Trener Racinga o Guliashviliju: "Ljetos smo ga pokušali dovesti, ali tada nije bilo moguće"
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- svrakino1921
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:07Nemam baš toliko slobodnog vremena, normalno pitam ne znam u čemu je problem.Pablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:35Vidim da se bas zanimas, imas zvanicne i proguglas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:27
Da li su vam se ovi holandezi pojavili na prozivci.
Gorinsam ja što i pitam.![]()
Ekipa se okupila na Grbavici gdje je šef struke Slaviša Stojanović održao sastanak, a potom su Plavi obavili trening u TC Areni.
Prvom treningu su prisustvovali:
Vedad Muftić, Tarik Abdulahović, Alvin Ćosić, Arman Šutković, Marin Karamarko, Edin Osmanović, Enes Alić, Ognjen Obradov, Mustafa Šukilović, Amar Zahirović, Daris Kelmendi, Deni Milošević, Dženan Šabić, Samir Radovac, Josip Pejić, Malik Kolić, Arman Džafo, Jonathan Freeman, Eldar Dragović, Aldian Korora, Ibraheem Olanrewaju, Dan Lagumdžija, Hamza Jaganjac, Sulejman Krpić, Davor Rakić, Santi Garcia.
Ostali fudbaleri su opravdano odsutni i priključit će se u narednim danima.
Postavio si jako složeno pitanje
- svrakino1921
- Kontakt:
OldTownDistrict je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:11Trener Racinga o Guliashviliju: "Ljetos smo ga pokušali dovesti, ali tada nije bilo moguće"![]()
Pa jeste
Ljetos ste tražili za Gullija 4,5 miliona €
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nemoj zajebavat Kinosvra da Keljmendijev sin jos uvijek trenira s prvom ekipom? Joj da hoce Faco vise izac iz pritvorasvrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:12Ekipa se okupila na Grbavici gdje je šef struke Slaviša Stojanović održao sastanak, a potom su Plavi obavili trening u TC Areni.
Vedad Muftić, Tarik Abdulahović, Alvin Ćosić, Arman Šutković, Marin Karamarko, Edin Osmanović, Enes Alić, Ognjen Obradov, Mustafa Šukilović, Amar Zahirović, Daris Kelmendi, Deni Milošević, Dženan Šabić, Samir Radovac, Josip Pejić, Malik Kolić, Arman Džafo, Jonathan Freeman, Eldar Dragović, Aldian Korora, Ibraheem Olanrewaju, Dan Lagumdžija, Hamza Jaganjac, Sulejman Krpić, Davor Rakić, Santi Garcia.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hvala kolega.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:07Nemam baš toliko slobodnog vremena, normalno pitam ne znam u čemu je problem.
Ekipa se okupila na Grbavici gdje je šef struke Slaviša Stojanović održao sastanak, a potom su Plavi obavili trening u TC Areni.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- svrakino1921
- Kontakt:
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Tomi Jurić, FC Koper.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:53DamirT je napisao/la: ↑09 jan 2026, 18:51T.J.?Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:48
Ćuže je imao u ugovoru minimalnu otkupnu klauzulu kao i Ćorluka koji je otišao za sitniš ali to je realnost kad potpisuju produženje ugovora.
Uspud dolazi nam napadač koji je nastupao za Australiju na SP-2018 a i 2014 bio u kadru sa reprezentacijom kao zamjena za Nemanju i Damascana ovu polusezonu.![]()
Spominje se mogućnost dolaska Lagumdžije iz Želje.
Inače,Zrinjski prešao 1000 članova.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovaj iz zenice, izabrao pogresnog Mirvica. 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
probajte prvo nastimat sebi ulazak u ligu, lako cemo za ostalochily-rz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:44Moj je prijedlog da se skine krov sa zapadne tribine Bilinog Polja kako bi napravili prvi korak približavanja vašem nivou. Možda ako Mirvići eventualno imaju nekog trećeg brata pa da i mi postanemo golemi i naštimamo neki kup.Rule_hz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:36Kqkve veze to ima sa tim, momak zeli postqti neko i nesto, ucit ce od najboljih trenera i igraca, samo da stojis npr pored adema, i nekog ko ce doci i gledas i ucis da postanes igrac a o transferu da ti ne pricam, vi ste mu maximum u karijeri i to je to... Poredis posjećenost u gradu gdje se navija za jedan klub i gradu gdje je dvije navijacke skupine, poredis stadion koji je natkriven i stadion gdje se u toku tekme prehladis.. i kad dodje 7 8 9 hiljada na stadion od 30k gledalaca onda kazes vidi ima ih 2 3 milje....a ostalo ne zelim ni komentarisati, proteci ce miljacke i bosne dok neki klub dodje na naš nivo pa kakvi god bili
Za bordobijele boje
To je već odrađeno, imaju oba predsjednika oba saveza iza sebe. I to je OK, samo nek priznaju...PapakIzSa je napisao/la: ↑09 jan 2026, 20:08probajte prvo nastimat sebi ulazak u ligu, lako cemo za ostalochily-rz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:44Moj je prijedlog da se skine krov sa zapadne tribine Bilinog Polja kako bi napravili prvi korak približavanja vašem nivou. Možda ako Mirvići eventualno imaju nekog trećeg brata pa da i mi postanemo golemi i naštimamo neki kup.Rule_hz je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:36Kqkve veze to ima sa tim, momak zeli postqti neko i nesto, ucit ce od najboljih trenera i igraca, samo da stojis npr pored adema, i nekog ko ce doci i gledas i ucis da postanes igrac a o transferu da ti ne pricam, vi ste mu maximum u karijeri i to je to... Poredis posjećenost u gradu gdje se navija za jedan klub i gradu gdje je dvije navijacke skupine, poredis stadion koji je natkriven i stadion gdje se u toku tekme prehladis.. i kad dodje 7 8 9 hiljada na stadion od 30k gledalaca onda kazes vidi ima ih 2 3 milje....a ostalo ne zelim ni komentarisati, proteci ce miljacke i bosne dok neki klub dodje na naš nivo pa kakvi god bili
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Moglo jednom drug. Sad vam ne gine potop na sred Bilinog.
A vrlo brzo ce se to obistiniti. Unaprijed dajem rezultatski tip da cemo vas dobiti s 3+ razlike. Do tad budite pozdravljeni.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Kolega vasa tema je prva liga federacije. Ovi iz Zenice se bar imaju cemu nadati jer su trenutno prvi . A vi ste 8 trenutno pa samo molimo da ne smetate.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- feniksptica
- Kontakt:
Bog ti pamet dao..cak su i navijaci ZeljA skontali da je ovo logican potez malca..
Samo smogovci nista.
Nemate momku nista vise za ponudit. Prerasto vas je. Vise je on donio vama nego vi njemu. Vama ego ne da da to prihvatite al tako je.
Napredak u karijeri. To je cilj svakog covjeka.
Samo smogovci nista.
Nemate momku nista vise za ponudit. Prerasto vas je. Vise je on donio vama nego vi njemu. Vama ego ne da da to prihvatite al tako je.
Napredak u karijeri. To je cilj svakog covjeka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- jurisicduska
- Kontakt:
Taman nek se upoznaju Kelmendi (17) i Kolic (19) , valjat ce jedan drugom u buducnosti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:07Nemam baš toliko slobodnog vremena, normalno pitam ne znam u čemu je problem.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Dobro je onaj neki dan pitao, gdje slagirani duska

- jurisicduska
- Kontakt:
Ko tebi trese kavez ?
-
GavranBeli
- Kontakt:
Idi pregledaj se mozda si mozdani fasovi od Zelje
- maroonGiant
- Kontakt:
FKS 2020-2025
Guli 2.5 mil €
Celik 2.5 mil €
Viveros 2.26 mil €
Jatta 1.8 mil €
Buljubasic 1.5 mil €
Varesanovic 1.2 mil €
Vladan 1 mil €
Bubanja 840 k €
Djokanovic 760k €
Sicu necemo pisati.
I onda se ovi cude sto je mali presao u Sarajevo.
Guli 2.5 mil €
Celik 2.5 mil €
Viveros 2.26 mil €
Jatta 1.8 mil €
Buljubasic 1.5 mil €
Varesanovic 1.2 mil €
Vladan 1 mil €
Bubanja 840 k €
Djokanovic 760k €
Sicu necemo pisati.
Rockov -
out
Jović -
out
Paskalev -
out
Turda -
out
Pejović -
out
Julardžija -
out
Butić -
out
Kapetanović -
out
Nurković -
out
Ristić -
out
Eto ima za ove iz nase lige nek poberu
Jović -
Paskalev -
Turda -
Pejović -
Julardžija -
Butić -
Kapetanović -
Nurković -
Ristić -
Eto ima za ove iz nase lige nek poberu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DinGospo21
- Kontakt:
Koliko igrača je Sarajevo dalo reprezentaciji? Ovo je smiješno, ove brojke, pa to samo vama može biti zanimljivo. Jel postoji jedna igrač koji je poslije Sarajeva napravio karijeru? Koji je bio važan igrač u reprezentaciji? Mali iz Zenice u Sarajevo, ja velikog napretka mati mila i draga.maroonGiant je napisao/la: ↑09 jan 2026, 22:07FKS 2020-2025
Guli 2.5 mil €
Celik 2.5 mil €
Viveros 2.26 mil €
Jatta 1.8 mil €
Buljubasic 1.5 mil €
Varesanovic 1.2 mil €
Vladan 1 mil €
Bubanja 840 k €
Djokanovic 760k €
Sicu necemo pisati.

.png)