Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2011, 00:08

L_blancos je napisao/la:Barca je objektivno bolji tim,ali protiv Reala,da nije bilo sto je bilo ne bi se naigrali..Messi je proigrao cim se rijesio Pepea, koji je kljucni igrac u ovoj formaciji..
FUUJ
Normalno da je ključni dok čitavu utakmicu pravi faulove jer ne može čisto uzeti loptu Messiu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 apr 2011, 00:09

@LBJ_ Real je u kupu bio bolji i zasluzeno pobjedio, u prvoj utakmici u ligi bilo je bare-bare sto i rezultat govori, a veceras je mora se priznati Barca bila mnogo bolja, hajmo reci nisu bili toliko opasni ali su rutinski odigrali, cuvali i sakrili loptu i iz toga napravili prilke za gol. Real sem suta Ronalda kad je lopta u glavu pogodila Valdesa nije bio opasan
15.10 - 15.06 ...

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 28 apr 2011, 00:09

LBJ MVP je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:meni je samo krivo sto su na pepea svi skocili a do jucer je bio najzasluzniji za pobjedu u finalu kupa :?
Gdje ću na Pepea Pepe i danas bio najbolji čim njega nije bilo odmah se Messi ukazao na terenu :twisted:
Papilon20 je napisao/la:A šta je Real Madrid pokazao u ovoj utakmici ,do crvenog kartona i poslije crvenog kartona ?
Isto ko i Barca
P.S.Je li Mou dobio crveni? :?
valjda je sam izisao, nemam pojma ;)
BHF Bosanska Krajina!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 00:11

randy_moss je napisao/la: Da ti priznam i da budem realan Busquets jeste najveci folirant u Barceloni. On najvise udara, ali se baci ponekad, iznervira me vise od madridista. Alves? Zbog cega? Vrisnuo preglasno nakon sto ga je Pepe umalo poslao u bolnicu?

Ali kako god okrenes:
C.Ronaldo - primadona, placipizda
Pepe - mesar
Di Maria - padavicar
Marcelo - hobi mu nekoga namjerno nagaziti kramponom
Adebayor - K1 borac (live from Togo)

Nemoj price da su oni andjeli, kad su gori od Barcelone duplo po tom pitanju.

Iz Barce postujem Xavija i Iniestu, kao i Affelaya i Maxwella. Ovi ostali su teski foliranti.
Nije problem kad te neko udari, da se bacis i da odglumis malo. Problem je kad za svaki start (kao i za glumu) vrsis pritisak na sudiju. Pedro kad je pao preko Marcela je odmah skocio da trazi penal, a nije postovao to sto mu sudija nije dao zuti zbog simuliranja.
Mislim, boli me paja za spanske velikane (nekad sam gotivio Barcelonu kad je Cruijff bio trener, pre 15ak godina), ali kad su kitalonci krenuli da masovno glumataju, mogu da kazem da su mi ogadili fudbal. Jbte, ako svaki El Clasico treba da bude ovakav, sto se ne donese neki zakon da ga makar ne gledamo u LS?
Barcelona kao da se pretvori u Farselonu kad igra protiv Mourinhovih ekipa ili protiv Reala. :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 apr 2011, 00:12

skyisthelimit je napisao/la:@LBJ_ Real je u kupu bio bolji i zasluzeno pobjedio, u prvoj utakmici u ligi bilo je bare-bare sto i rezultat govori, a veceras je mora se priznati Barca bila mnogo bolja, hajmo reci nisu bili toliko opasni ali su rutinski odigrali, cuvali i sakrili loptu i iz toga napravili prilke za gol. Real sem suta Ronalda kad je lopta u glavu pogodila Valdesa nije bio opasan
Pa nije ni Barca o tome ja govorim utakmica dosadna pravo nijedni se nisu smjeli zaletit jbg ne možemo ih krivit jer i Barca i Real imaju nevjerovatnu kontru i odlične individualce tako da su ijedni i drugi čekali uzvrat na Camp Nou.SAmo znam da je do crvenog bilo ujednačeno i da niko ništa nije napravio ovo poslije crvenog ne komentarišem uopšte jer nije trebao biti crveni
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 28 apr 2011, 00:14

LBJ MVP je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:@LBJ_ Real je u kupu bio bolji i zasluzeno pobjedio, u prvoj utakmici u ligi bilo je bare-bare sto i rezultat govori, a veceras je mora se priznati Barca bila mnogo bolja, hajmo reci nisu bili toliko opasni ali su rutinski odigrali, cuvali i sakrili loptu i iz toga napravili prilke za gol. Real sem suta Ronalda kad je lopta u glavu pogodila Valdesa nije bio opasan
Pa nije ni Barca o tome ja govorim utakmica dosadna pravo nijedni se nisu smjeli zaletit jbg ne možemo ih krivit jer i Barca i Real imaju nevjerovatnu kontru i odlične individualce tako da su ijedni i drugi čekali uzvrat na Camp Nou.SAmo znam da je do crvenog bilo ujednačeno i da niko ništa nije napravio ovo poslije crvenog ne komentarišem uopšte jer nije trebao biti crveni
dodaj i arsenal u potpis ;) ;) ;)
BHF Bosanska Krajina!

mesi9
Kontakt:

Post Postao/la mesi9 » 28 apr 2011, 00:17

[quote="L_blancos"]Barca je objektivno bolji tim,ali protiv Reala,da nije bilo sto je bilo ne bi se naigrali..Messi je proigrao cim se rijesio Pepea, koji je kljucni igrac u ovoj formaciji..
FUUJ[/quot pa svaki put kad barsa pobujedi sudija kriv -halo bolan nemogu igrat kamikaze po terenu oni su degenerici , pa pepe kad god igra njemu treba creni dati grubijan neotesani, BARSA JE ALAH FUDBALA -i sutite vise da je ono da je vo!!! :lol: :lol: :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2011, 00:17

Madridism je napisao/la:De prestanite o sudijama, cist crveni karton, zasluzena pobjeda Barcelone, mozda da se radije prica o onima koji su na teren izasli da se valjaju od simuliranja.

Smijesna igra Barcelone, gruba igra Reala, zasluzena pobjeda gostiju, cist crveni karton

E je.biga, i ti ga pretjera :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2011, 00:19

Sve u svemu smijesan El Classico , iskreno ocekivao sam vise od utakmice...Bas kad je Real poceo da napada , kad je pocela da se utakmica rasplamsava sudija zajebe sve...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 00:20

@ LBJ ne zaboravi da je Arsenal 2005 u finalu primio gol iz ofsajda(Eto'o) tako da to stavi Arsenal 2X
Celik!3,2,2.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 apr 2011, 00:21

AllGunsBlazing je napisao/la:@ LBJ ne zaboravi da je Arsenal 2005 u finalu primio gol iz ofsajda(Eto'o) tako da to stavi Arsenal 2X
Ma vidi brate kolko ima ni sam ne mogu da se sjetim sigurno bi još nešto našao u zadnjih 6,7 godina :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 apr 2011, 00:23

:roll: :roll:

15.10 - 15.06 ...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 28 apr 2011, 00:23

Pa o čemu vi pričate, vi igrate kući i do crvenog kartona niste mogli ništa, pa smješni se bili, branite se stalno, TO NIJE REAL MADRID, pa jeste vidjeli ronalda kao je poludio u 1. poluvremenu, ono vam je sve REKLO!!! U finalu igraju daleko dvije najbolje ekipe...Niste pokušali igrati pred svojim navijačima, SMJEŠNO; ŽALOSNOI I JADNO ZA KRALJEVSKI KLUB!!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 00:24

Los_Blanos2 je napisao/la:Bravo sudija 8-)

Give me 10
[youtube][/youtube]

FCB je prvi klub koji je izbacio RMa iz evrokupova. :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 00:24

LBJ MVP je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:@ LBJ ne zaboravi da je Arsenal 2005 u finalu primio gol iz ofsajda(Eto'o) tako da to stavi Arsenal 2X
Ma vidi brate kolko ima ni sam ne mogu da se sjetim sigurno bi još nešto našao u zadnjih 6,7 godina :roll:
Ma ne vrijedi se nervirati djabe, mogu oni osvajati do 2222 djabe kad to sve osvajaju uz pomoc sudija, ali najbolja cinjenica kad kazu da su najbolji tim svih vremena :lol: :lol: Stvarno mi nije jasno kako to vec 2. godina za redom i svi veci protivnici Barce(bar oni ozbiljniji sto Arsenal u drugoj tekmi prosle godine nije bio jbg) dobijaju crveni karton, i to kakve crvene kartone..
Celik!3,2,2.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 00:25

MaGiCa je napisao/la:

Give me 10
[youtube][/youtube]

FCB je prvi klub koji je izbacio RMa iz evrokupova. :mrgreen:
Pa vijerovatno znas na kakav nacin :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 00:26

slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 28 apr 2011, 00:26

Give me 10
Da izaberete stadion, da Franko iz groba odredi sudije, opet smo bolji. Visca Barca, visca Catalunya!
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 apr 2011, 00:27

skyisthelimit je napisao/la::roll: :roll:

I šta si ti sad zaključio ja jedino da su igrači ostali bez motiva pa čak niko nije želio ni faul da napravi,ali eto nek ti bude
šampioni je napisao/la:Pa o čemu vi pričate, vi igrate kući i do crvenog kartona niste mogli ništa, pa smješni se bili, branite se stalno, TO NIJE REAL MADRID, pa jeste vidjeli ronalda kao je poludio u 1. poluvremenu, ono vam je sve REKLO!!! U finalu igraju daleko dvije najbolje ekipe...Niste pokušali igrati pred svojim navijačima, SMJEŠNO; ŽALOSNOI I JADNO ZA KRALJEVSKI KLUB!!!!
Samo sam čekao da ovo neko spomene Ronaldo je poludio zato što niko od saigrača nije pravio pritisak kao on i to sam već spomenuo bili su preležerni večeras
Žalosno za najbolji klub na svijetu,najbolji klub u galaksiji,najbolji klub zadnjeg desetljeća da ništa bez pomoći sudija nisu osvojili :roll:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 00:28

@Madridism,

Okey, realan si. Barca je bila bolja, zaslužili su pobjedu. Ali da je crveni čist, tu si pretjerao. Ono nije za crveni, da nije bilo pritiska igrača samo bi žuti dobio. Nemoj s.rat. Ono je smešna odluka glavnog sudije.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.