jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:42Ma nećemo izvlačit postove.Pablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:39Zamisli da se izvuku postovi sa pocetka sezone i svrsavanja na prodaje i kupovine igraca, titule,duple… Pa je sad okej evroou izboriti? Obija vam se od glavu vec 5 godina..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:32Zar nije Boljevic bolji od Gulija i zar nas ne treba posavjetivat kako prodat igraca ?
Ima tajnih borbi za titulu.
Ima postali smo prijetnja.
Ima svega.
Mamić je tek došao. Mi igramo bolje. To ste vi najbolje na svojoj kozi osjetili, a Bogami i Zrinjski u Mostaru a dobismo i tog strašnog Borca kući. Polako uigrat cemo se. 3. Mjesto + 1 trofej ove godine dosta. Slijedece vidjet napast opet trofej. Pa polako. Bitni su pehari.
Nas osnovni cilj je da sačuvamo taj oreol najtrofejnijeg kluba u državi. Zrinjski prijeti da nas stigne, moramo se uozbiljiti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Jakov Pranjić iz Zrinjskog ide u Celje za 400k€.
Ilija Mašić ide u Cluj navodno.
U Zrinjski bi trebao doći Tomi Jurić (34godišnjak) iz FC Kopera,napadač. Zamjena za Damscana.
Na probi u Međugorju će biti dvojica :
Toma Palić (NK Dubrava) primarno lijevi bek (23 godine)
Luka Matanović (NK Jadran LP) veznjak (24 godine)
Ilija Mašić ide u Cluj navodno.
U Zrinjski bi trebao doći Tomi Jurić (34godišnjak) iz FC Kopera,napadač. Zamjena za Damscana.
Na probi u Međugorju će biti dvojica :
Toma Palić (NK Dubrava) primarno lijevi bek (23 godine)
Luka Matanović (NK Jadran LP) veznjak (24 godine)
Jesu li igrači Borca primili plate, zna li se nešto?
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Ni sudije ni igraci Borca jos uvijek, cekaju...
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Šta li čekaju?
-
successminator
- Kontakt:
Iz ove perspektive, vjerovatno bi bilo bolje za Telalovića da je otišao u Sloveniju ili Češku, koja se pokazala kao odlična odskočna daska za mlade igrače iz BiH. U svakom slučaju razumna je odluka da se odlučio na stepenicu više u karijeri, momku želim najbolje, puno zdravlja i da ga gledamo u još boljem klubu ako Bog da. Shvatite da je ovo biznis, da je ovo posao i da ljubav prema klubu ne plaća račune, poštedite me patetike i tih navijačkih gluposti. BiH je puna onih koji su osjećaje prema nekom klubu stavljali ispred vlastitog interesa pa su ostali kratkih rukava. Uostalom, svako iole normalan i razuman će izabrati sebe i svoju porodicu ispred fudbalskog kluba.
-
primussucks
- Kontakt:
Naravno da nije lose.Ali svi ti investitori gledaju zaradu ,ne gledaju rezultat .Pogledaj Manchester ,Milan..Njima je bitan profit.Mamic Ce im dobro ponovi svojim vezama i znanjem kako igracima dizati cijene.Garantiram da Ce prvi igraci iz lige koji Ce biti pozvani u reprezentaciju biti iz Sarajeva..N3R3D je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:10Nije loše 5 miliona KM.primussucks je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:08Mamic je napravio Dinamo jer je kupio talente koje mu je netko drugi skautirao i financirao ih je iz svog džepa.Uz to je znao da Ce biti prvi u ligi i mogao je sebi priuštiti da se ti talenti razvijaju bez nekog velikog ucinka na momčad.Poziv u reprezentaciju,dizanje cijene i te šeme.Da li ce navijaci Sarajeva izdrzati to da malac ne igra dobro i da to utječe na krajnju poziciju ekipe ,nisam bas siguran .Pravite i sada transfere a ne borite se za titulu.Ne pravite se da ste prezadovoljni ..
Malo se osvojilo, samo sedam trofeja.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:53Veoma jasno svakome ko ima dvije čiste u glavi. Ono malo što se osvojilo, osvojilo se zahvaljujući savezu, petljanjem (Ibraković i Selimović), a suštinski klub nije napredovao ni milimetar, što najbolje dokazuje era Ismira Mirvića. Odnos ulog - povrat.
Sad ćeš ti da nastaviš sa šizo-replikama, vadićeš iz konteksta, biti naporan, proglašavati neke pobjede, itd, i sl., a u suštini si plitak, zato mi nisi zanimljiv.
Vidim da nisam zanimljiv, zato i braniš neodbranjivo i sam jedeš svoja ****. Prijatno
Telalović je 2008. godište, a Sarajevo u akademiji ima Anesa Mehmedovića isto 2008. godište i prvi je strijelac juniorske premijer lige. Postigao je 17 golova na 14 utakmica, tako da nek jedan od njih dvojice bude dobar u seniorskom fudbalu mi ćemo profitirati.primussucks je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:21Naravno da nije lose.Ali svi ti investitori gledaju zaradu ,ne gledaju rezultat .Pogledaj Manchester ,Milan..Njima je bitan profit.Mamic Ce im dobro ponovi svojim vezama i znanjem kako igracima dizati cijene.Garantiram da Ce prvi igraci iz lige koji Ce biti pozvani u reprezentaciju biti iz Sarajeva..N3R3D je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:10Nije loše 5 miliona KM.primussucks je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:08Mamic je napravio Dinamo jer je kupio talente koje mu je netko drugi skautirao i financirao ih je iz svog džepa.Uz to je znao da Ce biti prvi u ligi i mogao je sebi priuštiti da se ti talenti razvijaju bez nekog velikog ucinka na momčad.Poziv u reprezentaciju,dizanje cijene i te šeme.Da li ce navijaci Sarajeva izdrzati to da malac ne igra dobro i da to utječe na krajnju poziciju ekipe ,nisam bas siguran .Pravite i sada transfere a ne borite se za titulu.Ne pravite se da ste prezadovoljni ..
Da je taj mali čemu vrijedio prodao bi se u Europu, a ne u Sarajevo za 100k, manite se šuplje, ne kažem da nije talenat, ali ne pravite Yamala od njega..
Pričalo se da ga traži Plzen, i ko sve ne, pa na kraju izabrali najmanje atraktivnu opciju.
Pričalo se da ga traži Plzen, i ko sve ne, pa na kraju izabrali najmanje atraktivnu opciju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma ne postoji klub i baza navijaca u drzavi koja je vise podanicki nastrojena sa tim mentalitetom od Veleza. Valjda ta frustriranost pa bez slihtanja i saginjanja glava jednostavno ih niko ne primijeti.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ko se iz druge lige prodao u Evropu, sta lupas.
-
successminator
- Kontakt:
Je li ovo Fenan Salčinović kojeg mnogi citiraju danas?
Bordo

Bordo
PlaviKako se saznalo da će Salčinović najvjerovatnije biti slobodan igrač tako su počele i pristizati ponude na njegovu adresu, a ovog veznjaka u svojim redovima rado bi vidjelo i Sarajevo s čijim predstavnicima je i obavio jedan razgovor.
"Ja sam još uvijek igrač Olimpica, no u narednim danima ćemo se po svemu sudeći koretno rastati. Istina je da sam obavio jedan razgovor s čelnicima Sarajeva, no želim naglasiti da je za sada sve ostalo na tome. Da budemo načisto, godi interes Sarajeva jer se radi o jednom od najboljih bosanskohercegovačkih klubova , ali konkretan dogovor nismo postigli. Ponavljam, još uvijek sam igrač Olimpica i ukoliko se rastanemo, u šta ne sumnjam, postoji realna mogućnost da karijeru nastavim u bordo momčadi", za SportSport.ba je izjavio Salčinović.
Bosanskohercegovački veznjak Fenan Salčinović sve je bliže redovima aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara.
Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Rijekom ovaj sjajni veznjak našao se na meti mnogobrojnih klubova, pa tako i aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.
"U stalnom sam kontaktu sa Osimom i mogu vam reći da je ostavio snažan dojam na mene. Radi se o dosta korektnom čovjeku, koji me dosta dobro razumije", za SportSport.ba je istakao Salčinović, koji je prije par dana i po prvi put postao otac.
"Nismo još postigli konačan dogovor, što ne znači da i nećemo. Već danas bi mogao trenirati sa Željezničarem, a mislim da bi mogli večeras i sve završiti što se tiče samog transfera. Ukoliko dođem na Grbavicu vjerujte mi da će Osim biti jedan od glavnih razloga za to", dodao je Salčinović.
I Pidru smo do kraja sezone ostavili u Mostaru, taman će nam trebati lijevi bek u narednoj sezoni.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gdje nam je onaj hudnjak NoDi, da mu nije pozliolo.
NoDi brate jel treba šećera i vode.
Smanji pjenu.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Vazduh trepti kao da nebo gori.... Oluja ?
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nemogu vise kone dzaba Velezu otimat hinjski igrace ili ostalim pa oh sad nazivaju filijalama haha da su filijala nebi im se platio Mlinaric al kone su prirodno glupe tako da je sve ok.
Tu sam dobar, pratim, odmaram..DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:31Gdje nam je onaj hudnjak NoDi, da mu nije pozliolo.
Igracima pauza, pa nemam sta pisati
Cekam Zeljin spisak i pripremne, a mozda i neke bombe
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 jan 2026, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto se tice transfera Guliasvilija, iako ove sezone nije bio u nekoj formi i takav je bio najopasniji igrac FKS. Odlican transfer za njih.
Nas jes u svakom derbiju konstantno mucio po strani, kako god izbace loptu naprijed on dodje do nje. Nesto slicno njima Stila radio par derbija
Ako dobije pravu priliku, ubijedjen sam da ce brzo otici i u jaci klub.
Nas jes u svakom derbiju konstantno mucio po strani, kako god izbace loptu naprijed on dodje do nje. Nesto slicno njima Stila radio par derbija
Ako dobije pravu priliku, ubijedjen sam da ce brzo otici i u jaci klub.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

.png)