Ja mislim da je to neko od mrskih neprijatelja
Sjećam se Probinih šampanjaca na temi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja mislim da je to neko od mrskih neprijatelja
Poznajući Tuzlake, nije nevjerovatno. Više je očekivano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
Najbolji ljudi u državi su Tuzlaci.KimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Poznajući Tuzlake, nije nevjerovatno. Više je očekivano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
Ps: Malo tu Insana ima
vidi mu momka sa Bulevara, inace velikog Slobodasa na profilnojBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Levati ih AmarFranckRibery je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:02vidi mu momka sa Bulevara, inace velikog Slobodasa na profilnojBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.![]()
Zvezda je bila naš prijateljski klub u ligi prije rata, ako se to tako može reći.
To znam, samo mi cudno da prije nisu slali.
Uveli ljudi praksu kao veliki euro klubovi i tjt.
Obojica nam podudlajte, hebo li vam Tuzlaci sve, boli vas k*rac sta nama salju i ko saljeKimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Poznajući Tuzlake, nije nevjerovatno. Više je očekivano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:30Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Ps: Malo tu Insana ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.