Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Joj seljaka Allahu, cuj Zeljkan pa kao da je bik sa koride, ili na Hz uvrede nasli rijec kujani, pa sa kojeg je to brda jezik, gdje to skolu ucilo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta cu bola bit opsjednut, hvalospjevi o turniru nekom u medulinu i dobro odigranoj utakmici protiv strasne lokomotive.MostarReds22 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:59Arschwäscher i dalje opsjednut Veležom. Stanje standardno.
Ili pak o brojci prestati necemo nikada, a usutili se ko picke povratku nazad. Strasna ekipa koja staje svima i svugdje
i ovo arschwäscher
-
successminator
- Kontakt:
-
MostarReds22
- Kontakt:
Jasta si nego opsjednut. Mene libo racku s kim vi igrate i pripremne i generalno, a i svakog normalnog od vas tamo s kim mi igramo. Do prije godinu si pisao kako te ne zanima navijanje, a sad si vidik strucnjak za gostovanja postao. Neka hajde i to je ok, ali gluposti pises, pogotovo ti i tvoji da pricate o nekom stajanju ili ne stajanju. Stisni muda pa do Sarajeva otidji pod pratnjom, a ne u tudju drzavu gdje te svi na penal cekaju. A sve to sto imas potrebu da komentarises stvari o kojima pojma nemas je nista drugo do opsjednutost Veležom i RA. I ceka te Hans u sobi 3 da mu pelene zamijenis, okani se foruma.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:54Sta cu bola bit opsjednut, hvalospjevi o turniru nekom u medulinu i dobro odigranoj utakmici protiv strasne lokomotive.MostarReds22 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:59Arschwäscher i dalje opsjednut Veležom. Stanje standardno.
Ili pak o brojci prestati necemo nikada, a usutili se ko picke povratku nazad. Strasna ekipa koja staje svima i svugdje
i ovo arschwäscher![]()
napokon nesto novo i inovativno
![]()
Postao/la guadalupe » 16 okt 2024, 15:49
Kome je bilo uopste upitno, evo sad zeljkan i svima rece da su ih ostavili u ligi.
Post Postao/la guadalupe » 16 apr 2025, 18:47
Ovo je za Sipe materijal, Zeljkan ocito nije htio da prodje, namjestenoo !!
I ti si poprimio taj seljacki govor. Suti bgt.Postao/la guadalupe » 02 dec 2024, 13:59
Jel Zeljkan vraca bodove od prosle sezone u srijedu, zna li se sta ?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Ako Kjazim s o be ena kaze da je Zeljkan, onda je Zeljkan !!! 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa nisi valjda mislio da vam tepam, znas li za sarkazam ili nesta na taj fazon sta jelet3 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:41Postao/la guadalupe » 16 okt 2024, 15:49
Kome je bilo uopste upitno, evo sad zeljkan i svima rece da su ih ostavili u ligi.Post Postao/la guadalupe » 16 apr 2025, 18:47
Ovo je za Sipe materijal, Zeljkan ocito nije htio da prodje, namjestenoo !!I ti si poprimio taj seljacki govor. Suti bgt.Postao/la guadalupe » 02 dec 2024, 13:59
Jel Zeljkan vraca bodove od prosle sezone u srijedu, zna li se sta ?
Furas se na Mimu. Isti si qrc ko i on .guadalupe je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:49Pa nisi valjda mislio da vam tepamlet3 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:41Postao/la guadalupe » 16 okt 2024, 15:49
Kome je bilo uopste upitno, evo sad zeljkan i svima rece da su ih ostavili u ligi.Post Postao/la guadalupe » 16 apr 2025, 18:47
Ovo je za Sipe materijal, Zeljkan ocito nije htio da prodje, namjestenoo !!I ti si poprimio taj seljacki govor. Suti bgt.Postao/la guadalupe » 02 dec 2024, 13:59
Jel Zeljkan vraca bodove od prosle sezone u srijedu, zna li se sta ?![]()
Znači Džeko im je paravan za ovaj statut.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijeN3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:55Znači Džeko im je paravan za ovaj statut.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Ja oni su rekli da su potpuno drugačiji statut od nas napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:00Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijeN3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:55Znači Džeko im je paravan za ovaj statut.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.pa eto ovim putem ako citas imate vi svi accounte ovdje pa odgovori. Niste se odmah trebali žaliti i na nas statut, kakve mi veze s vama imamo.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sretno njima bilo ali još jednom su pokazali malograđanštinu. Ne sumnjam da će politika stat iza ovog još jednom ali ne moraju se odmah na naše kačiti. Radite sta hocete sa svojim klubom.N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:04Ja oni su rekli da su potpuno drugačiji statut od nas napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:00Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijepa eto ovim putem ako citas imate vi svi accounte ovdje pa odgovori. Niste se odmah trebali žaliti i na nas statut, kakve mi veze s vama imamo.
Hahahahahah ide gas ocekujem da vam padne konekcija do mubarek petka
Ma gluposti. Jbg moraju nesto trolati, nista sto se nece rijesiti.
Fk Željezničar.
- LondonBlues
- Kontakt:
Oce li biti docek i bakljada za osvojen turnir u Medulinu?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Samo me zanima, zašto se Sinan ušutio ? Da smo mi u pitanju do sada bi bilo milion bombastičnih naslova.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:05Sretno njima bilo ali još jednom su pokazali malograđanštinu. Ne sumnjam da će politika stat iza ovog još jednom ali ne moraju se odmah na naše kačiti. Radite sta hocete sa svojim klubom.N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:04Ja oni su rekli da su potpuno drugačiji statut od nas napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:00
Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijepa eto ovim putem ako citas imate vi svi accounte ovdje pa odgovori. Niste se odmah trebali žaliti i na nas statut, kakve mi veze s vama imamo.
Jacamo i Stupcanicu ostvljamo im Efendica na posudbu,a evo dosao im i Sadikovic
Jacamo fudbal u Olovu i u manjim gradovima
Jacamo fudbal u Olovu i u manjim gradovima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 jan 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Opet sveznalica gura skije hahahaha grunuli nam Dzeku, pa ti iz gluposti u glupost.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.