Niko ne osporava da nosu bili, al takvi ko ti i tebi slicnim su gori od cetnika, za cetnicku poruku se prodate a kamo li za sta vece, a takvih ko ti je mali milion u tuzli. Od vas 20 sa tuzlanskog kantona sto ja znam jedno 15 muslilana jede krmetinu, nekolicina psuje Srebrenicu. Sljam ljudski
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Retardi sve srpsko koriste, kupuju, konzumiraju od hrane, muzike, filma, serija, sve sve, ali kad neki srpski klub ČESTITA PRAZNIKE, to je problem.
Retardi.
I licemjeri.
Retardi.
I licemjeri.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ovo za svinjetinu i ateizam me ne interesuje. Svakom svačije privatno.Crkvice1988 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:14Ovo ti je ona sorta sto ce jest krmetinu kako bi se dodvorio srbinu. Zato ja kazem da su oni gori od cetnika. Sutra da se ne do Bog zapuca, ovaj bi te prvi prodo. Da su objavili prvog januara pa hajd, ovako se samo posprdali s njima. Ocigledno je sta su im cestitali. Prije 7 dana bio bozic, prekjuce nova godina, a debili si ponose s tim. Vidjecemo hocel bit cestitke u martu za Bajramschalke je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:04Ne znaš "gdje goniš"
Da imate i malo mozga u tim špicastim glavama, kao što pokazujete da nemate. Sami bi napisali:"ok, hvala im što su čestitali, ali ovako nešto nije za objavljivanja".
To su isti oni koji i Đukića veličaju. Ali ispade da "pišate" i po vašim žrtvama
Ovdje se oni hvale, što su im dželati čestitali Novu godinu. Naravno, kad ti je čestita 14.1. odnosi se na Srpsku.
Evo neću reći Goretzka
Eto Tuzlaci branii, a Zeničani nisu. Dođeš u Zenicu u centar grada pa pogledaš spomenik "Kameni spavač". Skoro hiljadu upisanih imena boraca Zenice. Sve po godinama. Da ih sve iščitaš treba ti dobrih pola sata
Mrš licemjerčino ozračena.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U situaciji kad si drugoligaš i igraš protiv sredina koje su manje od tebe po svakom parametru.
Kad su svi vidno retardirani i hendikepirani (uz časne izuzetke, npr. naš dragi Bihać i njihovo Jedinstvo), praznike ti čestita bivši prvak Evrope, pa naravno da će ti imponovati, što su te se sjetili u 2. ligi.
Što nisu čestitali mrtvim ozraćenim isl.
Zato što nas cijene, a vas se i ne sjećaju, jer ste bili epizodisti u ligi.
Mogli su i oni ići logikom Tuzlanske kolone, gdje su Srbi stradali (svojom krivicom, mi smo se časno branili i odbranili), ali nisu, nego su sa čisto sportskog aspekta čestitali.
I neka su.
Kad su svi vidno retardirani i hendikepirani (uz časne izuzetke, npr. naš dragi Bihać i njihovo Jedinstvo), praznike ti čestita bivši prvak Evrope, pa naravno da će ti imponovati, što su te se sjetili u 2. ligi.
Zato što nas cijene, a vas se i ne sjećaju, jer ste bili epizodisti u ligi.
Mogli su i oni ići logikom Tuzlanske kolone, gdje su Srbi stradali (svojom krivicom, mi smo se časno branili i odbranili), ali nisu, nego su sa čisto sportskog aspekta čestitali.
I neka su.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 16 jan 2026, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Pa vi ste najveci licemjeri u ovoj drzavi, karadzica bi branili samo da imate kakve koristi od njeg. Pogan tuzlanska. Nema gorih ljudi u drzavi od vas. Pravi beskicmenjaci. I opet kazem cast izuzecima, al tesko je doc do njih pored vas beskicmenjaka. Sakrivaju se tamo po medjuentitetskim kafanama i meze svinjetinu u ramazanu. Svojim ocima gledo, nije mi niko pricoSky9 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:03Mrš licemjerčino ozračena.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Mamu ti j*bem od koga si se ti branio. Nemas 20 godina a branio se. 95 je rat zavrsioSky9 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:09U situaciji kad si drugoligaš i igraš protiv sredina koje su manje od tebe po svakom parametru.
Zato što nas cijene, a vas se i ne sjećaju, jer ste bili epizodisti u ligi.![]()
I neka su.
- bromazepam
- Kontakt:
Poruka za degenerične niželigaše koji i dalje komentarišu čestitku na njima razumljivom jeziku:bromazepam je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:18Ne znam što se čude ovi niželigaši što Sloboda dobije čestitku od najvećeg kluba sa naših prostora.
Santos sa Tušnja
Sky9 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:09U situaciji kad si drugoligaš i igraš protiv sredina koje su manje od tebe po svakom parametru.
Zato što nas cijene, a vas se i ne sjećaju, jer ste bili epizodisti u ligi.![]()
I neka su.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Otpad ljudski, izolovani od citave drzave, piju po bjeljini i zvorniku. Veci cetnici od onih majmuna po rsu. Za sve oni imaju izgovor. Znaci ljudi iz sve i jedne navijacke skupine u drzavi osudili ovo, samo njima normalno. Mi svi budale oni jedini pametni. Ne mozes ti njima ni sudit kad snontas to su ova dva kretena ledeni sa 3 profila i ovaj debil pogesna tableta. Mozda su njih dvojica i cetnici hajd ih znajRudarenje je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:15Sky9 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:09U situaciji kad si drugoligaš i igraš protiv sredina koje su manje od tebe po svakom parametru.
I neka su.![]()
![]()
Bog me j.60, šta pročitah
![]()
![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Sine da ti kaže tata pripadnik tuzlanskih Balti. Ne sramoti ni oca svoga ni sve pripadnike Armije BIH iz Tuzle. Jednostavno prestani pisati na ovu temu. Ako imaš gram mozga.Sky9 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:09U situaciji kad si drugoligaš i igraš protiv sredina koje su manje od tebe po svakom parametru.
I neka su.
- bromazepam
- Kontakt:
Šteta što Crkvice1988 nisi među tim poginulima koje spominješ 
Santos sa Tušnja
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ne zajebavaj se na tu temu, sve može ali:
NIKO NIKO SAMO SLOBODA.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Bivši Srbi podivljali jer nisu dobili čestitku od svojih predaka.

Santos sa Tušnja
-
Crkvice1988
- Kontakt:
E za ovo ti ja yebem mrtve. Daj mi jedan video gdje se cuje da mi govorimo nesto takvo. Yebem li ti pokoljenje, ti ces balo pricat o nama. Cim se sluzi glupan mali. Yebem mrtve i tebi i ovom sto je objavio ovobromazepam je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:34Bivši Srbi podivljali jer nisu dobili čestitku od svojih predaka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.