FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta ovo dobijamo novogodisnje cestitke od Zvezde? Nek posalju kojeg igraca umjesto cestitke 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bromazepam
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- bromazepam
- Kontakt:
Uljezi ste sva trojica.
@Aerials briši ove njihove postove, ovdje ne smiju pisati navijači drugih timova. Jedan je pitar, drugi marokanac, treći vehleežovac.
@Aerials briši ove njihove postove, ovdje ne smiju pisati navijači drugih timova. Jedan je pitar, drugi marokanac, treći vehleežovac.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najbolji ljudi u državi su Tuzlaci.KimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Poznajući Tuzlake, nije nevjerovatno. Više je očekivano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Ps: Malo tu Insana ima
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- FranckRibery
- Kontakt:
vidi mu momka sa Bulevara, inace velikog Slobodasa na profilnojBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Levati ih AmarFranckRibery je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:02vidi mu momka sa Bulevara, inace velikog Slobodasa na profilnojBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Haj na stranu ova cestitka, ali otkud uopste da je salju? Ne sjecam se da smo nekad saradjivali, a ni da su je prije slali.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zvezda je bila naš prijateljski klub u ligi prije rata, ako se to tako može reći.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To znam, samo mi cudno da prije nisu slali.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uveli ljudi praksu kao veliki euro klubovi i tjt.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Obojica nam podudlajte, hebo li vam Tuzlaci sve, boli vas k*rac sta nama salju i ko saljeKimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Poznajući Tuzlake, nije nevjerovatno. Više je očekivano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Ps: Malo tu Insana ima
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
#CarsijaOdjebi
Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredkatuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:30Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ti mali i primitivni ljudi su uopste nebitni kao i njihovi komentari na FB ili na raznim forumima.....meni je iskreno drago sto nam je stari sportski rival iz bivse drzave poslao cestitku, naravno da ce ovim malim i primitivnim biti krivo jer su bili nebitan faktor i ako misle da su bili neki bitan faktor....to je sport koji kaze veliko NE primitivizmu, nacionalizmu, rasizmu itd.fukara87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:35Pa pogledaj tamo na stranici fb, sve navijaci drugih klubova komentarisu, slabo nasi bilo sta komentarisu oko toga, ljudi cestitali novu godinu i Bozic tj nije naglaseno koji Bozic jer je na engleskom pisano i ljudi poslali mnogima pa i nama, sve dok budemo gledali i mijesali politiku, rat, nacionalizam ovdje nema napredkatuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:30Povezujemo rat i fudbal, tribinu i administraciju, malo je rec da se miješaju babe i žabe. Do bola zatucani i u okovima primitivizma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.