Da ste bar 8 godina,davno ste vi to presli.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
14 godina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vjerujem da je ovaj momak sto je dosao iz celika dobar igrac i profesionalac ali me malo strah kako ce se snaci u seheru. Puno njih koji dolaze iz manjih sredina se pogube kada dodju u metropolu. Nadam se da su maloga pripremili za tu promjenu.
- DinGospo21
- Kontakt:
Hahahahah, jel ovo neka skrivena kamera ili šta? Pjaca igrao u Juventusu i Fiorentini, Jedvaj prešao u Romu iz Dinama, pa u Leverkusen gdje je bio 4 godine standardan. Onda taj Halilović u Barceloni, Milanu, i HSV- igrao, ako su to klubovi kad neko ne uspije onda ok. Benković je igrao u EPL u timu koji je bio deveti u sezoni kad ga je Dinamo predao, igrao u takvoj ligi protiv takvih protivnika. Marko Rog je bio recimo na Mundijalu 2018, a igrao u klubovima poput Napolia, Sevilje, u dvije izuzetne lige. Ćorić je također igrao u Romi, prešao iz Dinama u Romu, Delač nikad nije ni igrao u Dinamu. Prema tome jasno se vidi da i ovi "manje klasni igrači" koje su prodali su igrali u klubovima koji su u ligama petice.rishovski je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:41Halilović,Jedvaj,Benković,Rog,Delač,Ćorić,Pjaca... imas ih jos,nakon odlaska iz Dinama ništa nisu napravili i jel mislis da nekog briga u Dinamu sto nisu uspjeli a uzeli su lovu za njih..DinGospo21 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:24Molim te nemoj porediti Dinamo Zagreb sa Torpedom, hvala. Te igrače koje su prodali a da su mogli igrati za Hrvatsku, 99% su igrali, u zadnjih 10 godina.rishovski je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:58
Znas li ti koliko je Dinamo Zagreb prodao igrača vani a ništa nisu dali poslije Hrvatskoj!? Ne budu svi Luka Modric,Mandžukić,Gvardiol... al je poenta da su i te solidne igrace prodali za puno veće pare nego što je Željezničar prodavao najbolje igrače kad se pojavi neki klub iz Turske. I tako isto Borac i Zrinjski koji igraju i Europu i osvajaju titule,nikad nece moci dobiti love koliko Sarajevo. Koliko god nama ostalim bilo krivo to je činjenica.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Jarane i Bilo je 1.500, na tribinama 300, sa nebodera kroz prozor 500, hrasno brdo sa terase 400, i golubovi na krovu sjevera, redari policija delegat, eto milja i poRule_hz je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:24
14 godina![]()
Pričamo o tome da su dobro plaćeni nakon odlaska iz Dinama a ni jedan trofej,gdje god su igrali... Njima je uspjeh jer su se osigurali materijalno u životu.Ja sam ti samo rekao da to Dinamo ne zanima kao sto ne zanima ni Mirvića hoce li se neko snaći i isplatiti nekom klubu poslije odlaska iz Sarajeva. Važno je prodati.. A Dinamo je prodavao nebitne igrače za cifre od 150.000,200,400k dok Željezničar,Borac,Zrinjski prodaju igrače iz prvih 11 za tu sumu... U tome je poenta.DinGospo21 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:30Hahahahah, jel ovo neka skrivena kamera ili šta? Pjaca igrao u Juventusu i Fiorentini, Jedvaj prešao u Romu iz Dinama, pa u Leverkusen gdje je bio 4 godine standardan. Onda taj Halilović u Barceloni, Milanu, i HSV- igrao, ako su to klubovi kad neko ne uspije onda ok. Benković je igrao u EPL u timu koji je bio deveti u sezoni kad ga je Dinamo predao, igrao u takvoj ligi protiv takvih protivnika. Marko Rog je bio recimo na Mundijalu 2018, a igrao u klubovima poput Napolia, Sevilje, u dvije izuzetne lige. Ćorić je također igrao u Romi, prešao iz Dinama u Romu, Delač nikad nije ni igrao u Dinamu. Prema tome jasno se vidi da i ovi "manje klasni igrači" koje su prodali su igrali u klubovima koji su u ligama petice.rishovski je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:41Halilović,Jedvaj,Benković,Rog,Delač,Ćorić,Pjaca... imas ih jos,nakon odlaska iz Dinama ništa nisu napravili i jel mislis da nekog briga u Dinamu sto nisu uspjeli a uzeli su lovu za njih..DinGospo21 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:24
Molim te nemoj porediti Dinamo Zagreb sa Torpedom, hvala. Te igrače koje su prodali a da su mogli igrati za Hrvatsku, 99% su igrali, u zadnjih 10 godina.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Lagumdžija je u Gošku podsjećao na prime Rodrija. Jednog od rijetkih talentovanih igrača u rosteru puštaju u Zrinski. Izgleda totalni raspad sistema u Želji.
Što li ga puštaju?
Imaju investitora a Zrinjski im uzima igrača.
Šta je problem sa ljubimcima ? Vi godinama učlanjujete sve mrtvo i živo, od cuka, papagaja, auta pa na dalje.
Hoće li umjesto Lagumdžije doći Balta ili Vučkić ?Arma00 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:05Vjerovatno je zato prosjek na Grbavici 7.000, a Koševu 3.500 ? Nešto ne vidim da su ljubimci i mrtvaci u publici.
Neće ni jedan, nego zašto bježiš od ove teme !? Stadion vam je tolika pustara da su lisice našle utočište u njemu, ali eto hvala Bogu postale su članovi
Lagumdžija je po meni odličan igrač, mlad i super alternativa Saviću, koji ima ugovor još pola godine. Mogao je ostati u Želji, ali je odabrao nas.
Realno, Zrinjski je super sredina za igrače, bez pritiska navijača, bez vrijeđanja, samo podrška. Bez obzira na narodnost i naciju.
Dobro došao Dan.
Realno, Zrinjski je super sredina za igrače, bez pritiska navijača, bez vrijeđanja, samo podrška. Bez obzira na narodnost i naciju.
Dobro došao Dan.
Eno u doboju palili zastavu bih. Molim komsije da posalju onog fotografa da ih umiri.
1946-1987
-
jurisicduska
- Kontakt:
Njihov najbolji igrac pored Sosica.NJAZRI je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:17Lagumdžija je po meni odličan igrač, mlad i super alternativa Saviću, koji ima ugovor još pola godine. Mogao je ostati u Želji, ali je odabrao nas.
Dobro došao Dan.
Da ne bi bilo da to sad tvrdim kad im ode imaju moji postovi i kad im je dolazio i kad je igrao i prije nego će doći. Odličan igrac odličnih predispozicija. Jednostavno nije za tranzicijski fudbal nego za ekipe koje igraju sa kontinuiranim posjedom. Lego bi i u Zrinjski i u Borac.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, lakilone, Lecler i 25 gostiju.