Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izađeš u Evropu i navijači ti nabiju 230 000 eura kazne, kakav je to debilizam.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
La DécimaVorovus je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:55Sjebao si tišinu svojima ovakvim blebetanjem.LondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:23Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
ovo je postalo normalno, i sa jeden i sa druge strane, levati…
Za bordobijele boje
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Debilizam. Gdje ce ovo ikome postati normalno. Vasi nesretnici se pohasili unazad par mjeseci i vode opasan rat sa sprejevima
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Boli vas briga, zato vi i ne idete u Evropu, da tata ne galami i zavrće uši.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Joj jesi retardiran vise majke mi moje, sam sebi dosadan. Retardu milion grafita Hz je isarano u prethodnih par dana , valjda opet akcijali kao nedavno sto suuradili, Chvila, Otoka, Halilovici, Ap ... Valjda da negdje osim kompjutera i tastature krocis vidio bi to. Onda kad vam je to na pamet palo glupanima da se uradi, trebalo je zavrsiti sa grafitima skroz.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:33Debilizam. Gdje ce ovo ikome postati normalno. Vasi nesretnici se pohasili unazad par mjeseci i vode opasan rat sa sprejevima![]()
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 14 jan 2026, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Nemoj, molim te. Valja sad slusat da bi igrali i oni, ali od Vice i Beusa ne mogu osvojiti ligu…
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nisam dio te navijacke furke, ali bezbroj sam puta vidio presaran nas grafit, vidio sam i neke koji se poprave pa po 3 puta presarani a tek u zadnje vrijeme viđam i ove. Tako da bih rekao da je akcija reakcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mora li bas svaki navijac FKS na ovom forumu da pokaze da je malogradjanin? Ne kazem da nije bilo reakcije na vase "akcije", bas milion tih istih je nacrtano tek onako, bez obzira na to sto vas ili nema nikako tu, ili vas je vrlo malo.guadalupe je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:39Joj jesi retardiran vise majke mi moje, sam sebi dosadan. Retardu milion grafita Hz je isarano u prethodnih par dana , valjda opet akcijali kao nedavno sto suuradili, Chvila, Otoka, Halilovici, Ap ... Valjda da negdje osim kompjutera i tastature krocis vidio bi to.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:33Debilizam. Gdje ce ovo ikome postati normalno. Vasi nesretnici se pohasili unazad par mjeseci i vode opasan rat sa sprejevima![]()
Jedino sto vam trenutno ide u prilog jeste nezainteresovanost s druge strane, i to bas zbog ovakvih sabana koji saraju sve sto vide. Al vjerujem da ce se i to promijeniti, pa cete na kraju imati te grafite samo na Kromolju i Kobiljoj, eventualno u Vogosci
Ne treba bit strucnjak da vidis kad je neko los , nije to sa visine gledanje jednostavno je los pogotovo za pare koje ce doc , ne vjerujem da je plata ispod 25 k mjesecno za te pare je 99 posto igraca bolje od njega , recimo Nastic vam je iznad prosjeka nase lige na svojoj poziciji ali ako ce vam ostala pojacanja biti ko Nalic necete dobro prociaezakmi je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:17Brate, pričaš neistine... Pričaš ih sa toliko samopouzdanja kao da znaš o čemu govoriš.UtdBiH21 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:03E cuj Nalic pojacanje, jos kad kazu prekucat ce u nasoj ligi kao da igra protiv cunjeva , pa u reprezentaciji je neke utakmice igrao protiv jos vecih amatera nego sto igraju u nasoj ligi pa je vazda najgori bio , nema zivota u njemu nikako ima duplo boljih u nasoj ligi za pet puta manje para sto igraju .
Nalić je skroz fin igrač, vjerovatno će biti najbolji tehničar u ligi, može valjati.
Najveći problem ovog bh mentaliteta je što sa visine gledamo sve što dolaze sa strane, često se dokaže zapravo da griješimo uveliko, a ti ćeš pogriješiti u vezi Nalića.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
U navici nam karat sve što klizi po šinama
Viktorija protiv pravo jakog člana HNL 
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jel ovo Ibro odmah uigrava udarnih 11. Kako mrzim trenere koji na pripremama izvode sastave koji nikad nece zaigrat skupa. Vidim kod vas je drugacije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:49U navici nam karat sve što klizi po šinamaViktorija protiv pravo jakog člana HNL
![]()
Ps Eno Nalica pola balkana traži. Plata vise nije 25 karti nego 35.
Kako će znati kad nije lik iz Sarajeva. Iz nekog sela iz TK tipka i lupa gluposti. Ne znam jel on ili neki drugi pacijent pitao nekog od rođenih u privatnim kako je završio sukob u TM i RA u Mostaru, a ovamo na temi orgijao kao da je lično učestvovao.guadalupe je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:39Joj jesi retardiran vise majke mi moje, sam sebi dosadan. Retardu milion grafita Hz je isarano u prethodnih par dana , valjda opet akcijali kao nedavno sto suuradili, Chvila, Otoka, Halilovici, Ap ... Valjda da negdje osim kompjutera i tastature krocis vidio bi to. Onda kad vam je to na pamet palo glupanima da se uradi, trebalo je zavrsiti sa grafitima skroz.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:33Debilizam. Gdje ce ovo ikome postati normalno. Vasi nesretnici se pohasili unazad par mjeseci i vode opasan rat sa sprejevima![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma ok nije, ali vidi kad je to bilo. Igrao je ali ucinak tanak. Mozda on i razvali nije nemoguce ali morace ga svakako sacekati da nadodje i udje u formu.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:12Igro je nakon povrede najjaci rang Holandskog fudbala i imao 22 nastupa. Igrao protiv Ajaxa, PSV-a etc. Nije bas ko sto ovdje govore iz drugog ranga, dok je on igrao tu ta ekipa nije još bila ispala. A drugo ima ljekarski vidis može li ili ne može.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:09Pa dobro ne kazem da im nece valjati ako se vrati u formu ali pitanje je moze li i da li je to isti igrac. Pogledaj mu statistiku nakon povrede.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:04
Pa da nije propao ne bi se mogo ni kontaktirati. Tako da logicno. Nije ovo Bundesliga.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko im je tesko palo sto su provaljeni sa ovom shizobrigadom pa konstantno haluciniraju i u potpunom nedostatku kapaciteta i u o toj nemoci prozivaju druge za ono sto upravo oni sami rade godinama. Kolicina potkapacitiranosti je fascinantna, samo im spin jos ostaje 
Jake navike da izbaci zadnjih 6 medjusobnih ili pratis partizane zadnjih 6.mjeseciThreeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:49U navici nam karat sve što klizi po šinamaViktorija protiv pravo jakog člana HNL
![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Tko im je kriv sto se zovu Lokomotiva ..Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:49U navici nam karat sve što klizi po šinamaViktorija protiv pravo jakog člana HNL
![]()
Rezultat nebitan vidis Ibro se igra formacijama ..
Trenutno korisnika/ca: Arma00, DinGospo21, f16 i 22 gosta.