Premijer liga BiH - aktuelno
-
IMResurrected
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Dobri igrači samo će im trebati određeni period da uđu u formu. I to sve zavisi od njihovog zalaganja i želje da je povrate. Pidro, Serbečić, Nukić, Kuzmanović trebalo im je skoro tri mjeseca ali eno ih sada gdje su stali kada su bili na svom vrhuncu. Po ovome ambicije Želje su sljedeća sezona jer ti ova dva sigurno neće puno ruke dat
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Nalic zadnji nastup prije 9 mjeseci,Nastic haman otpisan u Poljskoj eto fin CV ima za nasu ligu ali ne vidim sta ce vam pored Alica.Ako on misli da mu je najveci problem u sastavu lijevi bek opasno luta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- imekorisnicko
- Kontakt:
To cemo moci vidjeti tek kad se igrački kadar zaokruži. Trenutno se nikakav plan ne može vidjeti bez obzira da li isti postoji ili ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Nalic zadnji nastup prije 9 mjeseci,Nastic haman otpisan u Poljskoj eto fin CV ima za nasu ligu ali ne vidim sta ce vam pored Alica.Ako on misli da mu je najveci problem u sastavu lijevi bek opasno luta
Nalic jeste sporan zbog neigranja ,ali Nastic je bio rotacioni igrac u prvoplasiranom timu Poljske.On je top pojačanje u svakom slučaju.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Obojica su, objektivno, veoma ozbiljni igraci, a sta njihov Mirvic planira to pojma nemam.
Mislim da raja pravi gresku sto ih ocjenjuje po partijama koje su pruzali za reprezentaciju, ono malo sto su igrali. To je sasvim drugi nivo. U nasoj ligi ce oni biti prevage.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Obojica su, objektivno, veoma ozbiljni igraci, a sta njihov Mirvic planira to pojma nemam.
Mislim da raja pravi gresku sto ih ocjenjuje po partijama koje su pruzali za reprezentaciju, ono malo sto su igrali. To je sasvim drugi nivo. U nasoj ligi ce oni biti prevage.
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje,da te oderu,povrijede se 500 puta.
Ocekivao sam da ce kesirati 3-4 ozbiljna igraca u formi koje mogu mozda i unovciti poslije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vrlo teško je keširat nekog na zimu, takvo nešto se može očekivati u ljetnom roku. Sada je cilj baš ovaj, dovest slobodne, a provjerene igrače. Neće ti niko tako lako pustit igrača na zimu u pola sezone, zato su ovi slobodni najbolja opcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:33IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26
Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje da te oderu,povrijede se 500 puta.
Ocekivao sam da ce kesirati 3-4 ozbiljna igraca u formi koje mogu mozda i unovciti poslije
-
IMResurrected
- Kontakt:
Uvijek postoji ta mogucnost da su dosli da se zajebavaju i uzimaju pare, ali ipak se radi o igracima od 28 i 31 godinu, to je fakticki vrhunac karijere. Nece im ovo biti zadnji ugovori, imaju za sta da se bore. Tesko da je moguce bolje dovesti na zimskom roku. Pitam se kako su uopste dogovorili Nastica kad ima ugovor do kraja sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:33IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26
Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje,da te oderu,povrijede se 500 puta.
U našoj ligi ima par mladih ili relativno mladih igrača koji bi mogli napraviti solidnu karijeru,što sa finansijskog,što sa sportskig aspekta.
Onako na prvu mi padaju na pamet Šakota,Keranović,Šošić...Isto tako imam neki osjećaj da bi Lagumdžija mogao "eksplodirati" na proljeće. Momak ima dobre fizičke predispozicije i uz dobar rad sa dobrim trenerima,mogao bi solidnu karijeru napraviti
Onako na prvu mi padaju na pamet Šakota,Keranović,Šošić...Isto tako imam neki osjećaj da bi Lagumdžija mogao "eksplodirati" na proljeće. Momak ima dobre fizičke predispozicije i uz dobar rad sa dobrim trenerima,mogao bi solidnu karijeru napraviti
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ma ne moze to odmah. Prvo zimski rok je tanak realno. Na polusezoni si gdje si objektivno poprilicno zasrao zadnji 7-8 kola. Bilo bi suludo ocekivati da ce izvaliti neke velike pare za neke igrace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:33IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje da te oderu,povrijede se 500 puta.
Cak i ova prica kup je nasa sansa. Uredu sve to. Ali ko ti moze garantovati da ces ga osvojiti,taman da dovedes ta 3-4 igraca.
Treba vremena da se dobri igraci i privole i dovedu.
Vidjecemo sta ce biti.
Ali sto ti kazes eto i vi ste dovodili sve i svasta,pa na kraju pola od toga nije ni blizu bilo kako se mislilo da hoce.
Zaboravio si na Ignatkova, Maroodzu, Mujkića...Zigazaga je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:49U našoj ligi ima par mladih ili relativno mladih igrača koji bi mogli napraviti solidnu karijeru,što sa finansijskog,što sa sportskig aspekta.
A onda Telalović, Mehmedović, Dizdarević
Ne dolazi Cole Palmer nego igrač koji većinu karijere proveo u Švedskoj, zadnju utakmicu odigrao u aprilu prošle godine, a pri tome je sklon povredama.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Slažem se. Pogotovo za Mujkića. I Alić je relativno mlad. Onako sam na prvu napisao.N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:50Zaboravio si na Ignatkova, Maroodzu, Mujkića...Zigazaga je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:49U našoj ligi ima par mladih ili relativno mladih igrača koji bi mogli napraviti solidnu karijeru,što sa finansijskog,što sa sportskig aspekta.
A onda Telalović, Mehmedović, Dizdarević
Dobro se Zeljo pojacava, kada se zavrsi bradska fuzija bice to respektabilni sastav, mozda se onda i Radnik pobjedi 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tako’eNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Jesu li već potpisali Juričić i Savić za vas, s obzirom da smo se mi raspali, zna li se šta?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Da smo ih zvali na rukama bi došli.AvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:04Jesu li već potpisali Juričić i Savić za vas, s obzirom da smo se mi raspali, zna li se šta?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Aha, slažem se. Mhm.N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:05Da smo ih zvali na rukama bi došli.AvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:04Jesu li već potpisali Juričić i Savić za vas, s obzirom da smo se mi raspali, zna li se šta?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01
Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Neka ih jos malo kod vas,bolje vi nego ZrinjskiAvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:04Jesu li već potpisali Juričić i Savić za vas, s obzirom da smo se mi raspali, zna li se šta?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 16 gostiju.