randy_moss je napisao/la: Da ti priznam i da budem realan Busquets jeste najveci folirant u Barceloni. On najvise udara, ali se baci ponekad, iznervira me vise od madridista. Alves? Zbog cega? Vrisnuo preglasno nakon sto ga je Pepe umalo poslao u bolnicu?
Ali kako god okrenes:
C.Ronaldo - primadona, placipizda
Pepe - mesar
Di Maria - padavicar
Marcelo - hobi mu nekoga namjerno nagaziti kramponom
Adebayor - K1 borac (live from Togo)
Nemoj price da su oni andjeli, kad su gori od Barcelone duplo po tom pitanju.
Iz Barce postujem Xavija i Iniestu, kao i Affelaya i Maxwella. Ovi ostali su teski foliranti.
Nije problem kad te neko udari, da se bacis i da odglumis malo. Problem je kad za svaki start (kao i za glumu) vrsis pritisak na sudiju. Pedro kad je pao preko Marcela je odmah skocio da trazi penal, a nije postovao to sto mu sudija nije dao zuti zbog simuliranja.
Mislim, boli me paja za spanske velikane (nekad sam gotivio Barcelonu kad je Cruijff bio trener, pre 15ak godina), ali kad su kitalonci krenuli da masovno glumataju, mogu da kazem da su mi ogadili fudbal. Jbte, ako svaki El Clasico treba da bude ovakav, sto se ne donese neki zakon da ga makar ne gledamo u LS?
Barcelona kao da se pretvori u Farselonu kad igra protiv Mourinhovih ekipa ili protiv Reala.