Zamisli da navijači Augsburga psuju igraču jer je prešao u Bayern
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto se navijači Čelika nisu bunili kad smo im posuđivali igrače?!
MNON
Dobročinitelji s KoševaDoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:53Moramo pomagati velikane bosanskohercegovačkog fudbala, pogurali smo cas prošle godine, sad Ćelik, Željezničar nam je poszao filijala tako da držimo sve pod kontrolom.![]()
Samo nastavite.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
S obzirom na zenički seljački mentalitet i kako su navijači reagovali, čisto sumnjam da se i klub ponio prema njemu sportski.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:56Zašto je izbrisao Čelik sa instagrama? Jeli to neki novitet u Sarajevu da moraš otpratiti bivsi klub ili je mali toliko smeće. Gdje ćeš to uraditi klubu kroz čiji si omladinski pogon prošao i zbog kojeg si se prodao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
S obzirom na nivo kreativnosti koji ozračeni imaju pri pominjanju dječakove uže porodice, mislim da je block/delete neki minimum što može u ovom momentu da uradi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:56Zašto je izbrisao Čelik sa instagrama? Jeli to neki novitet u Sarajevu da moraš otpratiti bivsi klub ili je mali toliko smeće. Gdje ćeš to uraditi klubu kroz čiji si omladinski pogon prošao i zbog kojeg si se prodao
- teamnorth1989
- Kontakt:
a sto je poklonjena, sto je vama nisu poklonili?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Iskreno, drago mi je sto su im komsije uzele ovog malog samo zbog ovih bolesnih izljeva mrznje.
Gdje god da pogledas, od njihovih foruma do ovih drustvenih mreza, to samo psuje i zuc prosipa. Svaki drugi komentar "Ne samo u Zelju i Sarajevo, izdaja!!!!" lakse bi im palo da je malac otisao u Obilic ili Hapoel Tel Aviv
Koji je ovo ****, kakvi su ovo kompleksi? Samo u vasim glavama postoji nekakav ozbiljan rivalitet, ljudi dragi niste faktor 20 godina, ako ste ikad i bili. Cast izuzecima, ali fuj.
- Maroon1946
- Kontakt:
Dva grada udaljena 70km a ovolika mržnja. Isto ko da je otišao u izrael da igra a ne u najveći klub RBiH.
Telaloviću daBogda postao novi Pjanić.
Telaloviću daBogda postao novi Pjanić.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Počeo simpatisati.convict35 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 00:19Momci dzaba se nadate za Telqlovica nema teorije da dodze u Sarajevo jer momak bas nesimpatise taj klub a i 1milioneura je mnogo svakom klubu u BiH.
E čuj milion eura.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ćelik je trenutno drugi najpopularniji klub u Zenici, odmah iza Sarajeva.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Bez obzira što im je klub pokazao sve dječije bolesti i podlegao pritisku navijači Čelika moraju pokazati puno više poštovanja prema Sarajevu. Sarajevo i Velež su jedina dva kluba koji su im slali igrače na posudbu kada nisu bili finansijski stabilni. Velež im dolazio za rođendan na prijateljske da zarade na kartama, čestitao im uvijek prvi rođendane. Više Sarajevo nego Velež ali obadva su sigurno prijateljski klubovi
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ne moze u Obilic, isti se ugasio ja mislimsanjinusto je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:03
Iskreno, drago mi je sto su im komsije uzele ovog malog samo zbog ovih bolesnih izljeva mrznje.
Gdje god da pogledas, od njihovih foruma do ovih drustvenih mreza, to samo psuje i zuc prosipa. Svaki drugi komentar "Ne samo u Zelju i Sarajevo, izdaja!!!!" lakse bi im palo da je malac otisao u Obilic ili Hapoel Tel Aviv
Koji je ovo ****, kakvi su ovo kompleksi? Samo u vasim glavama postoji nekakav ozbiljan rivalitet, ljudi dragi niste faktor 20 godina, ako ste ikad i bili. Cast izuzecima, ali fuj.
Zeničani, ako vas još ima na ovom forumu, čuvajte nam ovog malog. Za par godina dolazimo i po njegaTalentovani omladinac Čelika Abdurahman Poturković boravio u trening kampu Barcelone
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Za vas smo Bayern, City, Real, Barcelona u svakom smislu.
Pa vidiš da uzmemo igrača kojeg god hoćemo, ne samo vama, nego većini klubova i u PL.
MNON
Ali pitarski istok Celikovim navijacima zamjera primitivizam 
Srce, čast i ponos!
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Normalno da će biti napetosti i vrijeđanja, ogorčenost navijača Čelika po komentarima je sasvim očekivana.
Na polusezoni si prvi i igrač oko kojeg gradiš ekipu za PLu ti ode u rivala (doduše rival u prošlosti).
Ne vidim mjesto čuđenju,kao da ne bi bilo komentara navijača bilo kojeg tima (Zrinjski,Velež,Željo,Sarajevo,Borac) da njihov mladi igrač ode u nekog drugog. Normalno da bi jer je mentalitet isti.
Na polusezoni si prvi i igrač oko kojeg gradiš ekipu za PLu ti ode u rivala (doduše rival u prošlosti).
Ne vidim mjesto čuđenju,kao da ne bi bilo komentara navijača bilo kojeg tima (Zrinjski,Velež,Željo,Sarajevo,Borac) da njihov mladi igrač ode u nekog drugog. Normalno da bi jer je mentalitet isti.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Super opcija za Čelik bi bila da dogovore sa Veležom posudbu Vidovića ili Halilovića do kraja sezone kada im ističe ugovor kao zamjenu za ovog malog. Halilović premijerligaško iskustvo Vidović igrao drugu HNL. Mogu ih i uzeti slobodni su nakon ljeta strašna dva veznjaka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, bvsic, DinGospo21, ErosViverosViv, Rigoletto, soe i 37 gostiju.