Zabio najbrži gol u historiji prvenstva ovako u 16 sekundi utakmice, i na početku je zabio čini se na debiju jedan gol.
Mi smo odlučili da ga vratimo. Sto se može naći na netu 2 gola u 5-6 nastupa. Ali nema provjereno koliko je igrao i to.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako na ovu misliš, osigurač je izvučen!
Pretvorio sam se u uho
Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.
Mlinka zna pogoditi. Ima neki njuh sto se kaze, ali po meni nista vise. Nije brz, ne moze visak napraviti kada je jedan na jedan i nije u skok igri dominantan. Moze biti dobar igrac za roster. Treba nam tok klasa na krilu. Sanjam o tomeajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:30Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.![]()
Nije neki tehničar, al je zato sporbozovic10 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:57Mlinka zna pogoditi. Ima neki njuh sto se kaze, ali po meni nista vise. Nije brz, ne moze visak napraviti kada je jedan na jedan i nije u skok igri dominantan. Moze biti dobar igrac za roster. Treba nam tok klasa na krilu. Sanjam o tomeajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:30Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.![]()
![]()
Da je igrao jesenas u kontinuitetu napadača, sa Ljajicem iza leđa, imao bi sigurno 4-5 golova vise.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:30Meni je taj Mlinarić sasvim prosječan igrač a i u Veležu mi je bio onako. Zabio par penala. Ima i kod nas neke statistike nije da nema, ali na terenu mi je nekako nit smrdi nit miriše. Ali zabio je konama, ima prolazLucas je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:43Povratkom Turkesa, nema potrebe da ikoga vise dovodimo za napad, on, Mlinaric (nadam se da ce jedino kao napadač igrati na proljece) i Renan su sasvim dovoljni da iznesu polusezonu. Ovom rosteru (ako niko bitan ne ode), treba samo kapitalac na lijevom krilu i jedno univerzalno krilo za klupe.![]()
I jaNoProfit je napisao/la: ↑16 jan 2026, 02:08Pretvorio sam se u uho![]()
Hoće li čirevi popucat jer ako nece ništa nikom ?luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:47Bolje vam je stavite kakve čepiće u uši, jer kad rukne...
slusamo ovo vec 4 -5 sezonaluckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:47Bolje vam je stavite kakve čepiće u uši, jer kad rukne...
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bosnas_, JavierBosnia, Laganini1986, PingoFTW i 57 gostiju.