NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Standardna stalna šuplja priča bez pokrića i konkretnih argumenata. Moglo bi opet biti nestajanja s teme u kasnom aprilu. Toliko od mene.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma neam kad a i jebte kosarka sad, imamo sansu da odemo u SB, jedan superbowl je vrijedniji od 10 nba titula.TripleThreat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:08Standardna stalna šuplja priča bez pokrića i konkretnih argumenata. Moglo bi opet biti nestajanja s teme u kasnom aprilu. Toliko od mene.
Možda na nekoj drugoj temi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
na zadnjih 10 odigranih tekmi Nurkić ima 17,5 - 11,7 - 5,2, uz 59% šut iz igre i 62 % šut za trojku
Utah Jazz forward Brice Sensabaugh scored 21 points off the bench in the first quarter of a 128-126 loss to the Chicago Bulls on Wednesday night, the most by an NBA reserve in the opening period in the play-by-play era (since 1997-98).
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav je ovo američki debil , yebo mu hamburger mozak . Mogao biti novi Shawn Kemp , ali haj ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zabi frajer 43 s klupe sinoc kao role igrac, ali sad ce onaj navijac UTA reci da su sve to skart igraci.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sensabaugh-Collier ili neko treci od ovih draftovanih igraca budu dobri u jednoj od 50 utakmica i to ako ne igra kao npr sinoc Lauri.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 jan 2026, 10:37Zabi frajer 43 s klupe sinoc kao role igrac, ali sad ce onaj navijac UTA reci da su sve to skart igraci.![]()
Ako ti se sviđa Sensabaugh-Collier -Cody-Filipowski i slicni njima onda ih zazeli u tim za koji navijas.
Ima jedan igrac kokem je posebno drago da vas posalje na odmor. Ime mu je Curry.alemsa je napisao/la: ↑14 jan 2026, 18:39Ko je najavljivao da ce biti prvaci, ne lazi. Rekao sam da je Okc jaci i da je izmedju nas i Denvera za drugo mjesto, sto smatram da ce biti 7 tekmi serija. Kako cu najavljivati titulu ako postoje dvije ekipe koje nas legitimno mogu izbaciti samo u konferenciji. Stojim i dalje iza toga, i da 6i zavrsimo, izbacit cemo sve ekipe koje se ne zovu Okc i Denver. A i s njima cemo vidjeti, nismo favoriti no i ne pobjedjuju uvijek favoriti. Normalno da imamo svoje sanseSport90 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 07:54Ma ne proziva ih zato sto navijaci LAL imaju dozu neke realnosti pa ne najavljuju da ce biti prvaci, da imaju najbolje strijelce, igrace, odbrandbene igrace - da su to sve All star igraci, da je Durant u ovom stanju MVP kalibar i slicno - vec sagledaju realnije situaciju pa ih nemas za sta prodati. A ovaj prica o Hustonu kao najpozeljnjom destinacijom, san svakog superstara neke bajke, a ljudi 30 godina titule nisu ocima vidjeli - pa zato se proziva.
Hou s snakeom

Dobar Houston, nisu vise od 20 razlike izgubili, kako ono alem rece kuci su jaki, vidi se. Jos ce ih i Minesota vcrs preslusati.
KD gdje zaigra tu nema spasa. Da nije otisao u one GSW nikad titule vidio ne bi. On nikad ne moze biti prva violina ekipe, a zeli to na silu.
KD gdje zaigra tu nema spasa. Da nije otisao u one GSW nikad titule vidio ne bi. On nikad ne moze biti prva violina ekipe, a zeli to na silu.
Al ovo sto se OKC-u sve dopusta je stvarno previse, niko sretnoji od mene da izlete odmah u prvoj rundi.
Jbt lik se hladno vrati na svoju polovicu i sudija to gleda i nista.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Kakva kriza Knicksa i kakvo ponašanje Browna.
Grli Draymonda u pola utakmice dok igrač Knicksa izvodi slobodna bacanja. Prvi put da takvo nešto vidim. Kakav to primjer daje svojim igračima?
Grli Draymonda u pola utakmice dok igrač Knicksa izvodi slobodna bacanja. Prvi put da takvo nešto vidim. Kakav to primjer daje svojim igračima?
"Your favorite player's favorite player" - MB
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko se sjećam njega su Ratnici zvali i njemu je išla zadnja lopta .ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:00Dobar Houston, nisu vise od 20 razlike izgubili, kako ono alem rece kuci su jaki, vidi se. Jos ce ih i Minesota vcrs preslusati.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako je bio prva violina u Warriorsima?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:00Dobar Houston, nisu vise od 20 razlike izgubili, kako ono alem rece kuci su jaki, vidi se. Jos ce ih i Minesota vcrs preslusati.
Nikad KD nije bio prva violina u ratnicima, on je dosao u Stephovu ekipu i tu sva prica zavrsava. Sad cete reci dobio je MVP, pa dobio je i Brown pa je Tatum prva violina, dobio je i Igudala mvp pa to ne znaci da je prva violina.
Zna se ko je bio i ko je jos uvijek prva violina ratnika.
Zna se ko je bio i ko je jos uvijek prva violina ratnika.
Brown je bolji igrac od Tatuma 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.