Strašan za našu ligu.irfo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:06https://sportsport.ba/fudbal/bivsi-repr ... lic/514369
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921!
Čovjek bez kluba pola godine. Ne znam šta da kažem ako je istina da dolazi.irfo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:06https://sportsport.ba/fudbal/bivsi-repr ... lic/514369
svakako je za nasu ligu strasno pojacanje.Hrasno15 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:23Čovjek bez kluba pola godine. Ne znam šta da kažem ako je istina da dolazi.
Da nije ne bi mogli ni pomisliti da ga dovedemo. Nalic u formi je strasan igrac za nasu ligu, vidjeces.Hrasno15 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:23Čovjek bez kluba pola godine. Ne znam šta da kažem ako je istina da dolazi.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Vezni red Nalic - Milosevic - O'lad 
-
istokzeljo
- Kontakt:
Porediti Dana krampu sa ovim je stvarno zločinGavranBeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 07:58Samo vjerujem zvanicnoj kad napisu. Oni kad napisu potpisao ugovor na dvije godine to je tapija, znam sigurno da je neka petljavina u pitanju. Kad je bilo za Santosa i Hodzici orgijalo se na Bekrica. A sad za Dan-a niko nije kriv.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:06https://sportsport.ba/fudbal/bivsi-repr ... lic/514369
Adi Nalić 24/25 (pola godine bez kluba).
23 utakmice, 746 minuta, 1 G/A, 6,64 prosjecna ocjena.
Extra…
-
Napaceni87
- Kontakt:
Ne zivi se od stare slave u fudbalu
Aludiram na Nalica
Momak ozbiljan fudbal igro prije 3 godine o cemu vi pricate
Aludiram na Nalica
Kakve veze ima kada je igrao,momak sigurno je za ovu ligu veliko pojacanje.Dolazili su nam u prethodnom periodu nekakvi prvotimci,pa ne znas koji je gori. Sredina Milosevic,Nalic,Oland i Erick.Treba nam taj stoper i Nastic ako dode pokrili smo lijevu stranu.Jos napadac i ofanzivni jedan
-
perodeformero
- Kontakt:
Adi Nalić 
Kakva stara slava i kakve tri godine? Momak ima 28 godina. Zadnji klub mu je Almere City, gdje je zabiljezio 22 nastupa u sezoni 24/25. Ako moze igrati protiv PSV-a, Ajaxa i Feynoorda, moze i protiv Sloge.Napaceni87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:44Ne zivi se od stare slave u fudbalu
Aludiram na Nalica
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma Adi je magija jednostavno momak ima sve sto jedan veznjak treba imat jedino sto nije u formi al ima 28 godina mladji je od Mateja igracina i po za nasu ligu iskreno ogromno pojacanje
Za nase trenutne igrace bi trebao biti pojacanje. U posljednje vrijeme njegova forma je u silaznoj putanji. Ako je pametan, moze ovo dobro iskoristiti i da se vrati na pravi kolosijek.
Trebali bi javiti Nijazu i Saninu da su forumasi nezadovoljni, imaju oni bolje u kartoteci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Dobro ljudi polako. Evo ako cemo realno,kada je dosao Stevanovic,sjecate se da nije dugo igrao,karijera u velikom padu,slicno bilo i sa Zakaricem.
Mi realno trebamo ljudima tek prezentovati svoj klub kao dobru opciju. Tek se krenulo,zimski je rok,sezona je polupotrosena,realno je da obojica ovih su nivo iznad lige.
Ovaj Nastic igra u prvoplasiranoj ekipi iz Poljeske. Ciji klubovi lagano presisaju i jos isprebijaju nase klubove i navijace. Cak je ova Wisla zadnjih 6 kola sve igrala nerijesno,do tada su ubijedljivo bili prvi,a ovaj je bio poprilicno u sastavu.
Nalic je bez kluba,ali je sezonu i pol igrao 1 ligu Nizozemske. Zadnju polusezonu su bili 2 liga.
Mi realno trebamo ljudima tek prezentovati svoj klub kao dobru opciju. Tek se krenulo,zimski je rok,sezona je polupotrosena,realno je da obojica ovih su nivo iznad lige.
Ovaj Nastic igra u prvoplasiranoj ekipi iz Poljeske. Ciji klubovi lagano presisaju i jos isprebijaju nase klubove i navijace. Cak je ova Wisla zadnjih 6 kola sve igrala nerijesno,do tada su ubijedljivo bili prvi,a ovaj je bio poprilicno u sastavu.
Nalic je bez kluba,ali je sezonu i pol igrao 1 ligu Nizozemske. Zadnju polusezonu su bili 2 liga.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Recept dovoðenja igrača ostao isti izgleda.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Kako mozes svrstat jednog Nalica sa Konningsom,Pejicem,Rakicem i ostalom ekipom pa ako nam Adi nije pojacanje sta hocete vi ne znam de nek pogleda Nijaz jel Camavinga slobodan slucajno
Po čemu je isti recept, dovodili smo Seedorfa, Troupea, Koningsa iz druge holandske lige, a sada eto Nastić i Nalić, jedan iz lidera Poljskog prvenstva, drugi prošlu sezonu igrao protiv Ajaxa, PSV-a, i ligu šampiona sa Malmom ranije. Također su povremeni reprezentativci.
Mislim, ozbiljna je razlika.
ljetos doveli obradova, sad nastica. nema razlike izmedju ekipe koja je prva u poljskoj i jedinstva iz bihaca. identican recept.
je li ovo moguce sta pisu ljudi?
je li ovo moguce sta pisu ljudi?
-
Railwayman30
- Kontakt:
Vidjet cemo sta ce biti sa ovim spominjanim
Dovedite napadaca,koji ce u ovim preostalim utakmicama zabiti bar 10 12 golova
Dovedite napadaca,koji ce u ovim preostalim utakmicama zabiti bar 10 12 golova
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, GavranBeli i 90 gostiju.