Moras malo nisam dugo ni piso skoro mjesecOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:42Gori ste vi sto se kacite na padobrance ove silne.
Ovaj bati svaki post kad izbaci u svakom sljedećem ispise 80% stvari iz prošlog posta,e pa svasta ...
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
- prisonbreak
- Kontakt:
Koje rupe? Mislim sta god vas covjek pita ne dobije se odogovor, sve napamet pricate, jel tolika mukica sto smo se uspjeli izvuci iz nemoguce situscije?FKBilder je napisao/la: ↑12 jan 2026, 14:25Ajde ne seriprisonbreak je napisao/la: ↑12 jan 2026, 08:08@skver i sta si saznao o Celiku, nieta konkretno nisi rekao, ili je sve nagadjanje? Ja ti kazem da Celik zadnjih 25 godina nije bolje stajao.![]()
Dok pokrpite rupetine i samo postojece obaveze iz ove swzone nece vam marka ostati od ovog transfera.
Ne pretjeruj.
Sve ok poklopilo vam se ove sezone,sve vam ide na ruku,iskrrno Celik je to zasluzio poslije godina patnje ali de malo realnosti da ne bude opet kuknjava na jesen![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Lijepo je sto to i vi primjetite. Bati je defektas, ne treba se ni osvrtati na njeg.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:42Gori ste vi sto se kacite na padobrance ove silne.
Ovaj bati svaki post kad izbaci u svakom sljedećem ispise 80% stvari iz prošlog posta,e pa svasta ...
Sretno u PL.
Hegic u Sloveniji, Triglav.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kome bolan muka,citas li ili onako samo da se hlupa.prisonbreak je napisao/la: ↑12 jan 2026, 16:11Koje rupe? Mislim sta god vas covjek pita ne dobije se odogovor, sve napamet pricate, jel tolika mukica sto smo se uspjeli izvuci iz nemoguce situscije?FKBilder je napisao/la: ↑12 jan 2026, 14:25Ajde ne seriprisonbreak je napisao/la: ↑12 jan 2026, 08:08@skver i sta si saznao o Celiku, nieta konkretno nisi rekao, ili je sve nagadjanje? Ja ti kazem da Celik zadnjih 25 godina nije bolje stajao.![]()
Dok pokrpite rupetine i samo postojece obaveze iz ove swzone nece vam marka ostati od ovog transfera.
Ne pretjeruj.
Sve ok poklopilo vam se ove sezone,sve vam ide na ruku,iskrrno Celik je to zasluzio poslije godina patnje ali de malo realnosti da ne bude opet kuknjava na jesen![]()
Koje rupe,druze ....nema smisla.
Najbolji ste najjaci,najbogatiji...sve pet
- prisonbreak
- Kontakt:
Evo opet nisam dobio odgovor, koje obaveze, koje rupetine? Crkam odgovor.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ovdje sve po starom a treba "izdrzati" jos 2 mjeseca.
Pozz za Tuzlu i Zenicu...
@Bati unosi smutnju u protivnicki tabor
To sto sam prvo naveo Tuzlu, ne mora znaciti da vise gotivim Slobodu
Mi cekamo sta ce novi šef da napravi od ekipe. Gori od Žerica ne moze biti, nema sanse.
@Bati unosi smutnju u protivnicki tabor
To sto sam prvo naveo Tuzlu, ne mora znaciti da vise gotivim Slobodu
Mi cekamo sta ce novi šef da napravi od ekipe. Gori od Žerica ne moze biti, nema sanse.
Dobar trener, jos bolji insan.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑12 jan 2026, 20:32Ovdje sve po starom a treba "izdrzati" jos 2 mjeseca.![]()
@Bati unosi smutnju u protivnicki tabor![]()
To sto sam prvo naveo Tuzlu, ne mora znaciti da vise gotivim Slobodu![]()
Mislim da ce vam biti pun pogodak.
Ponosni smogovac!
Sad moras radi trenera prednost davat ZeniciBosnianRahatluk je napisao/la: ↑12 jan 2026, 20:32Ovdje sve po starom a treba "izdrzati" jos 2 mjeseca.![]()
@Bati unosi smutnju u protivnicki tabor![]()
To sto sam prvo naveo Tuzlu, ne mora znaciti da vise gotivim Slobodu![]()
@Tzv987 jel to, to što se TOŠKA tiće ove sezone.Odlaskom Hegića i Šrijelja stićem dojam da je ova polusezona i više nego zadovoljavajuća za vas.
Otišao im je još jedan bitan odbrambeni, Perić mislim.
Sastavili su pred početak sezone solidnu ekipu, ali ni oni nisu mogli zamisliti, da će odigrati ovako dobru polusezonu. Sad mislim da im ide "laganini"
Sastavili su pred početak sezone solidnu ekipu, ali ni oni nisu mogli zamisliti, da će odigrati ovako dobru polusezonu. Sad mislim da im ide "laganini"
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Ma nebitno moj je kako god al bez veze neke rasprave se vrse.HP46 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 16:29Lijepo je sto to i vi primjetite. Bati je defektas, ne treba se ni osvrtati na njeg.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:42Gori ste vi sto se kacite na padobrance ove silne.
Ovaj bati svaki post kad izbaci u svakom sljedećem ispise 80% stvari iz prošlog posta,e pa svasta ...![]()
Sretno u PL.![]()
Znam ja da je forum i da svako pristup ima istom ali vidi se po postovima s kim covjek moze komunicirati a s kim svak normalan ne bih treba.
Ne ubrajam batija ovdje jer je on dobar lik malo jest zakte al jebg do juce nije znao pisati po forumu pravopisno al zato sam Pise ko veliki al se ponavlja u svakom postu prepise 80% iz prethodnog .
Ipak je to bati
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Crvena Zvezda čestitala Božić FK Sloboda Tuzla

-
Crkvice1988
- Kontakt:
Cestitali braci srpsku novu godinu
- sagitarius
- Kontakt:
HAHAHAHAA KLOSARI
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Marokanci58
- Kontakt:
Tuzlaci su uvijek više voljeli susjede sa istoka tipa Bijeljina, Beograd nego vas iz srednje Bosne poput Sarajeva i Zenice.
Svima čudno a to se zna 50 godina.
Nego da rezimiramo aktualne odlaske i dolaske.
Bratstvo i Budućnost se pojačali najviše i neće doći opstanak u pitanje. Sloboda sve pušta ko želi, sigurni u opstanak. Što manji trošak. Na vrhu tabele najzanimljivije.
TOŠK i Čelik najvise oslabljeni sa odlaskom sigurno 4 najbitnija igrača i možda čak 4 najbolja igrača prvog dijela sezone, bez pojačanja za sada.
Moguće da oba kluba odustaju od Wwin lige.
Stupčanica i Travnik, ovdje će biti svega do kraja za prvo mjesto jer su lukavi igrači sa vezama u savezu na čelu oba kluba plus po nižim ligama imaju iskustva kao niko, znam ih sve, Bratstvu trebaju bodovi sada kao zlato, kod nas nema. Jedinstvo i GOŠK nemaju tu snagu da nadoknade zaostatak.
Bratstvo i Budućnost se pojačali najviše i neće doći opstanak u pitanje. Sloboda sve pušta ko želi, sigurni u opstanak. Što manji trošak. Na vrhu tabele najzanimljivije.
TOŠK i Čelik najvise oslabljeni sa odlaskom sigurno 4 najbitnija igrača i možda čak 4 najbolja igrača prvog dijela sezone, bez pojačanja za sada.
Stupčanica i Travnik, ovdje će biti svega do kraja za prvo mjesto jer su lukavi igrači sa vezama u savezu na čelu oba kluba plus po nižim ligama imaju iskustva kao niko, znam ih sve, Bratstvu trebaju bodovi sada kao zlato, kod nas nema. Jedinstvo i GOŠK nemaju tu snagu da nadoknade zaostatak.
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo jedan klub ove godine moze uci.Marokanci58 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:06Tuzlaci su uvijek više voljeli susjede sa istoka tipa Bijeljina, Beograd nego vas iz srednje Bosne poput Sarajeva i Zenice.
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
S obzirom na rasulo u Tuzli ponovo jačaju Verni Tuzlaci i i Odane Delije. A sa sjetom pričaju o Fukovima i žale što nije realizirana fuzija
- bromazepam
- Kontakt:
Uvek smo i bili tuKimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:26S obzirom na rasulo u Tuzli ponovo jačaju Verni Tuzlaci i i Odane Delije. A sa sjetom pričaju o Fukovima i žale što nije realizirana fuzija
Santos sa Tušnja
Trenutno korisnika/ca: gattuso1919 i 5 gostiju.