NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Vratice se alem …..nekad
Miami trazio CH za ovo i sudije opet dosudile faul, pa jel to moguce vise?
Puhno u prolazu u njega.
G league nuggetsi u naletu
G league nuggetsi u naletu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Denver nastavlja uredno da dobija,iako su ga Srpske stranice davno otpisale bez Jokica,sada se uopce ne oglasavaju 
Niste losi vec ste takvi kakvi ste, samo si ti sebi umislio da ste jaki i sila neka. A eto krenuli su ti vec problemi sa KD. Nije dzabe dobio nadimak zmija
Ma kakvi, na strani smo bara-bara, ali ispucali smo vec 23 tekme na strani odigrali (najvise u ligi), to znaci da cemo u drugoj polovini sezone imati vise tekmi kuci. A tu smo 11-2
-
TripleThreat
- Kontakt:
Raketice su također odigrale i službeno najmanje b2b utakmica do sada, kao i činjenica da su imali jako nezgusnut raspored, tu su među najmanjim brojem odigranih utakmica u ligi.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ja sam rekao da nece biti top6 na zapadu, evo vidjecemo pred nama je.TripleThreat je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:54Raketice su također odigrale i službeno najmanje b2b utakmica do sada, kao i činjenica da su imali jako nezgusnut raspored, tu su među najmanjim brojem odigranih utakmica u ligi.
Durant je zlo za ekipu, al skontace to alem ubrzo.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Evo bez Senguna i sa KD-em kao vođom su na 1-4, i to su u tom periodu izgubili protiv Mavsa, 2x protiv Blazersa i protiv Kingsa, dakle nijedna ekipa nije iznad .500.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 19:39Ja sam rekao da nece biti top6 na zapadu, evo vidjecemo pred nama je.TripleThreat je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:54Raketice su također odigrale i službeno najmanje b2b utakmica do sada, kao i činjenica da su imali jako nezgusnut raspored, tu su među najmanjim brojem odigranih utakmica u ligi.
Durant je zlo za ekipu, al skontace to alem ubrzo.
Ali eto, kaže alem KD MVP, a evo vidimo kako se snalazi u poprilično uporedivoj situaciji kao što je Brown u Bostonu.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sto znaci da im vise znaci Sengun, nego Jokic Denveru
Ne sikirajte se vi za Rakete, nije kako pocnes nego kako zavrsis
Ne sikirajte se vi za Rakete, nije kako pocnes nego kako zavrsis
Denver pobjedjuje bez Jokica, mi bez Senguna nista
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Kad ti trojica nekih likova dođu u klub u namjeri da uniste ekipu,a navijaci nasjednu na pricu o tankiranju,draftu koji nikad nista dobro nece donijeti u SLC,za mene kao nekoga ko navija 20 i vise godina za Utah,zgadi ti se zivot,NBA ,jednostavno se razocaras.Velizar je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:52Da li se ovaj Ainge imalo zacrvenio sinoc...stavi van stroja Markanena i Juku, u nadi za pristojnim porazom, kad ono zaledjeni na -55 od Šarlota...najgori poraz u historiji fransize dotkakao igraju u Solt Lejku.
I navijaci uredno placaju kartu...
Jasno da svi zele sto bolji pik, pa i navijaci, ali ovo ponizenje sigurno niko nije zelio. Moze se i postenije gubiti.
Preko noci su unistili sve ono sto se godinama gajilo,sto je donosilo rezultate,sad je ekipa jedna od najgorih u ligi,i ko zna hoce li vise ikad biti blizu PO,a da ne govorim o tome da se bori za nesto vise.
Doveli su 80 %smeca od igraca u ovu ekipu koji nisu uopste na nivou NBA lige,zao mi je samo Laurija i Georgea.
Nurkic ,sigurno ce otici do kraja sezone,a za Laurija i Georgea bi najbolje bilo da ih trejduju a ovu ekipu rasformisati,jer je unistena.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Kad ti trojica nekih likova dođu u klub u namjeri da uniste ekipu,a navijaci nasjednu na pricu o tankiranju,draftu koji nikad nista dobro nece donijeti u SLC,za mene kao nekoga ko navija 20 i vise godina za Utah,zgadi ti se zivot,NBA ,jednostavno se razocaras.Velizar je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:52Da li se ovaj Ainge imalo zacrvenio sinoc...stavi van stroja Markanena i Juku, u nadi za pristojnim porazom, kad ono zaledjeni na -55 od Šarlota...najgori poraz u historiji fransize dotkakao igraju u Solt Lejku.
I navijaci uredno placaju kartu...
Jasno da svi zele sto bolji pik, pa i navijaci, ali ovo ponizenje sigurno niko nije zelio. Moze se i postenije gubiti.
Preko noci su unistili sve ono sto se godinama gajilo,sto je donosilo rezultate,sad je ekipa jedna od najgorih u ligi,i ko zna hoce li vise ikad biti blizu PO,a da ne govorim o tome da se bori za nesto vise.
Doveli su 80 %smeca od igraca u ovu ekipu koji nisu uopste na nivou NBA lige,zao mi je samo Laurija i Georgea.
Nurkic ,sigurno ce otici do kraja sezone,a za Laurija i Georgea bi najbolje bilo da ih trejduju a ovu ekipu rasformisati,jer je unistena.
Harden je od sinoć 9. strijelac svih vremena
- Shategabri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Januar je fakat haos mjesec u NBAu.Povrede i umor ekipa dovode do toga da svi osciliraju i da bukvalno svako svakog moze dobiti....
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.