Nemamo potrebe da se tim zamaramo. Mi idemo svojim tokom, oni svojim. Tempo nam je trenutno dobar i neka tako ostane.
Da predjemo 3k veceras je super za nepunih 6-7 dana jako dobro.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemamo potrebe da se tim zamaramo. Mi idemo svojim tokom, oni svojim. Tempo nam je trenutno dobar i neka tako ostane.

Tako se i pisalo odma, jer mu tad i istice ugovor.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Volio bi da kroz 10 dana rijesimo igracku krizaljku sa 2-3 igraca koja su potrebna ekipi
Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Volio bi da kroz 10 dana rijesimo igracku krizaljku sa 2-3 igraca koja su potrebna ekipi
Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Ristovski - Gojković - Maroodza
Beganović - Ignatkov - Cimirot - Mujkić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
------ - Telalović - Mamas - Kuprešak
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Ima još ovih mlađih igrača plus Đorđević ali otprilike svi znamo gdje škripi.
Pa formacija je 3-4-2-1 logično kako je i napisano. Stavio sam ovako jer Elezi, Ljajić, Mlinarić nisu krila pa ih nisam htio crtati pored linija kad su desetke. Ako ne dovedemo krila izvjesno je da će ovaj neki fazon biti.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:08Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Gdje ti je isto Dizdarevic sto ga nisi naveo ?
Ili ovaj Portugalac koji je dio prvog tima.
Mi nikad nismo ovako izasli na teren.
Ili postavi 5-3-2 sto je izgledno ili 4-3-3 ili 4-2-3-1 a ovo 3-4-2-1 nit mi igramo nit iko na svijetu igra.
Ali kontam da hoćeš rec da nam fali bek, možda i oba. Isto nam fali i jedno krilo i jedan napadač.
3421 igraju Roma, Napoli, Atalanta, Bayer Leverkusen itd.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:08Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05Rezime stanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:26Pisu hrvati ovaj malac iz Dinama jedino na ljeto mozda dodje,sada ne.
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Ili postavi 5-3-2 sto je izgledno ili 4-3-3 ili 4-2-3-1 a ovo 3-4-2-1 nit mi igramo nit iko na svijetu igra.
Ali kontam da hoćeš rec da nam fali bek, možda i oba. Isto nam fali i jedno krilo i jedan napadač.
Bralic, Gojkovic, Ristovski, Maroodza i Mujkic (s tim sto je on primarno lijevi bek).
Taman
Ma igraju mozda u fazama nekim ali napada , vise po meni ispadne 5-4-1 ili 5-2-1-3 ali ne s ovim profilima igracaH8Z7 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:293421 igraju Roma, Napoli, Atalanta, Bayer Leverkusen itd.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:08Izvini koja je ovo formacija ?MSOZ101 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:05
Rezime stanja
Banić
Elezi - Ljajić
Renan
Mušija
------ - Bralić - ------
Kyeremeh - Mlinarić
Turkeš
Dalmacija je Hajduk, Hajduk je Dalmacija a bogami i 3/4 Hrvatske je Hajduk. A zašto ne mogu napravit rezultat ? Zato što je za to potrebno znanje ? Koje znanje ? Koje tata ima.muhamedhulk je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:32Hahah na koju foru hajduk skupi 100k+ clanova za godinu dana? Svaka cast!
Jedna od najjačih izjava Tate definitivno.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:34Dalmacija je Hajduk, Hajduk je Dalmacija a bogami i 3/4 Hrvatske je Hajduk. A zašto ne mogu napravit rezultat ? Zato što je za to potrebno znanje ? Koje znanje ? Koje tata ima.muhamedhulk je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:32Hahah na koju foru hajduk skupi 100k+ clanova za godinu dana? Svaka cast!
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Burberry46, bvsic, kogmagie46, Lik, TETRAPAK i 49 gostiju.