Smisao je da su lažno prikazivali da nešto radeVeteranSA je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:14Prošle zime na zvaničnoj stranici kluba piše da je potpisao na dvije godine!?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:09Ma nije ovo malverzacija, necemo sad od crnog praviti bijelo...
Ni prvi ni posljednji koji je potpisao amaterski zbog trening kompenzacija.
Koji je smisao iznošenja neistina?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Gledo sam sampion kup malo imamo strasne djece 2016 godiste razvaljuju pilici kako igraju 4 tekme 21:2 go razlika, kazem ja ima materijala samo treba izbrusit ovu djecu
Sad kad babuka eksplodira. Do kraja sezone 10+
- gegenpressing
- Kontakt:
Ne lupajte gluposti.Hrasno15 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:19Smisao je da su lažno prikazivali da nešto radeVeteranSA je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:14Prošle zime na zvaničnoj stranici kluba piše da je potpisao na dvije godine!?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:09
Ma nije ovo malverzacija, necemo sad od crnog praviti bijelo...
Koji je smisao iznošenja neistina?
Brohra ribo se...
StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:09Ma nije ovo malverzacija, necemo sad od crnog praviti bijelo...

Brko iz druge galaksije!
- gegenpressing
- Kontakt:
Ama morao si amaterski(da ne plaćamo naknadu) potpisati,uz dogovor obe strane,za još jednu godinu.Ljetos su mu poboljšali uslove,sve uz dogovor.1921boy je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:50StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:09Ma nije ovo malverzacija, necemo sad od crnog praviti bijelo...
Ni prvi ni posljednji koji je potpisao amaterski zbog trening kompenzacija.![]()
Možda nas je ispalio,o tom ni riječi.
I ne znam šta se sekirate uopšte,uživajte,ima sad ko da misli.
Brohra ribo se...
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Nek je Mirvic dosao s ovim ljudima, eto kakvi su bili prije kad su lagali svoje navijace i javnost oko ugovora
To je bas porazavajuce cuti, jer nas klub ne zasluzuje takve ljude koji nas blate i sramote
To je bas porazavajuce cuti, jer nas klub ne zasluzuje takve ljude koji nas blate i sramote
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
- Kontakt:
Na stranu sto Dan ide, ubuduce se onaj seljakluk skidanja dresova i mafijanja se treba prekinuti. Niti jedan mlad igrac nema ambiciju da se razvija u takvom okruzenju. Ubuduce mozes imati kvalitetnijeg decka koji ce zbog takvih stvari ici tamo gdje ce se normalno razvijati. Uzmi navijaj, pa I kritikuj nikakav problem al onaj seljakluk se treba prekinuti.
A sto se tice Dan-a nikakv igrac. Prava bedevija.
- Lokomotifa
- Kontakt:
S obzirom da je Slaviša ekspert za prekide i to jedan od najboljih u Europi za taj segment igre, šteta je što smo Lagumdžiju izgubili. Ali nažalost, to je jedini segment igre gdje bi ga mogli iskoristiti. U ostalim segmentima igre je bio totalno loš. Naći ćemo mi bolje rješenje, bez brige.
Što se tiče skidanja dresova, papanluk bez presedana od strane naših najvatrenijih navijača, nadam se da grupa to više nikada neće raditi. Sve lafo pričamo mi gospodski klub, urbana gradska raja, a ponekad se ponašamo ko pijačari sa juga. Moramo na djelima pokazati da smo drugačiji od ostalih.
Što se tiče skidanja dresova, papanluk bez presedana od strane naših najvatrenijih navijača, nadam se da grupa to više nikada neće raditi. Sve lafo pričamo mi gospodski klub, urbana gradska raja, a ponekad se ponašamo ko pijačari sa juga. Moramo na djelima pokazati da smo drugačiji od ostalih.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Pejiću, Koningsu i Rakiću su trebali dati papire kad su krenuli kući, da ih ne gledamo nikako više.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Da nije malo pretenciozno napisano?Lokomotifa je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:35S obzirom da je Slaviša ekspert za prekide i to jedan od najboljih u Europi za taj segment igre, šteta je što smo Lagumdžiju izgubili. Ali nažalost, to je jedini segment igre gdje bi ga mogli iskoristiti. U ostalim segmentima igre je bio totalno loš. Naći ćemo mi bolje rješenje, bez brige.
Ima li ova tvrdnja neko uporište? OK, dobar trener, ali, baš da je među najboljim u Evropi za prekide...
Skidali su se dresovi kad smo bili bod od titule. A ti bi njih da hvalis kad su 18 bodova od prvog mjesta nakon 19 utakmica. Ti ako ne mozes igrati u ovakom klubu fino noga iz kluba. Ja bi rekao jedno da smo mi skinuli dresove na polusezoni 2009/10 kad su bili 5 ali su bili od prvog mjesta udaljeni 7 bodova . Naravno tu sezonu smo osvojili titulu ali ti igraci su davali srce na terenu sablja ti bio kapiten ginuo kao primjer kako treba ginuti . Ali ti ove sezone nisi nista pokazao ni borbu ni tehniku ni nista nego bol u k i jos bruka na derbiju brukaju nas ljudi sa 4-0 . Ovih zadnjih 5 godina treba se uzeti kao primjer kako ne igrati za plave boje naravno cast pojedincima.GavranBeli je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:25Na stranu sto Dan ide, ubuduce se onaj seljakluk skidanja dresova i mafijanja se treba prekinuti. Niti jedan mlad igrac nema ambiciju da se razvija u takvom okruzenju. Ubuduce mozes imati kvalitetnijeg decka koji ce zbog takvih stvari ici tamo gdje ce se normalno razvijati. Uzmi navijaj, pa I kritikuj nikakav problem al onaj seljakluk se treba prekinuti.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
GavranBeli
- Kontakt:
Zato ti nijedan igrač nece htjeti doci u klub. Ti igrači se nisu sami doveli u klub, ima neko ko ih doveo. Pa se nijednom nisu kosulje skidale upravi. Tako da po mom misljenju to je klasični seljakluk. A tebi ako je to cool odlicno. A to vrijeme koje ti spominjes tad su se skidali dresovi a i Boga mi tjerale uprave. Sto sad vec dugo nije praksa iako nemas 10 godina pomaka.
Moramo poraditi na članstvu više. Iako je broj učlanjenih u ovom kratkom periodu od desetak dana dobar i već smo blizu 4500 članova, ja ipak mislim da moramo puno ozbiljnije raditi na ovome.
Jedan primjer Hajduka u jednom Tomislavgradu dovoljno govori. Mjesto koje ima stanovnika otprilike koliko sjeverna tribina na Grbavici ima oko 1500 članova. Naravno, nije se to desilo preko noći nego je rezultat dugogodišnje svijesti da je članstvo obaveza a ne opcija. Kod njih se podrazumijeva da ako navijaš za klub onda si i član. Kod nas se to još uvijek doživljava kao nešto što se može ali i ne mora.
Ne kažem da moramo imati 50 000 članova. Ali s obzirom na to da smo klub sa najviše navijača u državi i jednom od najvećih baza u regionu, realna i dostižna očekivanja su brojke oko 20 000 članova i to u prvim mjesecima godine.
Jedan primjer Hajduka u jednom Tomislavgradu dovoljno govori. Mjesto koje ima stanovnika otprilike koliko sjeverna tribina na Grbavici ima oko 1500 članova. Naravno, nije se to desilo preko noći nego je rezultat dugogodišnje svijesti da je članstvo obaveza a ne opcija. Kod njih se podrazumijeva da ako navijaš za klub onda si i član. Kod nas se to još uvijek doživljava kao nešto što se može ali i ne mora.
Ne kažem da moramo imati 50 000 članova. Ali s obzirom na to da smo klub sa najviše navijača u državi i jednom od najvećih baza u regionu, realna i dostižna očekivanja su brojke oko 20 000 članova i to u prvim mjesecima godine.
The South will rise again
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dan je imao itekako dobrih utakmica, ima u njemu nesto sigurno.
Povrede vuce stalno neke, nije nam od pomoci bio, ali je sigurno dobar igrac, Zrinjski to zna
Povrede vuce stalno neke, nije nam od pomoci bio, ali je sigurno dobar igrac, Zrinjski to zna
Zato ti kad uspijes u Zelje tebe ce se uvijek sjecati . Sad kad bi rekao daj mi zeljinu ekipu iz sezone 2012/13 i ekipu zrinjskog iz 2013/14 obje ekipe su sampionske . Iz te ekipe zrinjskog nemas 5 igraca kojih se neko nesto posebno sjeca najpoznatiji je Mile Pehar koji je pokusao podapeti igracu veleza kad su ulijetali Ultrasi na teren . Ali iz ekipe zeljeznicara uvijek ce se sjecati kapiten Svrake , Kerla ,Bogicevic , Bekric , Antolovic , Kvesic , Adilovic , Selimovic ... Naravno puno se trazi od igrace ali ti kad uspijes u Zelji ti ces biti vise slavljen nego u ostalim klubovima. Zato ko igra preko k fino noga iz kluba ti nemas sta traziti .GavranBeli je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:24Zato ti nijedan igrač nece htjeti doci u klub. Ti igrači se nisu sami doveli u klub, ima neko ko ih doveo. Pa se nijednom nisu kosulje skidale upravi. Tako da po mom misljenju to je klasični seljakluk. A tebi ako je to cool odlicno. A to vrijeme koje ti spominjes tad su se skidali dresovi a i Boga mi tjerale uprave. Sto sad vec dugo nije praksa iako nemas 10 godina pomaka.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Trenutno korisnika/ca: Inspiracija, Sarajevskigigant1921 i 55 gostiju.