Što to sebi radiš momak?!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al ovaj iz bl ničim izazvan se javi da se pravi pametan, i onda ispadne glupan kao i obično.
MNON
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nastić je top pojačanje,a Nalić rizik u svakom slučaju što ne znači da bi se njegovo dovođenje ispostavilo kao loš potez.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:03Nalic bi bio top pojacanje za svaku ekipu, al da je to onaj Nalic od prije 3-4 godine kad je igrao u Malmeu i Hammarbiu. Ona povreda ga je unistila. Nema ni kluba, druga holandska zadnji klub a ni tamo nije nista pokazao.
Mada,za sve ovo je moguće da su novinarske pretpostavke. Najlakše je nagađati sa ovako bivšim povremenim reprezentativcima u padu da mogu doći,a nešto se pisati mora.
- jurisicduska
- Kontakt:
Odlična obojica. Za vas. Tim vise sto tesko da se mogu preprodatavati, nema tu transfera. Samim tim vidis da investitor ne dovodi da zaradi nego da napravi rezultat !imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:06Nastić je top pojačanje,a Nalić rizik u svakom slučaju što ne znači da bi se njegovo dovođenje ispostavilo kao loš potez.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:03Nalic bi bio top pojacanje za svaku ekipu, al da je to onaj Nalic od prije 3-4 godine kad je igrao u Malmeu i Hammarbiu. Ona povreda ga je unistila. Nema ni kluba, druga holandska zadnji klub a ni tamo nije nista pokazao.
Mada,za sve ovo je moguće da su novinarske pretpostavke. Najlakše je nagađati sa ovako bivšim povremenim reprezentativcima u padu da mogu doći,a nešto se pisati mora.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa dobro ne kazem da im nece valjati ako se vrati u formu ali pitanje je moze li i da li je to isti igrac. Pogledaj mu statistiku nakon povrede.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:04Pa da nije propao ne bi se mogo ni kontaktirati. Tako da logicno. Nije ovo Bundesliga.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:03Nalic bi bio top pojacanje za svaku ekipu, al da je to onaj Nalic od prije 3-4 godine kad je igrao u Malmeu i Hammarbiu. Ona povreda ga je unistila. Nema ni kluba, druga holandska zadnji klub a ni tamo nije nista pokazao.
- jurisicduska
- Kontakt:
Igro je nakon povrede najjaci rang Holandskog fudbala i imao 22 nastupa. Igrao protiv Ajaxa, PSV-a etc. Nije bas ko sto ovdje govore iz drugog ranga, dok je on igrao tu ta ekipa nije još bila ispala. A drugo ima ljekarski vidis može li ili ne može.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:09Pa dobro ne kazem da im nece valjati ako se vrati u formu ali pitanje je moze li i da li je to isti igrac. Pogledaj mu statistiku nakon povrede.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:04Pa da nije propao ne bi se mogo ni kontaktirati. Tako da logicno. Nije ovo Bundesliga.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:03
Nalic bi bio top pojacanje za svaku ekipu, al da je to onaj Nalic od prije 3-4 godine kad je igrao u Malmeu i Hammarbiu. Ona povreda ga je unistila. Nema ni kluba, druga holandska zadnji klub a ni tamo nije nista pokazao.
Nek dovedu sasu papca, i prezime mu ide uz klub
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma kod njega je najveći upitnik to što pola godine nije igrao nikako. On je sjajno pojačanje ako ga to nije užasno unazadilo i ako se može vratiti na neki nivo.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:12Igro je nakon povrede najjaci rang Holandskog fudbala i imao 22 nastupa. Igrao protiv Ajaxa, PSV-a etc. Nije bas ko sto ovdje govore iz drugog ranga, dok je on igrao tu ta ekipa nije još bila ispala. A drugo ima ljekarski vidis može li ili ne može.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:09Pa dobro ne kazem da im nece valjati ako se vrati u formu ali pitanje je moze li i da li je to isti igrac. Pogledaj mu statistiku nakon povrede.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:04
Pa da nije propao ne bi se mogo ni kontaktirati. Tako da logicno. Nije ovo Bundesliga.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije mu 45. 28 godina, sto se ne bi vratio. Eno Kvržica ko dedo pa se vratio. Da nije bez kluba ne bi ga mogli ni dovestimekorisnicko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:13Ma kod njega je najveći upitnik to što pola godine nije igrao nikako. On je sjajno pojačanje ako ga to nije užasno unazadilo i ako se može vratiti na neki nivo.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:12Igro je nakon povrede najjaci rang Holandskog fudbala i imao 22 nastupa. Igrao protiv Ajaxa, PSV-a etc. Nije bas ko sto ovdje govore iz drugog ranga, dok je on igrao tu ta ekipa nije još bila ispala. A drugo ima ljekarski vidis može li ili ne može.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:09
Pa dobro ne kazem da im nece valjati ako se vrati u formu ali pitanje je moze li i da li je to isti igrac. Pogledaj mu statistiku nakon povrede.
.
Nastić je odličan izbor, konkurencija na lijevom beku će biti dobra. Nalić s druge strane rizik, ali isto tako može biti opasno pojačanje ako se adaptira i naštima formu.
Opet, bolje je da se dovode domaći, provjereni igrači, nego stranci njihovih godina koji su igrali u šlj klubovima.
Opet, bolje je da se dovode domaći, provjereni igrači, nego stranci njihovih godina koji su igrali u šlj klubovima.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma nisam ja protiv. Uz izuzetak Miloševića i donekle Boljevića sve su ovo igrači za klasu iznad onog što smo dovodili zadnjih godina.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:14Nije mu 45. 28 godina, sto se ne bi vratio. Eno Kvržica ko dedo pa se vratio. Da nije bez kluba ne bi ga mogli ni dovestimekorisnicko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:13Ma kod njega je najveći upitnik to što pola godine nije igrao nikako. On je sjajno pojačanje ako ga to nije užasno unazadilo i ako se može vratiti na neki nivo.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:12
Igro je nakon povrede najjaci rang Holandskog fudbala i imao 22 nastupa. Igrao protiv Ajaxa, PSV-a etc. Nije bas ko sto ovdje govore iz drugog ranga, dok je on igrao tu ta ekipa nije još bila ispala. A drugo ima ljekarski vidis može li ili ne može.
.
- Shategabri
- Kontakt:
Onda je umijeće FKS prodati takvog igrača u francusku ligu za cifru koju realno tvoj klub ne može dobiti da proda komplet ekipu?!Combattente87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 10:47https://sportsport.ba/fudbal/nidal-celi ... dba/514266
Kada sam rekao prošle godine, da ovaj momak neće dobiti niti jednu minutu u prvoj ligi Francuske, ovdje su mi pitari pjenili, a pojedini su u pitarskom stilu i vrijeđali, pa kad se sjetim onog bahaćenja i foliranja kada je prodat momak, pa slike sa instagrama, pa dizanje i u nebesa, a na kraju propali transfer i vjerovatno propala karijera...Kiksara žestoka od igrača je bio u našoj ligi, a u onoj poslednjoj sezoni dok je igrao za Sarajevo direktan krivac za nekih 10 izgubljenih bodova...
Koševo Zapad
-
IMResurrected
- Kontakt:
I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
- Threeplanetrees
Dobri igrači samo će im trebati određeni period da uđu u formu. I to sve zavisi od njihovog zalaganja i želje da je povrate. Pidro, Serbečić, Nukić, Kuzmanović trebalo im je skoro tri mjeseca ali eno ih sada gdje su stali kada su bili na svom vrhuncu. Po ovome ambicije Želje su sljedeća sezona jer ti ova dva sigurno neće puno ruke dat
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Nalic zadnji nastup prije 9 mjeseci,Nastic haman otpisan u Poljskoj eto fin CV ima za nasu ligu ali ne vidim sta ce vam pored Alica.Ako on misli da mu je najveci problem u sastavu lijevi bek opasno luta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- imekorisnicko
- Kontakt:
To cemo moci vidjeti tek kad se igrački kadar zaokruži. Trenutno se nikakav plan ne može vidjeti bez obzira da li isti postoji ili ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Nalic zadnji nastup prije 9 mjeseci,Nastic haman otpisan u Poljskoj eto fin CV ima za nasu ligu ali ne vidim sta ce vam pored Alica.Ako on misli da mu je najveci problem u sastavu lijevi bek opasno luta
Nalic jeste sporan zbog neigranja ,ali Nastic je bio rotacioni igrac u prvoplasiranom timu Poljske.On je top pojačanje u svakom slučaju.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Obojica su, objektivno, veoma ozbiljni igraci, a sta njihov Mirvic planira to pojma nemam.
Mislim da raja pravi gresku sto ih ocjenjuje po partijama koje su pruzali za reprezentaciju, ono malo sto su igrali. To je sasvim drugi nivo. U nasoj ligi ce oni biti prevage.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:19I Nalic i Nastic su vise nego ozbiljna pojacanja za nasu ligu. Ne treba potcjenjivati nivo na kojem su igrali. To je nebo i zemlja u odnosu na PLBiH, a i obojica su u najboljim godinama.
Obojica su, objektivno, veoma ozbiljni igraci, a sta njihov Mirvic planira to pojma nemam.
Mislim da raja pravi gresku sto ih ocjenjuje po partijama koje su pruzali za reprezentaciju, ono malo sto su igrali. To je sasvim drugi nivo. U nasoj ligi ce oni biti prevage.
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje,da te oderu,povrijede se 500 puta.
Ocekivao sam da ce kesirati 3-4 ozbiljna igraca u formi koje mogu mozda i unovciti poslije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vrlo teško je keširat nekog na zimu, takvo nešto se može očekivati u ljetnom roku. Sada je cilj baš ovaj, dovest slobodne, a provjerene igrače. Neće ti niko tako lako pustit igrača na zimu u pola sezone, zato su ovi slobodni najbolja opcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:33IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26
Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje da te oderu,povrijede se 500 puta.
Ocekivao sam da ce kesirati 3-4 ozbiljna igraca u formi koje mogu mozda i unovciti poslije
-
IMResurrected
- Kontakt:
Uvijek postoji ta mogucnost da su dosli da se zajebavaju i uzimaju pare, ali ipak se radi o igracima od 28 i 31 godinu, to je fakticki vrhunac karijere. Nece im ovo biti zadnji ugovori, imaju za sta da se bore. Tesko da je moguce bolje dovesti na zimskom roku. Pitam se kako su uopste dogovorili Nastica kad ima ugovor do kraja sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:33IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:30Ne navijam za Zeljeznicar, cak su mi mrski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:26
Meni se cini da Sanin iste greske ko i buraz pravi.Dovodjenje bez plana i vizije neka lafo zvucna imena da zadovolji navijace.Vama ce ovo bit bajno i krasno sada jer niste navikli zadnji godina na ovo ali vidjet cete poslije.
Ja ne vjerujem iz razloga sto sam se nagledao ovi ex reprezentativaca u svom klubu koji dodju bez zelje,da te oderu,povrijede se 500 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.