Vjerovatno da.Rakow je poslao ponudu od 350 000 eura ali je glatko odbijena.Ne znam da je netko drugi slao službene ponude.Mašić također napustio klub jer će Štimac više gurati Karačića mladog stopera.Bersaga je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:48Ostaje li Dujmović?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:48Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.
Uspud dolazi nam napadač koji je nastupao za Australiju na SP-2018 a i 2014 bio u kadru sa reprezentacijom kao zamjena za Nemanju i Damascana ovu polusezonu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
T.J.?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:48Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.Bersaga je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:42Samo ok?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:36
Pranjić je izrazio želju za odlaskom jer je dolaskom Mikića,Šakote i Ćuže pao skroz u drugi plan.
400 000 eura za igrača koji neće imati na proljeće neku minutažu je sasvim ok posao.
Ovo je odličan posao, ako se ne varam više ste uzeli nego za Ćužea onda kada je otišao u Južnu Koreju a mnogo je više dao od Pranjića.
Uspud dolazi nam napadač koji je nastupao za Australiju na SP-2018 a i 2014 bio u kadru sa reprezentacijom kao zamjena za Nemanju i Damascana ovu polusezonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Apsolutno tacno. Upravo o ovome sam i pricao prije par stranica. Mozda je degutantno (iskreno, i u meni izaziva gadnjenje), ali Plodjeni itekako znaju pokazati svoju zahvalnost i to rade svaki dan.IstinskiPitar je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:22Telalović je na našem radaru već duže vrijeme. Zar neko zaista misli da ga nismo mogli vrbovati ranije, iza leđa vaše uprave, i dovesti za 0,00KM?
Ovo je bio čin poštovanja prema starom rivalu koji je u problemu, i to ne prvi, ali vi to očigledno ne znate cijeniti. I onda se pitate zašto vas to dijete blokira na Instagramu, ili šta je već uradilo, a vrijeđate i njega i njegovu porodicu najstrašnije.
Ovaj deal za vas nije mogao biti bolji, izvukli ste maksimum. Ne postoji klub na svijetu koji bi više platio i ponudio procenat. Ko će to uraditi za jednog igrača iz federalne lige?
Velež je za vas primjer kako se treba ponašati prema velikom Sarajevu, oni barem znaju pokazati zahvalnost. Nadam se da naša uprava ubuduće neće ovako korektno postupati sa vašim klubom, ne zaslužujete to.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:51T.J.?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:48Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Solidan igrac.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:53DamirT je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:51T.J.?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:48
Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.
Uspud dolazi nam napadač koji je nastupao za Australiju na SP-2018 a i 2014 bio u kadru sa reprezentacijom kao zamjena za Nemanju i Damascana ovu polusezonu.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemam baš toliko slobodnog vremena, normalno pitam ne znam u čemu je problem.Pablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:35Vidim da se bas zanimas, imas zvanicne i proguglas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:27Da li su vam se ovi holandezi pojavili na prozivci.
Gorinsam ja što i pitam.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Trener Racinga o Guliashviliju: "Ljetos smo ga pokušali dovesti, ali tada nije bilo moguće"
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- svrakino1921
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:07Nemam baš toliko slobodnog vremena, normalno pitam ne znam u čemu je problem.Pablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:35Vidim da se bas zanimas, imas zvanicne i proguglas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:27
Da li su vam se ovi holandezi pojavili na prozivci.
Gorinsam ja što i pitam.![]()
Ekipa se okupila na Grbavici gdje je šef struke Slaviša Stojanović održao sastanak, a potom su Plavi obavili trening u TC Areni.
Prvom treningu su prisustvovali:
Vedad Muftić, Tarik Abdulahović, Alvin Ćosić, Arman Šutković, Marin Karamarko, Edin Osmanović, Enes Alić, Ognjen Obradov, Mustafa Šukilović, Amar Zahirović, Daris Kelmendi, Deni Milošević, Dženan Šabić, Samir Radovac, Josip Pejić, Malik Kolić, Arman Džafo, Jonathan Freeman, Eldar Dragović, Aldian Korora, Ibraheem Olanrewaju, Dan Lagumdžija, Hamza Jaganjac, Sulejman Krpić, Davor Rakić, Santi Garcia.
Ostali fudbaleri su opravdano odsutni i priključit će se u narednim danima.
Postavio si jako složeno pitanje
- svrakino1921
- Kontakt:
OldTownDistrict je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:11Trener Racinga o Guliashviliju: "Ljetos smo ga pokušali dovesti, ali tada nije bilo moguće"![]()
Pa jeste
Ljetos ste tražili za Gullija 4,5 miliona €
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nemoj zajebavat Kinosvra da Keljmendijev sin jos uvijek trenira s prvom ekipom? Joj da hoce Faco vise izac iz pritvorasvrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:12Ekipa se okupila na Grbavici gdje je šef struke Slaviša Stojanović održao sastanak, a potom su Plavi obavili trening u TC Areni.
Vedad Muftić, Tarik Abdulahović, Alvin Ćosić, Arman Šutković, Marin Karamarko, Edin Osmanović, Enes Alić, Ognjen Obradov, Mustafa Šukilović, Amar Zahirović, Daris Kelmendi, Deni Milošević, Dženan Šabić, Samir Radovac, Josip Pejić, Malik Kolić, Arman Džafo, Jonathan Freeman, Eldar Dragović, Aldian Korora, Ibraheem Olanrewaju, Dan Lagumdžija, Hamza Jaganjac, Sulejman Krpić, Davor Rakić, Santi Garcia.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hvala kolega.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:07Nemam baš toliko slobodnog vremena, normalno pitam ne znam u čemu je problem.
Gorinsam ja što i pitam.![]()
Ekipa se okupila na Grbavici gdje je šef struke Slaviša Stojanović održao sastanak, a potom su Plavi obavili trening u TC Areni.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Tomi Jurić, FC Koper.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:53DamirT je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:51T.J.?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:48
Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.
Uspud dolazi nam napadač koji je nastupao za Australiju na SP-2018 a i 2014 bio u kadru sa reprezentacijom kao zamjena za Nemanju i Damascana ovu polusezonu.![]()
Spominje se mogućnost dolaska Lagumdžije iz Želje.
Inače,Zrinjski prešao 1000 članova.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovaj iz zenice, izabrao pogresnog Mirvica. 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
probajte prvo nastimat sebi ulazak u ligu, lako cemo za ostalochily-rz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:44Moj je prijedlog da se skine krov sa zapadne tribine Bilinog Polja kako bi napravili prvi korak približavanja vašem nivou. Možda ako Mirvići eventualno imaju nekog trećeg brata pa da i mi postanemo golemi i naštimamo neki kup.Rule_hz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:36Kqkve veze to ima sa tim, momak zeli postqti neko i nesto, ucit ce od najboljih trenera i igraca, samo da stojis npr pored adema, i nekog ko ce doci i gledas i ucis da postanes igrac a o transferu da ti ne pricam, vi ste mu maximum u karijeri i to je to... Poredis posjećenost u gradu gdje se navija za jedan klub i gradu gdje je dvije navijacke skupine, poredis stadion koji je natkriven i stadion gdje se u toku tekme prehladis.. i kad dodje 7 8 9 hiljada na stadion od 30k gledalaca onda kazes vidi ima ih 2 3 milje....a ostalo ne zelim ni komentarisati, proteci ce miljacke i bosne dok neki klub dodje na naš nivo pa kakvi god bili
Za bordobijele boje
To je već odrađeno, imaju oba predsjednika oba saveza iza sebe. I to je OK, samo nek priznaju...PapakIzSa je napisao/la: ↑09 jan 2026, 20:08probajte prvo nastimat sebi ulazak u ligu, lako cemo za ostalochily-rz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:44Moj je prijedlog da se skine krov sa zapadne tribine Bilinog Polja kako bi napravili prvi korak približavanja vašem nivou. Možda ako Mirvići eventualno imaju nekog trećeg brata pa da i mi postanemo golemi i naštimamo neki kup.Rule_hz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:36Kqkve veze to ima sa tim, momak zeli postqti neko i nesto, ucit ce od najboljih trenera i igraca, samo da stojis npr pored adema, i nekog ko ce doci i gledas i ucis da postanes igrac a o transferu da ti ne pricam, vi ste mu maximum u karijeri i to je to... Poredis posjećenost u gradu gdje se navija za jedan klub i gradu gdje je dvije navijacke skupine, poredis stadion koji je natkriven i stadion gdje se u toku tekme prehladis.. i kad dodje 7 8 9 hiljada na stadion od 30k gledalaca onda kazes vidi ima ih 2 3 milje....a ostalo ne zelim ni komentarisati, proteci ce miljacke i bosne dok neki klub dodje na naš nivo pa kakvi god bili
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Moglo jednom drug. Sad vam ne gine potop na sred Bilinog.
A vrlo brzo ce se to obistiniti. Unaprijed dajem rezultatski tip da cemo vas dobiti s 3+ razlike. Do tad budite pozdravljeni.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Kolega vasa tema je prva liga federacije. Ovi iz Zenice se bar imaju cemu nadati jer su trenutno prvi . A vi ste 8 trenutno pa samo molimo da ne smetate.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

.png)