Čuo sam od jednog dobrog prijatelja (novinara) da se ozbiljno pregovara sa jednim maestralnim desnim krilom, ako to bude onda smo riješili i taj problem, Began do centra krilo od centraamkeivke je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:03Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
A sto se Posavca tiče, tanko, siguran sam sa ima u akademiji boljih igrača. Momak je prošle godine bio klupa u 7-8 ekipi slovenske lige...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upravo to, Began je poste fin normalan daje svaku utakmicu max, al problem je sto covjek nema kvalitet, i nevidim razlog zasto bi on bio zacementiran u A varijantu, cak smatram da bi on bio mnogo bolji da je B varijantaamkeivke je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:03Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
A sto se Posavca tiče, tanko, siguran sam sa ima u akademiji boljih igrača. Momak je prošle godine bio klupa u 7-8 ekipi slovenske lige...
Covjek jednostavno nije kvalitet ostatka betonirani igraca u nasem timu, oni radi njegovog nekvalitet moraju trosit svoju snagu i energiju.
Dobar je igrac za 5-6 utakmica u sezoni
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Pa ne znam u ovom modernom fudbalu i stoperi zabijaju po 4-5 .Ne znam sto nebi i zadnji vezni.Mislim da je proslo vrijeme prvom do sebe,to moze svako sa foruma.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:11Kakve veze ima djokanovic sa golovima ziv bio? Otkad zadnji vezni trebaju golove zabijatiVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
Kaze trci bori se,isto ko Djokanovic.Ne kazem da je los al evo gdje su im karijere?Dzaba trcanje ako nema golova i asistencija.Odigraju 2 sezone za Sarajevo nemaju 10 golova za 2 godine.Bjezi dosta je takvih igraca.Jedino koji je imao muda od tih "mladih" je Buljubasic.Odigrat derby sa slomljenom nogom.Vrati se jos jaci podero ih sve redom i eto odma otiso.Ovo ostalo manje vise sve slicno u 5 deka...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Najblizi igrac tome je bubanja bio. Zabio je solidnih golova za njegovu pozicijuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:27Pa ne znam u ovom modernom fudbalu i stoperi zabijaju po 4-5 .Ne znam sto nebi i zadnji vezni.Mislim da je proslo vrijeme prvom do sebe,to moze svako sa foruma.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:11Kakve veze ima djokanovic sa golovima ziv bio? Otkad zadnji vezni trebaju golove zabijatiVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
Kaze trci bori se,isto ko Djokanovic.Ne kazem da je los al evo gdje su im karijere?Dzaba trcanje ako nema golova i asistencija.Odigraju 2 sezone za Sarajevo nemaju 10 golova za 2 godine.Bjezi dosta je takvih igraca.Jedino koji je imao muda od tih "mladih" je Buljubasic.Odigrat derby sa slomljenom nogom.Vrati se jos jaci podero ih sve redom i eto odma otiso.Ovo ostalo manje vise sve slicno u 5 deka...
Naid Valjevac novi igrac.
Mladi momci ima da preoru terene

Mladi momci ima da preoru terene
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vidi to je uredu za formirane igrače mi ovde govorimo o momku koji ima 18 godina sa desetak seniorskih utakmica i do sad se sasvim solidno pokazao, sad od njega očekivati da bude lider da zabija, asistira je stvarno nerealno. Ima pored sebe majstore od kojih može naučiti i koji će mu sigurno pomoći. Ako na ljeto ne ode u narednoj sezoni možemo očekivati da preuzme neku odgovornost ali i dalje će to biti daleko da bude nosioc igre. Meni je draže gledati njega nego Mamasa ili Đorđevića.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:27Pa ne znam u ovom modernom fudbalu i stoperi zabijaju po 4-5 .Ne znam sto nebi i zadnji vezni.Mislim da je proslo vrijeme prvom do sebe,to moze svako sa foruma.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:11Kakve veze ima djokanovic sa golovima ziv bio? Otkad zadnji vezni trebaju golove zabijatiVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bit ce na probi ako zadovolji ide u juniore prvo
Valjda šarne neko do polijetanja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jel stranac ili je bosanac ili hrvat ili srbin?Sazg je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:23Čuo sam od jednog dobrog prijatelja (novinara) da se ozbiljno pregovara sa jednim maestralnim desnim krilom, ako to bude onda smo riješili i taj problem, Began do centra krilo od centraamkeivke je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:03Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
A sto se Posavca tiče, tanko, siguran sam sa ima u akademiji boljih igrača. Momak je prošle godine bio klupa u 7-8 ekipi slovenske lige....
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Eh upravo tako!rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:33Najblizi igrac tome je bubanja bio. Zabio je solidnih golova za njegovu pozicijuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:27Pa ne znam u ovom modernom fudbalu i stoperi zabijaju po 4-5 .Ne znam sto nebi i zadnji vezni.Mislim da je proslo vrijeme prvom do sebe,to moze svako sa foruma.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:11
Kakve veze ima djokanovic sa golovima ziv bio? Otkad zadnji vezni trebaju golove zabijati
I ja sam istog mišljenja, isto tako mnogi koji ne prate našu U21 reprezentaciju moraju znati da je Krdža trenutno ponajbolji igrač u repki što je dokazao na tekmi protiv Slovenije i Holandije, driblao holandeze bacao ih na usta, lomio kosti, iznio utakmicu. Što se tiče povreda, ova zadnja mu je baš nesretna i ne može se reći da je sam sebe povrijedio, nažalost kroz čitavu karijeru će ga vući ta povreda ključne kosti. Da je igračina, jeste samo mnogi to ne vide.tabba77 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:59Anes će ako Bog da biti najveće pojačanje ako Zoran i Mario budu znali izvući maksimum iz njega. Momak uvjerljivo najviše pretrči u toku utakmice ali nema golova/asistencija a to je jedino što mnogi gledaju.
Fali taj segment a/g da bi privukao pažnju na sebe.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Je li mi gledamo iste utakmice, navijamo za isti tim jer se meni ne čini nešto kao da je Began toliko loš kao što govorišPitar6785 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:24Upravo to, Began je poste fin normalan daje svaku utakmicu max, al problem je sto covjek nema kvalitet, i nevidim razlog zasto bi on bio zacementiran u A varijantu, cak smatram da bi on bio mnogo bolji da je B varijantaamkeivke je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:03Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
Covjek jednostavno nije kvalitet ostatka betonirani igraca u nasem timu, oni radi njegovog nekvalitet moraju trosit svoju snagu i energiju.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Pa jesi li gledao njegove centaršuteve, šut na go, ideje kada dodje do 16 metara? Katastrofa... Međutim to je igrac koji pretreci za petoricu, doslovno pogine na terenu i za to mu treba cestitati.adoado je napisao/la: ↑14 jan 2026, 03:00Je li mi gledamo iste utakmice, navijamo za isti tim jer se meni ne čini nešto kao da je Began toliko loš kao što govorišPitar6785 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:24Upravo to, Began je poste fin normalan daje svaku utakmicu max, al problem je sto covjek nema kvalitet, i nevidim razlog zasto bi on bio zacementiran u A varijantu, cak smatram da bi on bio mnogo bolji da je B varijantaamkeivke je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:03Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
Nakon dočeka Nove godine: Projekat rekonstrukcije stadiona Koševo radit će kompanija iz RS
Gradska uprava Grada Sarajeva potpisala je ugovor o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju stadiona "Asim Ferhatović Hase – I faza" sa firmom Institut za građevinarstvo IG iz Banje Luke.
Riječ je o firmi koja će biti zadužena za izradu ključne projektne dokumentacije za jedan od najznačajnijih sportskih objekata u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a koji godinama čeka temeljitu rekonstrukciju.
Gradonačelnik Sarajeva Samir Avdić potvrdio je saradnju sa ovom firmom gostujući na TVSA, navodeći da je nedavno održan sastanak svih uključenih strana.
"Prije dva dana smo održali sastanak na kojem je bio načelnik Srđan Mandić, predstavnici FK Sarajevo i ljudi koji rade ovaj projekat iz Banje Luke, firma IG Banja Luka", izjavio je Avdić.
"Bitno je koja je firma jer je Grad Sarajevo preuzeo na sebe izradu tog projekta. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati rezultat tog rada i kada u potpunosti taj projekat bude završen, da Grad Sarajevo više nema nikakvu obavezu. U mjesec-dva ćemo imat završen projekat", rekao je Avdić
Gradska uprava Grada Sarajeva potpisala je ugovor o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju stadiona "Asim Ferhatović Hase – I faza" sa firmom Institut za građevinarstvo IG iz Banje Luke.
Riječ je o firmi koja će biti zadužena za izradu ključne projektne dokumentacije za jedan od najznačajnijih sportskih objekata u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a koji godinama čeka temeljitu rekonstrukciju.
Gradonačelnik Sarajeva Samir Avdić potvrdio je saradnju sa ovom firmom gostujući na TVSA, navodeći da je nedavno održan sastanak svih uključenih strana.
"Prije dva dana smo održali sastanak na kojem je bio načelnik Srđan Mandić, predstavnici FK Sarajevo i ljudi koji rade ovaj projekat iz Banje Luke, firma IG Banja Luka", izjavio je Avdić.
"Bitno je koja je firma jer je Grad Sarajevo preuzeo na sebe izradu tog projekta. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati rezultat tog rada i kada u potpunosti taj projekat bude završen, da Grad Sarajevo više nema nikakvu obavezu. U mjesec-dva ćemo imat završen projekat", rekao je Avdić
Hrvat je, može igrati i 10. dešnjak je pa mu desno krilo odlično leži. Rado bih napisao kome se radi ali me ovaj moj zakleo da ne govorim nikome jer od njega isto to zahtijeva izvor iz kluba.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:44Jel stranac ili je bosanac ili hrvat ili srbin?Sazg je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:23Čuo sam od jednog dobrog prijatelja (novinara) da se ozbiljno pregovara sa jednim maestralnim desnim krilom, ako to bude onda smo riješili i taj problem, Began do centra krilo od centraamkeivke je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:03Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
A sto se Posavca tiče, tanko, siguran sam sa ima u akademiji boljih igrača. Momak je prošle godine bio klupa u 7-8 ekipi slovenske lige....
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Trebao si mu reci istinu i potvrdit da nije nista od navedenog u postavljenom pitanju nego covjek se opredjeljuje kao ‘ostali’.Sazg je napisao/la: ↑14 jan 2026, 08:01Hrvat je, može igrati i 10. dešnjak je pa mu desno krilo odlično leži. Rado bih napisao kome se radi ali me ovaj moj zakleo da ne govorim nikome jer od njega isto to zahtijeva izvor iz kluba.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:44Jel stranac ili je bosanac ili hrvat ili srbin?
Sto manje mahale to bolje
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ma hvala tebi rekao si dovoljnoSazg je napisao/la: ↑14 jan 2026, 08:01Hrvat je, može igrati i 10. dešnjak je pa mu desno krilo odlično leži. Rado bih napisao kome se radi ali me ovaj moj zakleo da ne govorim nikome jer od njega isto to zahtijeva izvor iz kluba.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:44Jel stranac ili je bosanac ili hrvat ili srbin?
Naci ce ga neko od nasih forumasa do podne sigurno
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/josip-mit ... ler/464332strahmeipomisliti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 08:30Ma hvala tebi rekao si dovoljnoSazg je napisao/la: ↑14 jan 2026, 08:01Hrvat je, može igrati i 10. dešnjak je pa mu desno krilo odlično leži. Rado bih napisao kome se radi ali me ovaj moj zakleo da ne govorim nikome jer od njega isto to zahtijeva izvor iz kluba.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:44
Jel stranac ili je bosanac ili hrvat ili srbin?![]()
Naci ce ga neko od nasih forumasa do podne sigurno
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da je to tako svi bi igrali s foruma i zivjeli od fudbala . Bas suprotno od ovog sto si pisao sad se bas trazi jednostavnost i prvom do sebe , nekad se igralo uzme loptu pa ih na nize petoricu i zabije gol .VolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:27Pa ne znam u ovom modernom fudbalu i stoperi zabijaju po 4-5 .Ne znam sto nebi i zadnji vezni.Mislim da je proslo vrijeme prvom do sebe,to moze svako sa foruma.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:11Kakve veze ima djokanovic sa golovima ziv bio? Otkad zadnji vezni trebaju golove zabijatiVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja mislim da se prvi put u historiji kluba možete opustiti. Ima frajer zna fudbal bolje od nas zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.
.png)