FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
40
12%
Drugi
31
10%
Treći
95
30%
Četvrti
71
22%
Peti
26
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
22
7%

Ukupno glasova: 321

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 16 jan 2026, 14:27

belosevic23 je napisao/la:
16 jan 2026, 13:55
NazorUso je napisao/la:
16 jan 2026, 13:44
https://www.transfermarkt.com/uros-ignj ... ler/629879

Ponudjen nam je ovaj desni bek. Mada su nasi zainteresovani za Posavca iz Sirokog i traze opciju kako da ga dovedu.
kakva opcije, nema ugovor sa real madridom, nego sa sirokim koji je u finansijskim problemima, za šaku oraha bi ga pustili
Traze veliko obestecenje. Nnasi pokusavaju isposlovati sto manje plus procenat.
Bas zato sto su uqrcu i traze pare.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 16 jan 2026, 14:51

NazorUso je napisao/la:
16 jan 2026, 14:27
belosevic23 je napisao/la:
16 jan 2026, 13:55
NazorUso je napisao/la:

Ponudjen nam je ovaj desni bek. Mada su nasi zainteresovani za Posavca iz Sirokog i traze opciju kako da ga dovedu.
kakva opcije, nema ugovor sa real madridom, nego sa sirokim koji je u finansijskim problemima, za šaku oraha bi ga pustili
Traze veliko obestecenje. Nnasi pokusavaju isposlovati sto manje plus procenat.
Bas zato sto su uqrcu i traze pare.
Evo im. K...

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 16 jan 2026, 14:51

Cuj Luka Hujber :rol:

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 16 jan 2026, 14:52

NazorUso je napisao/la:
16 jan 2026, 13:54
Akrep je napisao/la:
16 jan 2026, 13:45
NazorUso je napisao/la:

Pa nije siroki u posavini :kafa:
Nije ni Doboj u primorju, pa raja ide tamo na more...
Daleko plaza jbt

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 16 jan 2026, 15:01

Ima li neko inf sta je sa kacavendom?

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 16 jan 2026, 15:19

Pitaj @Sazg, on završava taj transfer, samo se pravi da mu drug to radi.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 16 jan 2026, 16:06

rimljanin90 je napisao/la:
16 jan 2026, 15:01
Pusti @luckystrike zayebava se, ja mu jedino mogu završiti stan neki u Zg ili na moru 😂😂😂.

Što se tiće Lukasa moje mišljenje je da će izabrati nas prije Osijeka. Najveća naša prednost su Mamić i Mario pa tek onda evropske utakmice i transferi. Ne znam ništa dokle je to sve stiglo, čim budem znao javljam, sad više nije tajna da pregovaraju. Nadam se da će se dogovoriti jer jako dobar igrač.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 16 jan 2026, 16:16

Doskorašnji igrači FK Sarajevo Aleksa i Sergej Popović novi su fudbaleri Kozare iz Gradiške.

“FK Kozara Gradiška danas ne dovodi samo pojačanja, danas pokazuje ambiciju, snagu i jasnu namjeru. Braća blizanci. Rođeni Banjalučani. Momci koji su prošli veliki fudbalski put, nosili dres mlađih reprezentativnih selekcija BiH i dolaze kao slobodni igrači iz FK Sarajevo – pravo u srce Gradiške u crveno-bijelu porodicu. Ovo nije potez radi broja. Ovo je potez radi pobjede. Ovo je poruka ligi. Ovo je Kozara koja ide naprijed – bez straha i bez izgovora” – između ostalog su kazali iz Kozare.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 16 jan 2026, 16:17

Sazg je napisao/la:
16 jan 2026, 16:06
Pusti @luckystrike zayebava se, ja mu jedino mogu završiti stan neki u Zg ili na moru 😂😂😂.

Što se tiće Lukasa moje mišljenje je da će izabrati nas prije Osijeka. Najveća naša prednost su Mamić i Mario pa tek onda evropske utakmice i transferi. Ne znam ništa dokle je to sve stiglo, čim budem znao javljam, sad više nije tajna da pregovaraju. Nadam se da će se dogovoriti jer jako dobar igrač.
De zavrsi nama kakav stan u zagrebu ili na moru. Pusti lukasa

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jan 2026, 16:26

Turo je napisao/la:
16 jan 2026, 16:16
Doskorašnji igrači FK Sarajevo Aleksa i Sergej Popović novi su fudbaleri Kozare iz Gradiške.

“FK Kozara Gradiška danas ne dovodi samo pojačanja, danas pokazuje ambiciju, snagu i jasnu namjeru. Braća blizanci. Rođeni Banjalučani. Momci koji su prošli veliki fudbalski put, nosili dres mlađih reprezentativnih selekcija BiH i dolaze kao slobodni igrači iz FK Sarajevo – pravo u srce Gradiške u crveno-bijelu porodicu. Ovo nije potez radi broja. Ovo je potez radi pobjede. Ovo je poruka ligi. Ovo je Kozara koja ide naprijed – bez straha i bez izgovora” – između ostalog su kazali iz Kozare.
Ko god se ne pridrzava pravilnika i ne ispunjava ono sto se trazi letit ce.Nema zayebancije kod Mamica i nece da izbacujemo polutalente a nema vise ni menadzer,mama,babo,rodjak.Svi ce se morati dobro oznojiti za mjesto u prvom timu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 16 jan 2026, 16:44

17.05.2025.
Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 08:33
Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Meni su rekli da si prijatelj sa Zoranom i Mariom. S obzirom na tvoja ranija pisanja i sam nick koji datira od davnina, nemam razloga da im ne vjerujem.

Piši nam češće, može i u pp.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jan 2026, 17:19

Gledajuci realno, tesko mi mozemo bit prvaci, sa ovim igracima, bombam itd itd.

Jednostavno danasnjom garanturom igraca i nacin kako je klub strukturiran.

Prvo igraci nemaju (NEPOKAZUJU NIJEDAN MALO BEGAN I RILE) zelju za pobjedom a jos manje za uspjeh kluba, nekako imam osjecaj da im nije toliko bitno i da se vode daj da uzmem sto vise para i da sacuvam noge maksimalno.

Takodje ocekivao sam da ce zdravko i zoran aktivirat presice da ce bit agresivnog ponasanja prema igracima da ce napravit malo intretejmenta posebno kako to zdravko zna.

Mirvic
Zoran
Zdravko
Krste
Ajla

Niko nista 3 godine jedan interview Mirvica.
Zoran 0 tv interview
Krste 0 ajla 0

Ja razumijem recimo da Mirvic nedaje interview svaki mjesec al godisnje bi trebao dat interview ne u novine vec na tv.

Zoran svako 2-3 mjeseca
Krste mjesecno
Ajla ok sad mozda ona nebi trebala radi neki drugi stvari.

Jer smatram da bi sa tako nekom komunikacijom se stvorila bolja komunikacija klub igraci uprava navijaci, izvrsila bi se neka vrsta pritiska na igrace da nije FK SARAJEVO laka para postare dane itd itd..

Imas interview pred utakmicu posle utakmice po 5 minuta ista pitanja isti ljudi jedino eto sad cvitanovic moze dobit neku pozitivnu ocjenu jer prica nalo opsirnije.

Ja glas od mlinarica neznam od kupresnika keremeha turkesa mujkica tako reci u zadnjih 3 godine nismo imali 2 sata interview sa igracima zajedno. Da nije neki podcasts (NEBITNIH) gdje gostivo krle banic i rile nito nebi imali.

Neko mrtvilo, nije to sjeverna koreja vec imam osjecaj bojanja od komunikacije i to od vrha (MIRVICA) boji se pogledat u ogledalo i suocit se sa situacije kakva je god, jer u FK SARAJEVU je tesko postic rezultat boreci se sam (bez navijaca i medija)

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 16 jan 2026, 17:24

Pitar6785 je napisao/la:
16 jan 2026, 17:19
Gledajuci realno, tesko mi mozemo bit prvaci, sa ovim igracima, bombam itd itd.

Jednostavno danasnjom garanturom igraca i nacin kako je klub strukturiran.

Prvo igraci nemaju (NEPOKAZUJU NIJEDAN MALO BEGAN I RILE) zelju za pobjedom a jos manje za uspjeh kluba, nekako imam osjecaj da im nije toliko bitno i da se vode daj da uzmem sto vise para i da sacuvam noge maksimalno.

Takodje ocekivao sam da ce zdravko i zoran aktivirat presice da ce bit agresivnog ponasanja prema igracima da ce napravit malo intretejmenta posebno kako to zdravko zna.

Mirvic
Zoran
Zdravko
Krste
Ajla

Niko nista 3 godine jedan interview Mirvica.
Zoran 0 tv interview
Krste 0 ajla 0

Ja razumijem recimo da Mirvic nedaje interview svaki mjesec al godisnje bi trebao dat interview ne u novine vec na tv.

Zoran svako 2-3 mjeseca
Krste mjesecno
Ajla ok sad mozda ona nebi trebala radi neki drugi stvari.

Jer smatram da bi sa tako nekom komunikacijom se stvorila bolja komunikacija klub igraci uprava navijaci, izvrsila bi se neka vrsta pritiska na igrace da nije FK SARAJEVO laka para postare dane itd itd..

Imas interview pred utakmicu posle utakmice po 5 minuta ista pitanja isti ljudi jedino eto sad cvitanovic moze dobit neku pozitivnu ocjenu jer prica nalo opsirnije.

Ja glas od mlinarica neznam od kupresnika keremeha turkesa mujkica tako reci u zadnjih 3 godine nismo imali 2 sata interview sa igracima zajedno. Da nije neki podcasts (NEBITNIH) gdje gostivo krle banic i rile nito nebi imali.

Neko mrtvilo, nije to sjeverna koreja vec imam osjecaj bojanja od komunikacije i to od vrha (MIRVICA) boji se pogledat u ogledalo i suocit se sa situacije kakva je god, jer u FK SARAJEVU je tesko postic rezultat boreci se sam (bez navijaca i medija)
Trebaju na igman na pripreme jel tako

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 16 jan 2026, 17:25

Sazg je napisao/la:

Ima li šta od one babaroge u napadu?
Nikad poraz, samo lekcija.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 16 jan 2026, 17:38

tabba77 je napisao/la:
16 jan 2026, 17:25
Sazg je napisao/la:

Ima li šta od one babaroge u napadu?
Ima li išta od ikoga?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 jan 2026, 17:54

Malo me cudi za bracu Popovic, ali ne ako je nedisciplina ili nesto slicno, siroko im polje. Hvala i sretno !

P.S. Gradjanska duznost obavljena ;

slika
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 16 jan 2026, 18:30

Očekujete previše, a vidite da para nema previše. Meni se više sviđa ovakav pristup, nego rasipanje koje ne donosi ništa.

Nema od titule ništa ove sezone, možemo max KUP uzeti i mene bi i to zadovoljilo.

Nema više Sarajeva koje će ići redom i dovoditi sve i svašta, palimo se na vrijednost ekipe na Transfermarktu od 13-14 mil. €, kao da ništa nismo od ranije naučili, da to u biti ništa ne znači.

Uvijek mi je draže vidjeti tim od 7-8 mil. € gdje se borimo za vrh tabele, gdje je kostur ekipe duži vremenski period na okupu, nego da dovodimo "kapitalce" koji to nisu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jan 2026, 18:53

aezakmi je napisao/la:
16 jan 2026, 18:30
Očekujete previše, a vidite da para nema previše. Meni se više sviđa ovakav pristup, nego rasipanje koje ne donosi ništa.

Nema od titule ništa ove sezone, možemo max KUP uzeti i mene bi i to zadovoljilo.

Nema više Sarajeva koje će ići redom i dovoditi sve i svašta, palimo se na vrijednost ekipe na Transfermarktu od 13-14 mil. €, kao da ništa nismo od ranije naučili, da to u biti ništa ne znači.

Uvijek mi je draže vidjeti tim od 7-8 mil. € gdje se borimo za vrh tabele, gdje je kostur ekipe duži vremenski period na okupu, nego da dovodimo "kapitalce" koji to nisu.
Para ima 10x vise nego ikad sto je bilo. Ispratite malo infrastrukturalne projekte koje mi za razliku od drugih klubova sami finansiramo. I sta je sve u planu.
Samo sto ima tata u klubu pa pravi klub iznutra. A ne na silu.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 16 jan 2026, 19:11

Tobe je to najbolje opisao, sad je sam (Mirivić) i nema više rasipanja tuđih para a samo angažman Mamića govori da je sad puno pametniji što znaći da bi ovo moglo izaći na dobro.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 jan 2026, 19:15

Kazu da je zgrada skoro zavrsena u trening kampu, zasto klub ne objavljuje nista mi je cudno pravo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, ronaldo99, Sazg i 24 gosta.