Pitar6785 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 17:19
Gledajuci realno, tesko mi mozemo bit prvaci, sa ovim igracima, bombam itd itd.
Jednostavno danasnjom garanturom igraca i nacin kako je klub strukturiran.
Prvo igraci nemaju (NEPOKAZUJU NIJEDAN MALO BEGAN I RILE) zelju za pobjedom a jos manje za uspjeh kluba, nekako imam osjecaj da im nije toliko bitno i da se vode daj da uzmem sto vise para i da sacuvam noge maksimalno.
Takodje ocekivao sam da ce zdravko i zoran aktivirat presice da ce bit agresivnog ponasanja prema igracima da ce napravit malo intretejmenta posebno kako to zdravko zna.
Mirvic
Zoran
Zdravko
Krste
Ajla
Niko nista 3 godine jedan interview Mirvica.
Zoran 0 tv interview
Krste 0 ajla 0
Ja razumijem recimo da Mirvic nedaje interview svaki mjesec al godisnje bi trebao dat interview ne u novine vec na tv.
Zoran svako 2-3 mjeseca
Krste mjesecno
Ajla ok sad mozda ona nebi trebala radi neki drugi stvari.
Jer smatram da bi sa tako nekom komunikacijom se stvorila bolja komunikacija klub igraci uprava navijaci, izvrsila bi se neka vrsta pritiska na igrace da nije FK SARAJEVO laka para postare dane itd itd..
Imas interview pred utakmicu posle utakmice po 5 minuta ista pitanja isti ljudi jedino eto sad cvitanovic moze dobit neku pozitivnu ocjenu jer prica nalo opsirnije.
Ja glas od mlinarica neznam od kupresnika keremeha turkesa mujkica tako reci u zadnjih 3 godine nismo imali 2 sata interview sa igracima zajedno. Da nije neki podcasts (NEBITNIH) gdje gostivo krle banic i rile nito nebi imali.
Neko mrtvilo, nije to sjeverna koreja vec imam osjecaj bojanja od komunikacije i to od vrha (MIRVICA) boji se pogledat u ogledalo i suocit se sa situacije kakva je god, jer u FK SARAJEVU je tesko postic rezultat boreci se sam (bez navijaca i medija)