Realno najbolja odluka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bega bi bio fer izbor obzirom da je bio zamjenski i dugo je tu.
Mujkic/Ignatkov bi bilo novo sprdanje sa trakom
Ristovski/Gojkovic bi bilo idealno
Mislim da je opcija 1 najrealnije ali sacekajmo prvu pripremnu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel zna neko, kakvu je Turkeš imao statistiku jesenas, u tom klubu u Emiratima ?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.
Treba brate neka zamjena Beganoviću. Ristovski ne može to više da igra, vidjeli smo na šta je ličilo onih par pokušaja...
- luckystrike
- Kontakt:
Ako na ovu misliš, osigurač je izvučen!
Pretvorio sam se u uho
-
ajdohordas
- Kontakt:
Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.
Mlinka zna pogoditi. Ima neki njuh sto se kaze, ali po meni nista vise. Nije brz, ne moze visak napraviti kada je jedan na jedan i nije u skok igri dominantan. Moze biti dobar igrac za roster. Treba nam tok klasa na krilu. Sanjam o tomeajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:30Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Nije neki tehničar, al je zato sporbozovic10 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:57Mlinka zna pogoditi. Ima neki njuh sto se kaze, ali po meni nista vise. Nije brz, ne moze visak napraviti kada je jedan na jedan i nije u skok igri dominantan. Moze biti dobar igrac za roster. Treba nam tok klasa na krilu. Sanjam o tomeajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:30Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.![]()
![]()
Koševo Zapad
Da je igrao jesenas u kontinuitetu napadača, sa Ljajicem iza leđa, imao bi sigurno 4-5 golova vise.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:30Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mlinaric je fantastičan igrac.
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
I jaNoProfit je napisao/la: ↑16 jan 2026, 02:08Pretvorio sam se u uho![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Bolje vam je stavite kakve čepiće u uši, jer kad rukne...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hoće li čirevi popucat jer ako nece ništa nikom ?luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:47Bolje vam je stavite kakve čepiće u uši, jer kad rukne...
- luckystrike
- Kontakt:
Od tebe plavim svakako pucaju, barem na forumu 
- Varijantas8
- Kontakt:
Ne znam da li je prokomentarisano, al onaj video na zvanicnoj IG stranici i atmosfera na treningu je nesto sto mi je dalo boost raspolozenja za nastavak sezone i vjera da mozemo uraditi velike stvari ove godine. Fantastik!!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Crkvice1988, Hajdeee, Lecler, Puas, Rule_hz, TETRAPAK i 57 gostiju.