Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zabi ga Pejčinović Bayernu.
Šator razapet pred kucom Pejcinovica, moj Spaha/Barba, pusti ove lelemude iz MLS-a, oni nece nigdje pobjec.
Imaju dvojica iz Iowe. Eman Alicic, lijevo krilo. Otisao je dole za Sporting Kansas City, mali je pravo talentovan. 16 godinaNoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:53Ma prije sam ga gurao, ali nije ispunio moja ocekivanja i prestao sam
Ima 20 godina i nije debitovao u prvom timu Nashville
Ustvari jeste igrao je nedavno protv Aston Ville u prijateljskoj
Medjutim nije jos debitovao u Mls i igra za drugi tim ili fijalu (nisam siguran sta je Huntsville)
A najgore od svega u toj Mls Pro ligi Jakupovic (16) puno vise zabija od njega
Ima jos jedan napadac tu Arif Kovac (19) nedavno je zabio prvijenac za Atlantu II
I Adel Islamovic, on je golman.
Hladan kao špricer pred Neuerom…. Prioritet broj.1 Spahi i Ekipi!!!
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Ako ovako nastavi, dobiti ce poziv Elfa.100 %
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ajde Pejcinovicu dolazi medzu pravu raju, kakav trio bi to bio Demirovic, Tabakovic i Pejcinovic...idučih 10ak godina riješena ofanziva još kad uzmeš u obzir da imaš Alajbegovica, Bajrektarevica i Memica! Ajmo "napast" mu čitavu porodicu na instagramu nek vide koliko ga želimo i koliko ga trebamo! 

Haris
Dzaba ga molit kad je njemu prioritet Njemacka , steta sto je Amoura otisao u reprezentaciju mozda bi i imali neke sanse jer je bio 12 utakmica bez ikakvog ucinka , ovako bas tesko jer ce Amoura vjerovatno na klupu kad se vrati , tek sad ce cekati Njemacku da debituje .
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da je iz Sandžo iz Srbije, postojala bi šansa... ali pošto je iz Crnegore, teško. Oni bi ruku dali za Crnugoru.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma malac je kontaktiran, Spaha ga je već spomenuo na jednoj pressici… A ova ekipa je u fazonu: hoćeš/nećeš, više puta je ponovljeno to od strane Sergeja. Momak čeka Njemačku i realno, ovi naši su nemoćni uraditi bilo šta.
Da je izvuci nekog napadaca mladjeg (a mozda i Bazdar proradi za koju sezonu ko zna), veznjaka koji zna sa loptom i mladjeg golmana za buducnost. Na lijevom beku eto imamo Karica, moze posluziti za nekoliko godina sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoce qrac pored Woltemadea, Undava, Havertza, Burkhardta..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A i da dobije, jedan do dva meca mu je vrhunac tamo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Njemu Crna Gora uopste nije primarna opcija. Njemacka mu je prioritet.BenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:46Da je iz Sandžo iz Srbije, postojala bi šansa... ali pošto je iz Crnegore, teško. Oni bi ruku dali za Crnugoru.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
On treba biti na nivou Džeke da bi se mogao nadati Elfu. Jasno, nije i neće dostići Džekin nivo pa se, shodno tomu, nema čemu nadati. Što prije to shvati i dođe nama, bolje i za njega i za nas.
E cuj Demirovic za nekoga ko reseta po Bundesu i ko je drugi strijelac lige a propustio mjesec dana zbog povrede Dzeko 
15.10.2013.
Pa uzmi u obzir da Demirovica nije bilo 3 mjeseca. Uvalio bi i on koji gol da je u tom periodu igrao. Pogotovo sto je u 6 meceva do povrede dao 3 gola.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj Husare, hoce uvalit Nardina kod ci futa..
osim toga,pitam se koliko je platio ovom Rudiju, opra na ruke sa Nardinom i transferima,jos ga samo Real nije trazio..
Dobro, poredite ga s Undavom ali Undav je 9 godina stariji od njega. Pejčinović za jednu-dvije dobre sezone može osigurati transfer u klub nivoa Stuttgarta a tek mu je 20 godina. Već pravi prvi korak a to je da se nameće kao starter za Wolfsburg i zabija golove.
Pitarski lobi ? Koja je yebena logika i korist pitarima da igrac koji vise veze nema s njima ode negdje ?
Majko mila, pa sta rade u Austriji, sto te ne smjeste u adrkvatnu ustanovu vise ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, cutura, darker10, dena24, dzemil, FrDiHu, Goalgetter, Kaunas i 64 gosta.