇱🇻⚽
NK Čelik potvrdio transfer
A nisu naveli gdje nastavlja karijeru. Kakvi balvani :puke:
Seljadija,ološ...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 jan 2026, 00:22

Dovodjenje 17-godišnjaka iz druge lige uopste ne bi trebala biti vijest. To bi se trebalo podrazumijevati kao dio sportske politike.

Mi smo se riješili za sad pola svlačionice - istina, većina su bili višak, neki su bili upotrebljivi i imali su svoju ulogu u prvoj polusezoni, a po svemu sudeći će makar jedan biti igrač koji nam je bio nosilac.

Ako će od ulaznih transfera tu biti jedino ovi neki šatro zalozi za budućnost te povratnik Turkeš, nije to dobro.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 09 jan 2026, 00:25

Halalite na upadu malo citam svoje malo vas 😁😁Rijadu naravno zelim mnogo srece dabogda u Barseloni zavrsio.
Strasan jest talenat ali treba dokazat i treba puno napredovat da bi izrasto u velikog igraca .Celik je izvuko maximum nisu mali novci i plus ima procenat..
To sto pisete nije NK Celik objavio da ide u Sarajevo,pa ne moze zvanicna stranica objavit ako zvanicno nije potpiso za Sarajevo i nije predstavljen u Sarajevu jebga nije to.portal bezvezni.Zvanicno se objavi kad je sve zvanicno zavrseno.
Komentari ko komentari kao svugdje ce narodu ugodit ,kako god sretno mu u Sarajevu i vidimo se 11.02 u Zenici i nadam se i u iducoj sezoni u Wwin ligi BiH da cemo uspijet uci.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 jan 2026, 00:29

slika

Ovaj mali ako ne bude Modrić ja ne znam. Nisam u zivotu vidio da se neko ovako upali. Ali to je ljubav prema klubu ne treba ni njima zamjerati. Zamišljam da nama ode najbolji igrac i najveci talenat u Čelik il ne daj Boze komsinicama na aparate bi nas prikopčali.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 09 jan 2026, 00:31

BatistutA19 je napisao/la:
09 jan 2026, 00:25
Halalite na upadu malo citam svoje malo vas 😁😁Rijadu naravno zelim mnogo srece dabogda u Barseloni zavrsio.
Strasan jest talenat ali treba dokazat i treba puno napredovat da bi izrasto u velikog igraca .Celik je izvuko maximum nisu mali novci i plus ima procenat..
To sto pisete nije NK Celik objavio da ide u Sarajevo,pa ne moze zvanicna stranica objavit ako zvanicno nije potpiso za Sarajevo i nije predstavljen u Sarajevu jebga nije to.portal bezvezni.Zvanicno se objavi kad je sve zvanicno zavrseno.
Komentari ko komentari kao svugdje ce narodu ugodit ,kako god sretno mu u Sarajevu i vidimo se 11.02 u Zenici i nadam se i u iducoj sezoni u Wwin ligi BiH da cemo uspijet uci.
Ma bespotrebno ljudi komentarišu, momak je izabrao najbolji plan koji je prezentovan za njega. Znalo se i u prvom dijelu sezone da su ljudi iz Sarajeva dolazili i gledali ga. On da nama donese bar dva trofeja.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 09 jan 2026, 00:35

jurisicduska je napisao/la:
09 jan 2026, 00:29
slika

Ovaj mali ako ne bude Modrić ja ne znam. Nisam u zivotu vidio da se neko ovako upali. Ali to je ljubav prema klubu ne treba ni njima zamjerati. Zamišljam da nama ode najbolji igrac i najveci talenat u Čelik il ne daj Boze komsinicama na aparate bi nas prikopčali.
Ma mali je dobar, nije tip igraca kao Modric, al mali ima ono nesto sto 99% igraca nema.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 jan 2026, 00:56

Ozraceni kontaju da ce neko odbiti 10 puta visu ponudu i ostati u drugoligasu,nebi im bilo lose da se malo prizemlje, nisam vidio da ovako psuju i orgijaju kad im nasi igraci dolazi, kakva gomila vanago mada to je opste poznato, krdo je i dalje krdo ostalo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 jan 2026, 01:07

Mnogo se busate za klub koji je Evropska takmičenja morao igrati u našem gradu jer nemaju adekvatne uslove.

Sretno Rijadu s vama želim rekordni transfer i odštetu za njega, bez uvrede ali mali je potencijal za daleko više od Sarajeva.

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 09 jan 2026, 01:30

chily-rz je napisao/la:
09 jan 2026, 01:07
Mnogo se busate za klub koji je Evropska takmičenja morao igrati u našem gradu jer nemaju adekvatne uslove.

Sretno Rijadu s vama želim rekordni transfer i odštetu za njega, bez uvrede ali mali je potencijal za daleko više od Sarajeva.
Bilo kako bilo najveći smo klub u BiH sviđalo se to nekome ili ne.A i u Yugi smo pokazali šta i kako.Sportski pozdrav
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jan 2026, 01:36

chily-rz je napisao/la:

[/
chily-rz je napisao/la:

Haveru neznaci ako je najbolji u nekom selu medju cobanima, da kad dodje u real da ce bit igrac, 90% ce propast i zavrsit u hadzicima 5% velez 4% ponovo celik posusje i 1% da mi uzmemo 4 m€ a da vama damo kur cinu, (TATA CE U TOM SLUCAJU ZNAT KAKO DA IZBJEGNE TIH 20%)

Takodje i ovih 350 k km treba platit u robi, dat im 3-4 odpisana akademca i zdravo, ukraincima nedavat pare

Bakcil
Kontakt:

Post Postao/la Bakcil » 09 jan 2026, 02:10

A kako vi znate da je potpisao za nas? Mozda su ga gurbeti kupili, sada i oni plivaju u parama. A mozda je grinjski??

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 09 jan 2026, 02:33

Zenicani samo pokazuju koliki kompleks od glavnog grada imaju. Kad im se klub raspadao slali smo im na posudbu Dusana Hodzica, Resica, Lelica.. pa opet prije par godina saradnja sa juniorima. Eno ih opet prizivaju malog Talhu jer je raskinuo s Radnikom. Malac prosao nasu skolu, otisao da dobije minute i probije se do seniorske premijer lige, uspio i dosao do Radnika.
Ne razumijem sad ove komplekse jer je malac dosao kod nas i to pofino placeno sve. Premijerligasi ne mogu napravit ovakav izlazni transfer. Ovdje se samo mi kockamo jer mislimo da mali jos moze napredovat pa ga prodat dalje. Ovo je logican put za mladog igraca, otisao u ligu vise, ima priliku igrat Evropu, pokazat se i napravit neku karijeru. Sta treba igrat za 10 puta manju cifru u Celiku i cekat jos 5 godina da negdje ode ili propadne?

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 09 jan 2026, 04:36

bordobijeli je napisao/la:
08 jan 2026, 23:44
Čitam komentare na NK Čelik i užasno sta decku pisu . Često sam ovdje pisao da i nasi navijaci imaju uzasan pristup prema igračima koji su igrali za FKS pa predju u neki drugi klub i sto je najgore vrlo često nam ti bivši uvale i golčinu.
Uvalim nam Tabaković na Koševu, nije slavio a komentari poslije utakmice na račun momka užas. Poznajem ga lično, momak je pravi hordaš i ginuo je za dres u juniorima, donio juniorima i titulu u kupu mesčini svojim golom. Odlično je igro s Telalovićem, treba ga vratiti u Sarajevo.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 jan 2026, 06:42

Pitar6785 je napisao/la:
09 jan 2026, 01:36
chily-rz je napisao/la:

[/
chily-rz je napisao/la:

Haveru neznaci ako je najbolji u nekom selu medju cobanima, da kad dodje u real da ce bit igrac, 90% ce propast i zavrsit u hadzicima 5% velez 4% ponovo celik posusje i 1% da mi uzmemo 4 m€ a da vama damo kur cinu, (TATA CE U TOM SLUCAJU ZNAT KAKO DA IZBJEGNE TIH 20%)

Takodje i ovih 350 k km treba platit u robi, dat im 3-4 odpisana akademca i zdravo, ukraincima nedavat pare
Kakvi vi i Real, ovi potroše milijardu za novi stadion vi još uvijek podstanari, malo objektivnosti nije na odmet.

Naravno da nema garancije na uspjeh, Lens je kontao da će u Čeliku dobiti pristojnog štopera a zavalili ste ih samo tako.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 09 jan 2026, 07:04

I ove medije isto nabijem :puke: Čuj rasipa se kadar. Ne osvajaš ligu godinama, konstanta treći, četvrti, a opet svima trn u oku.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bozovic10, MaroonBjelave, OsmanhodzicBuco, Pact1921, ubipara i 57 gostiju.