Brate za nas su Pejic,Alison,Konigs,Rustemovic,Drljo,Haracic,Vistica,Fatai,Selimovic.Nezasluzujemo bolje sa ovakvim kretenima.Sreca pa se niko nista ne pita vise.Mogu orkestarski svirat donjoj pipi.
Samo nek kazu aaaaaaa ko na pregledu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brate za nas su Pejic,Alison,Konigs,Rustemovic,Drljo,Haracic,Vistica,Fatai,Selimovic.Nezasluzujemo bolje sa ovakvim kretenima.Sreca pa se niko nista ne pita vise.Mogu orkestarski svirat donjoj pipi.
Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:40Ma mi ni ne zasluzujemo bolje. Nastic eto nije kvalitet igro citavu proslu sezonu, 9 nastupa u ovoj sezoni. Alic mu kao problem, a kad neko bude suspendovan moramo obradova gledati. To da je hrvatska jaca liga ne treba ni komentarisati..tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:37Dobro, upravu si. Ja sam glup, trebamo biti zadovoljni mokom koji 6mjeseci nema utakmice u nogama, a u ostalih 6 mjeseci je odograo 230 minuta bez ikakvog ucinka. To su pojacanja koja nam trebaju.sanjinusto je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:35
Nehumane gluposti, ali samo na jednu cu da se osvrnem.
Po UEFA rankingu Poljska Ekstraklasa je 11. liga u Europi, HNL je 21., dok je Eredivisie na broju 6.
Posto ti smeta poredjenje sa Obradovom: Alic je doveden iz Varazdina, koji je trenutno sesti u HNL-u. Wisla Plock je trenutno prva u Ekstraklasi.
Stvarno ne znam kako sam ista problematicno vidio u tome.
Nastic i Nalic dolaze jos zvanicno samo.
Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:40Ma mi ni ne zasluzujemo bolje. Nastic eto nije kvalitet igro citavu proslu sezonu, 9 nastupa u ovoj sezoni. Alic mu kao problem, a kad neko bude suspendovan moramo obradova gledati. To da je hrvatska jaca liga ne treba ni komentarisati..tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:37
Dobro, upravu si. Ja sam glup, trebamo biti zadovoljni mokom koji 6mjeseci nema utakmice u nogama, a u ostalih 6 mjeseci je odograo 230 minuta bez ikakvog ucinka. To su pojacanja koja nam trebaju.
Stvarno ne znam kako sam ista problematicno vidio u tome.
Nažalost postali smo klub koji se zadovoljava igračem u 29. godini života koji je u zadnje dvije godine dao dva gola i upisao 0 asistencija.
Evo, nadam se da ces biti upravu ako on uopce i potpiše.
mamonelafo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:52Evo, nadam se da ces biti upravu ako on uopce i potpiše.
Hajde, na hajr.1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:55mamonelafo je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:52Evo, nadam se da ces biti upravu ako on uopce i potpiše.
Nemamo sportskog.Predsjednik i trener dovode igrace zajedno do ljeta a onda bummmm.Hansestadt je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:53Ko fakticki igra ulogu sportskog direktora u ovom momentu?
Eto ga 6 mjeseci poslije
Ne moguce prije kraja sezone da pocne sa treninzima normalno.Za njega i za Focu je sezona zavrsena.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:57Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe![]()
Ma cita Nijaz forum 100%NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:59Eto ga 6 mjeseci poslije
Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:40
Ma mi ni ne zasluzujemo bolje. Nastic eto nije kvalitet igro citavu proslu sezonu, 9 nastupa u ovoj sezoni. Alic mu kao problem, a kad neko bude suspendovan moramo obradova gledati. To da je hrvatska jaca liga ne treba ni komentarisati..
Nažalost postali smo klub koji se zadovoljava igračem u 29. godini života koji je u zadnje dvije godine dao dva gola i upisao 0 asistencija.
Polako, vidjecemo te talente.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47
Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.
Isto da se Štila vratio u najbolje godine.
Nadao sam se da bi ta pozicija mogla zapasti nekog mlaðeg, a kvalitetnog do oporavka Šošića.
Sarajevo uzelo Telalovića, Borac će Milaka mi i što imamo malaca ne igraju, a izgleda dovesti nekog mladog sa seniorskim iskustvom nećemo nikad.
Nema veze bitno je za ovakvu povredu da se ne zuri nek se on oporavi 100% ne mora igrat ovu sezonu1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:00Ne moguce prije kraja sezone da pocne sa treninzima normalno.Za njega i za Focu je sezona zavrsena.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:57Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe![]()
Nemogu ce se pise sastavljeno a nije moguce, bezbeli rastavljeno.1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:00Ne moguce prije kraja sezone da pocne sa treninzima normalno.Za njega i za Focu je sezona zavrsena.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:57Madzid je poceo sa solo treninzima u gymu izgleda dobro ajde Madze pozuri ne znaju ovi bez tebe![]()
Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, teamnorth1989, zastitaIdentiteta, Zigazaga i 53 gosta.