Pa nisi valjda mislio da vam tepam, znas li za sarkazam ili nesta na taj fazon sta jelet3 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:41Postao/la guadalupe » 16 okt 2024, 15:49
Kome je bilo uopste upitno, evo sad zeljkan i svima rece da su ih ostavili u ligi.Post Postao/la guadalupe » 16 apr 2025, 18:47
Ovo je za Sipe materijal, Zeljkan ocito nije htio da prodje, namjestenoo !!I ti si poprimio taj seljacki govor. Suti bgt.Postao/la guadalupe » 02 dec 2024, 13:59
Jel Zeljkan vraca bodove od prosle sezone u srijedu, zna li se sta ?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Furas se na Mimu. Isti si qrc ko i on .guadalupe je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:49Pa nisi valjda mislio da vam tepamlet3 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:41Postao/la guadalupe » 16 okt 2024, 15:49
Kome je bilo uopste upitno, evo sad zeljkan i svima rece da su ih ostavili u ligi.Post Postao/la guadalupe » 16 apr 2025, 18:47
Ovo je za Sipe materijal, Zeljkan ocito nije htio da prodje, namjestenoo !!I ti si poprimio taj seljacki govor. Suti bgt.Postao/la guadalupe » 02 dec 2024, 13:59
Jel Zeljkan vraca bodove od prosle sezone u srijedu, zna li se sta ?![]()
Znači Džeko im je paravan za ovaj statut.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
- jurisicduska
- Kontakt:
Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijeN3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:55Znači Džeko im je paravan za ovaj statut.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Ja oni su rekli da su potpuno drugačiji statut od nas napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:00Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijeN3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:55Znači Džeko im je paravan za ovaj statut.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.pa eto ovim putem ako citas imate vi svi accounte ovdje pa odgovori. Niste se odmah trebali žaliti i na nas statut, kakve mi veze s vama imamo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sretno njima bilo ali još jednom su pokazali malograđanštinu. Ne sumnjam da će politika stat iza ovog još jednom ali ne moraju se odmah na naše kačiti. Radite sta hocete sa svojim klubom.N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:04Ja oni su rekli da su potpuno drugačiji statut od nas napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:00Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijepa eto ovim putem ako citas imate vi svi accounte ovdje pa odgovori. Niste se odmah trebali žaliti i na nas statut, kakve mi veze s vama imamo.
Hahahahahah ide gas ocekujem da vam padne konekcija do mubarek petka
Ma gluposti. Jbg moraju nesto trolati, nista sto se nece rijesiti.
Fk Željezničar.
- LondonBlues
- Kontakt:
Oce li biti docek i bakljada za osvojen turnir u Medulinu?
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Samo me zanima, zašto se Sinan ušutio ? Da smo mi u pitanju do sada bi bilo milion bombastičnih naslova.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:05Sretno njima bilo ali još jednom su pokazali malograđanštinu. Ne sumnjam da će politika stat iza ovog još jednom ali ne moraju se odmah na naše kačiti. Radite sta hocete sa svojim klubom.N3R3D je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:04Ja oni su rekli da su potpuno drugačiji statut od nas napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:00
Zao mi je samo sto nemam account na lobotomiji da pitam ovog sto je napisao “Ako nije imalo Sarajevo necemo ni mi” , kakve mi veze imamo, i zar su ti stauti slicni, zar nije kod vas potpuno drugacijepa eto ovim putem ako citas imate vi svi accounte ovdje pa odgovori. Niste se odmah trebali žaliti i na nas statut, kakve mi veze s vama imamo.
Jacamo i Stupcanicu ostvljamo im Efendica na posudbu,a evo dosao im i Sadikovic
Jacamo fudbal u Olovu i u manjim gradovima
Jacamo fudbal u Olovu i u manjim gradovima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 jan 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Opet sveznalica gura skije hahahaha grunuli nam Dzeku, pa ti iz gluposti u glupost.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
- jurisicduska
- Kontakt:
Znate vi dobro da sve sto sam rekao je istina.Tempero je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:36Opet sveznalica gura skije hahahaha grunuli nam Dzeku, pa ti iz gluposti u glupost.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Ko nam je plasiro Dzeku nisam prati od pocetka, a mrsko mi se vracat i citat
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mozes i meni objasniti? Evo fatamo se za glavu vec 15 dana, ruke me zabolise? Sta si nam to iznio da nije vec poznato? A da je neki bum?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:45Znate vi dobro da sve sto sam rekao je istina.Tempero je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:36Opet sveznalica gura skije hahahaha grunuli nam Dzeku, pa ti iz gluposti u glupost.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ništa. Samo se vi opustite.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:52Mozes i meni objasniti? Evo fatamo se za glavu vec 15 dana, ruke me zabolise? Sta si nam to iznio da nije vec poznato? A da je neki bum?
Pa samo meni nisi odgovorio na nekoliko stvari gdje sam te uhvatio da lazes i vise nije bilo tvoje replike.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:45Znate vi dobro da sve sto sam rekao je istina.Tempero je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:36Opet sveznalica gura skije hahahaha grunuli nam Dzeku, pa ti iz gluposti u glupost.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:42Ja vam fino govorim bice suza zagrljaja mahanja. Vi se sprdate s tim. Plasirali su vam Dzeku po popularnoj “kruha i igara”. Zao mi je.
Drugo, evo napisi sta tacno treba ispraviti u statutu kad se pravis sve(ne)znalica? Cuo da treba nesto i guraju skije ka ne mozete sad nikako hahaha
Vidjet ces kad neke stvari izadju na vidjelo,sto su pokusali gurati. Polako s vremenom.Tempero je napisao/la: ↑15 jan 2026, 00:49Pa samo meni nisi odgovorio na nekoliko stvari gdje sam te uhvatio da lazes i vise nije bilo tvoje replike.
Drugo, evo napisi sta tacno treba ispraviti u statutu kad se pravis sve(ne)znalica? Cuo da treba nesto i guraju skije ka ne mozete sad nikako hahaha
Fk Željezničar.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Jutros mi na Kl**u iskoči da Zeljo trazi predsjednika kluba - m/ž.
Je l to fakat traze direktora preko Kl**-oglasa???
Prvo ne traži predsjednika nego direktora. Imaš Nijaza Brkovića kao predsjednika UO, a samim time i kluba. Drugo da je sreće uvijek bi se tako i biralo da ljudi apliciraju i samo tako će svi bar se nadam imati jednaku šansu da budu izabrani, a u tim okolnostima se uvijek izabere najbolji, odnosno bar bi trebalo biti tako. Direktor kluba je operativna funkcija i tu ne trebaš biti stručnjak za sport (fudbal), ne trebaš biti legenda, dovoljno je da si mudar, sposoban i organizovan da znaš kako delegirati zadatke i procese rada. Pravi profil su ekonomisti i pravnici i uglavnom se oni izaberu uvijek.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑15 jan 2026, 06:58Jutros mi na Kl**u iskoči da Zeljo trazi predsjednika kluba - m/ž.
Ja se nadam da će ovo biti praksa i u budućnosti za sve funkcije osim sportskog direktora, pa čak ako treba i za UO, NO i Skupštinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.