Čekaj sad, morate se na dogovoriti, pješke ili na rukama? Ili na rukama pješke?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:07Neka ih jos malo kod vas,bolje vi nego ZrinjskiAvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:04Jesu li već potpisali Juričić i Savić za vas, s obzirom da smo se mi raspali, zna li se šta?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01
Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Mi kad ih zovnemo pjeske ce krenuti
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- LondonBlues
- Kontakt:
Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Kada se osniva jedinstveni bradski klub na nivou Sarajeva, FK Seljo? Zna li se sta?N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:05Da smo ih zvali na rukama bi došli.AvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:04Jesu li već potpisali Juričić i Savić za vas, s obzirom da smo se mi raspali, zna li se šta?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:01
Ima kod vas za 100k trebaju se raspitati.Mozda Luku pokupe svakako jos drzi profilnu u njihovom dresu![]()
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 14 jan 2026, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
opalaopala
- Kontakt:
Napokon ste doma, svoji na svome. U svom medjugorju vraceni doma uz povremene izlete u citluk. Najljepsi period godine kad dijaspora dodje doma i podstanari se vrate svom domu. AferimLondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:23Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Odličan fudbaler je Nalić, čudi me karijera da mu je krenula u ovom pravcu, jer imao je nevjerovatan potencijal, vidim da je bez kluba. Nastić u Plocku, tržišna vrijednost 200.000€. Oba ova fudbalera mogu fino pomoći Želji, ali su na dnu karijere.
- LondonBlues
- Kontakt:
Maskota iz opinaopalaopala je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:28Napokon ste doma, svoji na svome. U svom medjugorju vraceni doma uz povremene izlete u citluk. Najljepsi period godine kad dijaspora dodje doma i podstanari se vrate svom domu. AferimLondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:23Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
Pratis svaku vijest o mostarskom sampionu sve ti znas
-
opalaopala
- Kontakt:
Volim kad se svi vrate na svoje, sigurno je lijepo vratit se u rodno mjesto i mjesto osnivanja. Vjerujem da se uspomene vracaju na ne tako davni period. Znam da je blagdane lijepo provest doma zato zelim sretan povratak doma i da dugo ostanete u toj zabiti, uz dozvoljene povremene izlaske ka citluku ili ljubuskom. Svoji na svome.LondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:45Maskota iz opinaopalaopala je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:28Napokon ste doma, svoji na svome. U svom medjugorju vraceni doma uz povremene izlete u citluk. Najljepsi period godine kad dijaspora dodje doma i podstanari se vrate svom domu. AferimLondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:23Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LondonBlues
- Kontakt:
Zato ne idete glavnim putem nego okrenete po brdima, svoj na svome.opalaopala je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Volim kad se svi vrate na svoje, sigurno je lijepo vratit se u rodno mjesto i mjesto osnivanja. Vjerujem da se uspomene vracaju na ne tako davni period. Znam da je blagdane lijepo provest doma zato zelim sretan povratak doma i da dugo ostanete u toj zabiti, uz dozvoljene povremene izlaske ka citluku ili ljubuskom. Svoji na svome.LondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:45Maskota iz opinaopalaopala je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:28
Napokon ste doma, svoji na svome. U svom medjugorju vraceni doma uz povremene izlete u citluk. Najljepsi period godine kad dijaspora dodje doma i podstanari se vrate svom domu. Aferim
Mostarski sampion.
E cuj Nalic pojacanje
, jos kad kazu prekucat ce u nasoj ligi kao da igra protiv cunjeva , pa u reprezentaciji je neke utakmice igrao protiv jos vecih amatera nego sto igraju u nasoj ligi pa je vazda najgori bio , nema zivota u njemu nikako ima duplo boljih u nasoj ligi za pet puta manje para sto igraju .
Vidjeću hoćeš li tako pričati kad Džeko šarne...UtdBiH21 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:03E cuj Nalic pojacanje, jos kad kazu prekucat ce u nasoj ligi kao da igra protiv cunjeva , pa u reprezentaciji je neke utakmice igrao protiv jos vecih amatera nego sto igraju u nasoj ligi pa je vazda najgori bio , nema zivota u njemu nikako ima duplo boljih u nasoj ligi za pet puta manje para sto igraju .
- NerminFatic
- Kontakt:
Sta je ovo nema vijesti o Livakovicu? Zabrinut sam.
Hajmo malo o pripremama timova.
Hajmo malo o pripremama timova.
Brate, pričaš neistine... Pričaš ih sa toliko samopouzdanja kao da znaš o čemu govoriš.UtdBiH21 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:03E cuj Nalic pojacanje, jos kad kazu prekucat ce u nasoj ligi kao da igra protiv cunjeva , pa u reprezentaciji je neke utakmice igrao protiv jos vecih amatera nego sto igraju u nasoj ligi pa je vazda najgori bio , nema zivota u njemu nikako ima duplo boljih u nasoj ligi za pet puta manje para sto igraju .
Nalić je skroz fin igrač, vjerovatno će biti najbolji tehničar u ligi, može valjati.
Najveći problem ovog bh mentaliteta je što sa visine gledamo sve što dolaze sa strane, često se dokaže zapravo da griješimo uveliko, a ti ćeš pogriješiti u vezi Nalića.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kako brzo apetiti porastu. Do jucer se pojacavali iz Laktasa i NK Hrvace, sad im Nalic i Nastic ne valjaju.
Kroz maksimalno godinu dana ce tjerati i Brkovica i Mirvica.
Kroz maksimalno godinu dana ce tjerati i Brkovica i Mirvica.
- luckystrike
- Kontakt:
Klubovi iz lige da imaju budžet ko PSG, igrači koji igraju za PSG, ne bi htjeli doći ovdje.
Nastić, Nalić, Jojić, Ljajić i slični njima koji su u padu su ipak igrači koji mogu dići donekle kvalitet ekipa.
Ne znam šta ljudi očekuju, ko da se dovede u ovaj pakao od zemlje, lige i fudbala.
Samo klubovi moraju skauting popraviti. Nekih Mejersa, Santosa, Fanima, mora se i može dovesti.
Nastić, Nalić, Jojić, Ljajić i slični njima koji su u padu su ipak igrači koji mogu dići donekle kvalitet ekipa.
Ne znam šta ljudi očekuju, ko da se dovede u ovaj pakao od zemlje, lige i fudbala.
Samo klubovi moraju skauting popraviti. Nekih Mejersa, Santosa, Fanima, mora se i može dovesti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
IMResurrected
- Kontakt:
Navijaci sarajevskih klubova nisu bas poznati po realnosti.Riziko je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:26Klubovi iz lige da imaju budžet ko PSG, igrači koji igraju za PSG, ne bi htjeli doći ovdje.
Ti si potpuno u pravu. Igracu kada ponudi 15k klub iz BiH i klub iz Slovenije ili Madjarske, zna se gdje ce otici.
Ljajic je kategorija za sebe i takvog Sarajevo moze platiti, ali ovi ostali koje si naveo su otprilike najbolje sto je moguce dovesti. Ovo je liga gdje Mirzad Mehanovic i Stefan Savic prave razliku na terenu, pravice je sigurno i Adi Nalic.
Nije mi jasno sta ljudi tacno ocekuju. Kakve igrace?
Samo ti saznavaj.luckystrike je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:26Ne hvališ se da si osvojio medalju, ja preko Fb moram saznavat'?!
![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Sjebao si tišinu svojima ovakvim blebetanjem.LondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:23Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kupi naočaleLondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:00Zato ne idete glavnim putem nego okrenete po brdima, svoj na svome.opalaopala je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Volim kad se svi vrate na svoje, sigurno je lijepo vratit se u rodno mjesto i mjesto osnivanja. Vjerujem da se uspomene vracaju na ne tako davni period. Znam da je blagdane lijepo provest doma zato zelim sretan povratak doma i da dugo ostanete u toj zabiti, uz dozvoljene povremene izlaske ka citluku ili ljubuskom. Svoji na svome.LondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:45
Maskota iz opina
Mostarski sampion.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Arma00, DinGospo21, f16, MikiPirs i 23 gosta.