Aleme sta je reci, neki problemi unutar ekipe, kako ono , Houston we have a problem
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Pa ne znam bas da su realno ispred HOU.Pricamo o RSu.U POu su dokazaniji i od nas i od HOU.To je fakt.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 14:38Oni su meni od pocetka za top4 na zapadu. Evo ove 4 sad sto su na vrhu to i jes po meni realno. Sad kako ce se poredati zavisi od mnogo jel faktora, kao sto je sad Denveru pola ekipe out. Al vjerujem da ce Minesota se ove godine dobro potuci u PO, naravno uz uslov da su zdravi.
I da steta sto je nama vcrs b2b tekma protiv vas. Al
Hajde idemo se potuci. Kakvo je stanje kod vas , jesu svi na raspolaganju?
Ja ti i govorim da je MIN uhvatila prikljucak bas zato sto su zdravi.Startna petorka im je tu.Nijedna druga top 6 ekipa to nema trenutno.U svakom slucaju, radi se o iskusnoj PO ekipi (ne po godinama vec odigranim tekmama u POu zajedno) i nikome sa njima nece biti lako.U biti, na Zapadu vise nemas nijednu rundu, pa da kazes "lako cemo".Nebitno koji si seed.
U pogledu nase tekme, steta je stvarno da utakmica nije sa danom odmora veceras.Kod nas nema Vassella i to nam stvara suterske probleme.Takodje, Wemby je na limitiranim minutama i ulazi s klupe.Bude li BOS sutirao kao nocas, a SA nastavio u svom ocajnom suterskom ritmu, mislim da cete uzeti.Medjutim, ne budete li dobro sutirali protiv nase odbrane, tesko da cete onda imati sansu.
P.S.Udoka zna sta govori na ovom klipu.Zna da ce ove minute Duranta biti skupo placene, ne budu li nasli nacina da ga sacuvaju.Fali im Sengun mnogo.
Vratice se Alem,kad se vrati i Sengun 
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 10 jan 2026, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad vec spominjes sutersku noc, sinoc uppste nismo puno gadjali za 3, svega 28 pokusaja, sto je za Boston daleko ispod prosjeka, sa druge strane toronto je ispalio 43 trice. Dobro mi smo imali 14/28 sto je odlican sut, al sinoc se dosta ulazilo i sutalo sa poludistance. PP je to dosta forsirao.
Vidjecemo veceras radujem se toj tekmi sa jakim protivnikom.
Vidjecemo veceras radujem se toj tekmi sa jakim protivnikom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Morant ne igra ni veceras i to je 4ta tekma zaredom koju propusta zbog "kontuzije lista".Previse za takvu povredu i to je jasan znak da i MEM, kao i ATL sa Youngom, samo ceka ponudu.
Gotovo sam siguran da on ide u narednim danima i da je on svoje odigrao za MEM.
Kome tek ovaj klaun treba.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 00:19Morant ne igra ni veceras i to je 4ta tekma zaredom koju propusta zbog "kontuzije lista".Previse za takvu povredu i to je jasan znak da i MEM, kao i ATL sa Youngom, samo ceka ponudu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A nace se vec neko.L-Train je napisao/la: ↑11 jan 2026, 00:22Kome tek ovaj klaun treba.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 00:19Morant ne igra ni veceras i to je 4ta tekma zaredom koju propusta zbog "kontuzije lista".Previse za takvu povredu i to je jasan znak da i MEM, kao i ATL sa Youngom, samo ceka ponudu.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Wemby hladan kao druga strana jastuka.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo je i ovaj Mazzulla neki opasan ludak.U januaru igrati 2 najbolja igraca Whitea i Browna na b2bu 40+min, pa se onda pitamo otkud povrede.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Kad smo već kod b2b-ova, Clippersi okrenuše najbolju ekipu na istoku na drugoj noći b2b-a, nakon što su u dva navrata gubili dvocifreno - 19 u drugoj i 14 u četvrtoj...
U dobrom su naletu trenutno. 9-2 u posljednjih 11.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prije su se LAC spasili bruke, nego li je ovo bila neka znacajna pobjeda, jer ovamo nije bilo Cadea, Harrisa, Durena i Stewarta.TripleThreat je napisao/la: ↑11 jan 2026, 04:28Kad smo već kod b2b-ova, Clippersi okrenuše najbolju ekipu na istoku na drugoj noći b2b-a, nakon što su u dva navrata gubili dvocifreno - 19 u drugoj i 14 u četvrtoj...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma tačno, ali da najstarija ekipa u ligi (prvobitno i u historiji lige) preokrene -19 u drugoj utakmici u 48 sati... od mene respekt pa sve i da je G-ligaš u pitanjuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 04:38Prije su se LAC spasili bruke, nego li je ovo bila neka znacajna pobjeda, jer ovamo nije bilo Cadea, Harrisa, Durena i Stewarta.TripleThreat je napisao/la: ↑11 jan 2026, 04:28Kad smo već kod b2b-ova, Clippersi okrenuše najbolju ekipu na istoku na drugoj noći b2b-a, nakon što su u dva navrata gubili dvocifreno - 19 u drugoj i 14 u četvrtoj...
U dobrom su naletu trenutno. 9-2 u posljednjih 11.![]()
Ma on je stvarano ponekad jako cudan lik, ali eto izvlaci maksimum iz ekipe pa mu se ne moze puno prigovoriti. Steta je sto nam je bila b2b tekma jer ocigledno se vidio umor kod ta dva igraca i po procentu suta, White 5-17 za tri brat se bas ispucavao sinoc, jel dobije loptu jel je opaliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 04:24Samo je i ovaj Mazzulla neki opasan ludak.U januaru igrati 2 najbolja igraca Whitea i Browna na b2bu 40+min, pa se onda pitamo otkud povrede.
Al sve u svemu idemo dalje, borba za top4 na istoku za nas se nastavlja.
I da ono sto sam zaboravio dodati za sinoc je uzasno sudjenje, zamislite da JB nije imao niti jedno slobodno bacanje, a Boston kao tim sinoc citavih 4 slobodna. Na kraju se JB i javno pobunio i javno imenom prozvao sudije i rekao da su bili uzasni.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ja za Mazullu imam samo rijeci hvale.Ovo ludak je receno vise u pozitvnom smislu, iako je trebao smanjiti minutazu ovoj dvojici.Po meni, laiku, jel!?ronaldo99 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 09:37Ma on je stvarano ponekad jako cudan lik, ali eto izvlaci maksimum iz ekipe pa mu se ne moze puno prigovoriti. Steta je sto nam je bila b2b tekma jer ocigledno se vidio umor kod ta dva igraca i po procentu suta, White 5-17 za tri brat se bas ispucavao sinoc, jel dobije loptu jel je opaliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 04:24Samo je i ovaj Mazzulla neki opasan ludak.U januaru igrati 2 najbolja igraca Whitea i Browna na b2bu 40+min, pa se onda pitamo otkud povrede.
I da ono sto sam zaboravio dodati za sinoc je uzasno sudjenje, zamislite da JB nije imao niti jedno slobodno bacanje, a Boston kao tim sinoc citavih 4 slobodna. Na kraju se JB i javno pobunio i javno imenom prozvao sudije i rekao da su bili uzasni.
Imali ste bas malo bacanja nocas, ali nisam nesto vidio da su bili neki protesti zbog sudjenja na terenu.Uglavnom ste i sutirali, a niste napadali previse obruc.Ispravi me ako si vidio drugacije i koje su to situacije gdje je mozda mogao biti sudjen faul, a nije!?
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 15:38Ma ja za Mazullu imam samo rijeci hvale.Ovo ludak je receno vise u pozitvnom smislu, iako je trebao smanjiti minutazu ovoj dvojici.Po meni, laiku, jel!?ronaldo99 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 09:37Ma on je stvarano ponekad jako cudan lik, ali eto izvlaci maksimum iz ekipe pa mu se ne moze puno prigovoriti. Steta je sto nam je bila b2b tekma jer ocigledno se vidio umor kod ta dva igraca i po procentu suta, White 5-17 za tri brat se bas ispucavao sinoc, jel dobije loptu jel je opaliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jan 2026, 04:24Samo je i ovaj Mazzulla neki opasan ludak.U januaru igrati 2 najbolja igraca Whitea i Browna na b2bu 40+min, pa se onda pitamo otkud povrede.
I da ono sto sam zaboravio dodati za sinoc je uzasno sudjenje, zamislite da JB nije imao niti jedno slobodno bacanje, a Boston kao tim sinoc citavih 4 slobodna. Na kraju se JB i javno pobunio i javno imenom prozvao sudije i rekao da su bili uzasni.![]()
Imali ste bas malo bacanja nocas, ali nisam nesto vidio da su bili neki protesti zbog sudjenja na terenu.Uglavnom ste i sutirali, a niste napadali previse obruc.Ispravi me ako si vidio drugacije i koje su to situacije gdje je mozda mogao biti sudjen faul, a nije!?
Evo pa prosudi sam, kako je bilo na jednoj kako na drugoj strani. I nije bas da se nije ulazilo pod kos. Al ok, samo kazem da je javno JB prozvao, nije to samo sinoc, on nimalo nema neki povlasten polozaj kod sudija , pa ovo sve bi se Shaiju sviralo.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da su Shai ili Brunson u pitanju bili, već bi se pravili X postovi sa ovakvim isječkom i standardnim narativom. Još je ovo među zadnjim posjedima na utakmici bilo. White inicirao sav iskreirani kontakt i sviran je faul odbrane. Ovo može biti samo ponajprije no-call ili u najgorem slučaju faul u napadu jer je inicirao kontakt.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 11 jan 2026, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@ronaldo Dobrano se pretjeruje u ovom videu.Da se sudi sve ovo sto je ovaj naveo, izvelo bi se po 50 bacanja i tekma bi trajala 5 sati.Odmah na pocetku ova kao ruka na pojasu dok on laktom udara covjeka i jos nekoliko tih faulova gdje se to isto pominje? Smijesno, Boga mi.Bukvalno nema prodora bilo kojeg igraca u ovoj ligi, da tog kontakta nema.I jedno je drzati ruku na pojasu, a sasvim drugo gurati nekog.Bas bzv video, bez uvrede i nesto sto svaku noc svaka ekipa moze napraviti za sebe, ako je sve ovo kriterij faula.
Trebao je Brown dobiti mozda par bacanja, jer se slazem da igrac takvog kalibra mora izvesti barem 5 bacanja, ali ovo veceras sigurno nije bilo nesto gdje je BOS zbog sudjenja izgubio tekmu.
Trebao je Brown dobiti mozda par bacanja, jer se slazem da igrac takvog kalibra mora izvesti barem 5 bacanja, ali ovo veceras sigurno nije bilo nesto gdje je BOS zbog sudjenja izgubio tekmu.
Da li se ovaj Ainge imalo zacrvenio sinoc...stavi van stroja Markanena i Juku, u nadi za pristojnim porazom, kad ono zaledjeni na -55 od Šarlota...najgori poraz u historiji fransize otkakao igraju u Solt Lejku.
I navijaci uredno placaju kartu...
Jasno da svi zele sto bolji pik, pa i navijaci, ali ovo ponizenje sigurno niko nije zelio. Moze se i postenije gubiti.
Jasno da svi zele sto bolji pik, pa i navijaci, ali ovo ponizenje sigurno niko nije zelio. Moze se i postenije gubiti.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
još kod kućeVelizar je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:52Da li se ovaj Ainge imalo zacrvenio sinoc...stavi van stroja Markanena i Juku, u nadi za pristojnim porazom, kad ono zaledjeni na -55 od Šarlota...najgori poraz u historiji fransize otkakao igraju u Solt Lejku.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Teško je izgubiti od Sacramenta ove godine, a još teže 2 puta. Pogodite ko je to uspio dva puta izgubiti do sad u sezoni od druge najgore ekipe lige? 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.