Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
kad vidis ko podrzava proteste vs vlasti u iranu znas da su vlasti na dobrom putu - amerika i cionisti. dovoljno je to napisati. sve ostalo je supljak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma jasno je da Ameri (i Izrael) to rade iz svojih pobuda, a ne radi demokratije, dobrobiti naroda tamo i slicno.. Eno uveli su demokratiju u Libiju, pa se od odlaska Gadafija plemena kolju izmedju sebe, a njih zaboli k*rac. Da je samo da nas ne uvedu u neki novi svjetski rat sa svojim "uvodjenjem demokratije" po Venecueli, Iranu i slicnim drzavama sa rudnim bogatstvima.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:18Vidi slazem se ja sa tobom medutim sira slika ima I ta da je iran pod sankcijama previse vremena, da je izolovan u svakom smislu i da je okupiran sa izraelom-amerikom i njihovim zemljama sa kojima vladaju od 80tih tako da svakako nije bajno biti gradanin tamo a da ima i toga da je ljudima pun k familija i kamenog doba u nekim segmentima i to jest ali da ove svete demokrate vide tu problem ali nisu vidjeli npr u arabiji e tu vec smrdi.dscile je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:07Nije tesko zakljuciti i skontati da ima stranih faktora u tim protestima, ali moras biti bas kozoj*b da mislis da je samo taj strani faktor ukljucen i da je sve do tog stranog faktora. Ne moze ti izaci onoliko ljudi na ulice a da je sve sjajno i bajno, a ta mantra o nekim izdajnicima je ista mantra koju npr. fura Vucic za one proteste u Srbiji. Ili generalno bilo koji diktator.
Ako je istina da je stvarno 2000+ poginulih, i da ce jos poceti vjesati ljude sa protesta bez nekog sudjenja, onda je to strasno. Srednji vijek bukvalno.
Ali ako cu pricati u svoje ime, ne bih volio zivjeti u rezimu gdje me neko moze objesiti jer sam izasao na protest. Sto je najjace jeste sto bi to radili i nasi politicari da imaju mogucnosti. Pa vidio bih onda da li bi ovi nasi ekstremisti navijali za Baketa, Dodika, Vucica i ostale da vjestaju neistomisljenike, kao sto navijaju da se to radi u Iranu.
Podrska režimu u Iranu i doživotno im hvala za veliki doprinos u odbrani Bosne i Hercegovine od četnika i ustaša. Nadam se da će iz ovoga izaći mnogo snažniji i da će počistiti ulice od agenata i plaćenika Mossada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Velika razlika jer ovdje imas npr mene koji za 15 minuta mogu otici na ove proteste u MN. Imas bruku informacija do kojih je veoma lako doci. A to sto vidis u Iranu, vidis preko vijesti i pitanje je sta se tamo upravo desava.Rosicky je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:50Nema osim u razlici u brojkama.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:11Ne bih da se ubacujem u vašu dubokoumnu raspravu, ali moram primijetiti da nema razlike izmedju vješanja (Iran) i pucanja u facu prosvjednicima (SAD)...
Ubit jednu prosvjednicu koja svojom glupom reakcijom isto snosi dio odgovornosti s obzirom na drustvo u kojem zivi i ubiti 500+ ljudi koji prosvjeduju nije isto
Nisam fan ni jednih ni drugih ali ni licemjerja koje se ovdje fura ovisno o religijskom predznaku.
Htio sam naglasiti kako se danima raspravljalo oko ubistva jedne prosvjednice dok se ovdje direktno zakljucilo da Iranska vlast ima pravo na ubijanje.Narativ mossadovih agenata je isti onaj koji su koristili izraelci kad su ubijali zene i djecu a to je da se među njima nalazi hamasov vojnik/general pa ubijem 1000 ljudi da pogodim traženog.
Trump je debil koji se ne zna nositi sa količinom odgovornosti koje je sam sebi umislio da ima.
Pa to je bilo jasno od prvog dana. Kao sto sam pisao prije. On je jedno razmazeno deriste. Glavna stvar mu je da mu ljudi lizu du.pe, boli ga ona stvar za obican narod. Lazov, poglup, tvrdoglav. Samo ja, ja i ja. On je najbolji, najpametniji, cim otvori usta znas koliko je sati. Slicno kao onaj Brajlovic.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:13Ko je rekao da su mirotvorci? A ko je rekao da mozda ne vjesaju mossad? Hiljadu pitanja nema odgovora osim jednog, plan i program velikog izraela na celu sa kepecom. Ista mantra decenijama narod se buni evo sad ce demokratija. Super, sta je sa npr. srbijom? Desilo se sta se desilo ljudi izasli protestovati i samo jedan mossad agent da ispali koji metak u pravcu policije eto ti revolucija. Sto se trumpa tice mislim da stvarno je postalo jasno ko i sta je donald, a radikalnim vlasnicima naroda i drzave svakako zelim sve najgore.Rosicky je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:01Eno drugi mirotvorci vješaju prosvjednikeOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:54
Ma jok on je mirotvorac, brine se za narod za svijet... a to sto je prvenstveno pedofil i ima seksualne odnose sa djecom od 10 godina to ajde bogati...
Glupi ljudi u danasnjem vaktu to je strasno koliko moze bozije stvorenje toliko biti glupo,strasno.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Treniram i spremam se za tebe i slične
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Beduin
- Kontakt:
Ne mogu nikako asfinag da otvorim, mozda im je stranica trenutno pala ili nesto drugo.Jabroni je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:43https://nemzetiutdij.hu/en/e-vignette/t ... ette-ratesBeduin je napisao/la: ↑14 jan 2026, 10:06Uzimatel online vinjete za Madjarsku i Austriju, preko koje stranice? Mogu li ove dole stranice:
Madjarska:
https://www.hu-vignette.com/hr/?****=1& ... YEQAvD_BwE
Austrija:
https://shop.maut24.at/hr/k4/vinjeta-au ... -IQAvD_BwE
https://shop.asfinag.at/
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Wilshere10
- Kontakt:
Kakve su šanse da Icestapo privede alema?soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:27Pa to je bilo jasno od prvog dana. Kao sto sam pisao prije. On je jedno razmazeno deriste. Glavna stvar mu je da mu ljudi lizu du.pe, boli ga ona stvar za obican narod. Lazov, poglup, tvrdoglav. Samo ja, ja i ja. On je najbolji, najpametniji, cim otvori usta znas koliko je sati. Slicno kao onaj Brajlovic.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:13Ko je rekao da su mirotvorci? A ko je rekao da mozda ne vjesaju mossad? Hiljadu pitanja nema odgovora osim jednog, plan i program velikog izraela na celu sa kepecom. Ista mantra decenijama narod se buni evo sad ce demokratija. Super, sta je sa npr. srbijom? Desilo se sta se desilo ljudi izasli protestovati i samo jedan mossad agent da ispali koji metak u pravcu policije eto ti revolucija. Sto se trumpa tice mislim da stvarno je postalo jasno ko i sta je donald, a radikalnim vlasnicima naroda i drzave svakako zelim sve najgore.
Hajmo i deportujte AlemaBREAKING: Sec. Marco Rubio freezes all foreign visa processing indefinitely from 75 countries:
Afghanistan, Albania, Algeria, Antigua and Barbuda, Armenia, Azerbaijan, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belize, Bhutan, Bosnia, Brazil, Burma, Cambodia, Cameroon, Cape Verde, Colombia, Cote d’Ivoire, Cuba, Democratic Republic of the Congo, Dominica, Egypt, Eritrea, Ethiopia, Fiji, Gambia, Georgia, Ghana, Grenada, Guatemala, Guinea, Haiti, Iran, Iraq, Jamaica, Jordan, Kazakhstan, Kosovo, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Lebanon, Liberia, Libya, Macedonia, Moldova, Mongolia, Montenegro, Morocco, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Pakistan, Republic of the Congo, Russia, Rwanda, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Senegal, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Sudan, Syria, Tanzania, Thailand, Togo, Tunisia, Uganda, Uruguay, Uzbekistan and Yemen.
Moj mogli, sad ganjaju ove tamnopute. Latince, afrikance.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:08Kakve su šanse da Icestapo privede alema?soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:27Pa to je bilo jasno od prvog dana. Kao sto sam pisao prije. On je jedno razmazeno deriste. Glavna stvar mu je da mu ljudi lizu du.pe, boli ga ona stvar za obican narod. Lazov, poglup, tvrdoglav. Samo ja, ja i ja. On je najbolji, najpametniji, cim otvori usta znas koliko je sati. Slicno kao onaj Brajlovic.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:13
Ko je rekao da su mirotvorci? A ko je rekao da mozda ne vjesaju mossad? Hiljadu pitanja nema odgovora osim jednog, plan i program velikog izraela na celu sa kepecom. Ista mantra decenijama narod se buni evo sad ce demokratija. Super, sta je sa npr. srbijom? Desilo se sta se desilo ljudi izasli protestovati i samo jedan mossad agent da ispali koji metak u pravcu policije eto ti revolucija. Sto se trumpa tice mislim da stvarno je postalo jasno ko i sta je donald, a radikalnim vlasnicima naroda i drzave svakako zelim sve najgore.![]()
Ko zna gdje im je kraj, mozda ce onda ove puput nas ganjat.
Tako ti je kad budaletinu izaberu za presjednika.
Kako mislis da je ovo @Mogli? Nije se valjda vratio napokon?soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 17:30Moj mogli, sad ganjaju ove tamnopute. Latince, afrikance.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:08Kakve su šanse da Icestapo privede alema?soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:27
Pa to je bilo jasno od prvog dana. Kao sto sam pisao prije. On je jedno razmazeno deriste. Glavna stvar mu je da mu ljudi lizu du.pe, boli ga ona stvar za obican narod. Lazov, poglup, tvrdoglav. Samo ja, ja i ja. On je najbolji, najpametniji, cim otvori usta znas koliko je sati. Slicno kao onaj Brajlovic.![]()
Tako ti je kad budaletinu izaberu za presjednika.![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ponestalo mu keshovine, pa se vratio na forum.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E moj mogli, nek si se vratio.HP46 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 17:41Kako mislis da je ovo @Mogli? Nije se valjda vratio napokon?![]()
-
Wilshere10
- Kontakt:
Pa ova ubijena nije bila latina. Icestapo ne bira. Da sam na mjestu alema, zabrinuo bih se.soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 17:30Moj mogli, sad ganjaju ove tamnopute. Latince, afrikance.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:08Kakve su šanse da Icestapo privede alema?soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:27
Pa to je bilo jasno od prvog dana. Kao sto sam pisao prije. On je jedno razmazeno deriste. Glavna stvar mu je da mu ljudi lizu du.pe, boli ga ona stvar za obican narod. Lazov, poglup, tvrdoglav. Samo ja, ja i ja. On je najbolji, najpametniji, cim otvori usta znas koliko je sati. Slicno kao onaj Brajlovic.![]()
Tako ti je kad budaletinu izaberu za presjednika.![]()
Eo jedan dan nas nisu smarali sa snijegom veceras evo vec pocinje epizoda teskog zagadjenja vazduha 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ona je bila woke liberal. Zena sa tako reci "mudima", stane u odbranu tamnoputi, muslimana i ostali "minorities". Ide na te proteste i ne boji se. Ne boj se za alema, njega samo keshovina interesuje, mozda ako mu po djepu udare bice na protestimaWilshere10 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 18:09Pa ova ubijena nije bila latina. Icestapo ne bira. Da sam na mjestu alema, zabrinuo bih se.![]()
-
samoposmatram
- Kontakt:
Treniras? A da se zaposlis? Manje bi gluposti pisao.avenija je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:11Treniram i spremam se za tebe i slične
-
Wilshere10
- Kontakt:
Hegseth, Kash, Karoline, Marco, JD, Donald. Ne pamtim da je neka država imala lošiju administraciju. Impeach nakon midtermsa, za spas planete.soko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 18:51Ona je bila woke liberal. Zena sa tako reci "mudima", stane u odbranu tamnoputi, muslimana i ostali "minorities". Ide na te proteste i ne boji se. Ne boj se za alema, njega samo keshovina interesuje, mozda ako mu po djepu udare bice na protestimaWilshere10 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 18:09Pa ova ubijena nije bila latina. Icestapo ne bira. Da sam na mjestu alema, zabrinuo bih se.![]()
![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tako su i nacisti.
Prvo zidove, pa cigane, pa onda počeli trijebiti i ostale...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 142 gosta.