Premijer liga BiH - aktuelno

Pablo11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pablo11 » 16 jan 2026, 16:15

jurisicduska je napisao/la:
16 jan 2026, 16:04
Pablo11 je napisao/la:
16 jan 2026, 15:59
16 jan 2026, 15:48

Ma da upravu si ovo je vase normalno ponašanje.
Prelistaj malo postove, evo ima ovih ubjeđuju sami sebe da su zdravi.
Ima i vasih sa strane svakakvih. Nemoj generalizovati, zna se ko prvi sve zapocne sa cetnicima i slicno.
Ja ovdje vidim s naše strane zadnjih dana zezanja u vidu Amre, Ljube Alicica, Udarnih 11 nikom te ne damo, na konto propalih transfera, razgovora i tako. A od vas psiholog, četnik , Karadžić i tako. Nema se sta generalizivati tu. I vi kad pisete ove Light teme ne pise vam niko da ste nenormalni. Mislim da tome nije mjesto ovdje a ti misli sta hoćeš.
Svako oslovljavanje sa vase strane je cetnici, znas ti dobro na sta mislim, srbi i te gluposti.
Nisam nikome roditelj da gledam ko ce sta pisati, samo bez cmizdrenja kad se uzvrati.
Fk Željezničar.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 16 jan 2026, 16:18

Pablo11 je napisao/la:
16 jan 2026, 16:15
Pablo11 je napisao/la:
16 jan 2026, 15:59

Ima i vasih sa strane svakakvih. Nemoj generalizovati, zna se ko prvi sve zapocne sa cetnicima i slicno.
Ja ovdje vidim s naše strane zadnjih dana zezanja u vidu Amre, Ljube Alicica, Udarnih 11 nikom te ne damo, na konto propalih transfera, razgovora i tako. A od vas psiholog, četnik , Karadžić i tako. Nema se sta generalizivati tu. I vi kad pisete ove Light teme ne pise vam niko da ste nenormalni. Mislim da tome nije mjesto ovdje a ti misli sta hoćeš.
Svako oslovljavanje sa vase strane je cetnici, znas ti dobro na sta mislim, srbi i te gluposti.
Nisam nikome roditelj da gledam ko ce sta pisati, samo bez cmizdrenja kad se uzvrati.
Kome si uzvratio na ovom postu što sam ti zakačio klaune? Postaviš mu crno na bijelo i degenerik nastavlja da laže.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 jan 2026, 16:18

SHZ82 je napisao/la:
16 jan 2026, 15:41
[i
slika
Ko je autor slike iza ovog lika ?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 jan 2026, 16:19

fks74 je napisao/la:
16 jan 2026, 16:13
Vanja8 je napisao/la:
16 jan 2026, 16:03
16 jan 2026, 15:57
I sad odjednom ova priča o Džeki, hoćemo zaboraviti euforiju po fejsbuku, forumima, kao sad odjednom znali vi da je to….

Nevjerovatno. Niste je l’ tako sa Nalicem ni pregovarali ništa specijalno. A zakazan bio za danas na slikanju.
Ma ako Dzeko nece da dodje, nema veze, ima i boljih... :kafa:
Nije zaj.bancija bilo bi dobro da im dođe u klub da dobije neku funkciju, da igra to ne bi volio ni nama da dođe. Čovjek je završio sa ozbiljnim fudbalom.
Nije poenta igranja kao same pozicije na terenu, vec sta sve nosi taj transfer kad bi se desio. Izboris evropu dovedes igraca kao sto je on, zamisli samo prodaju dresova, clanske, marketing profit. Niko ne ocekuje sve da dodje da ce dici titulu, zabiti 25 golova. Taj osjecaj povratka je neopisiv i mnogo vise od onoga sta bi on uspio uraditi na terenu.
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jan 2026, 16:25

Tempero je napisao/la:
16 jan 2026, 00:47
Nije Sarajeva vidio danas. Cujemo se sutra popodne.
Je l’ prošlo “popodne” , ne nazva, ništa, ni traga ni glasa.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 jan 2026, 16:26

Vrhunca debilizma je rasprava o tome ko koga vise provocira sa cetnicima, a koja dodje na red na ovom forumu svako par mjeseci.
Ako se s nase strane pojavi i jedan maloumnik, odmah krece moralisanje i kukanje. A to sto su citav derbi na sred Grbavice pjevali i vrijedjali sugradjane, uz iste te prozivke koje i dan danas mozemo vidjeti po forumu, to im ne smeta. Kao da se nista nije desilo. Nije da nismo navikli na to lazno moralisanje.

Al opet ponavljam, cisti debilizam je uopste sve to dovoditi u vezu, s koje god strane dolazilo. Nevjerovatno je da u 2026 godini uopste postoji potreba da se o tome prica :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 jan 2026, 16:27

Pablo11 je napisao/la:
16 jan 2026, 16:19
fks74 je napisao/la:
16 jan 2026, 16:13
Vanja8 je napisao/la:
16 jan 2026, 16:03

Ma ako Dzeko nece da dodje, nema veze, ima i boljih... :kafa:
Nije zaj.bancija bilo bi dobro da im dođe u klub da dobije neku funkciju, da igra to ne bi volio ni nama da dođe. Čovjek je završio sa ozbiljnim fudbalom.
Nije poenta igranja kao same pozicije na terenu, vec sta sve nosi taj transfer kad bi se desio. Izboris evropu dovedes igraca kao sto je on, zamisli samo prodaju dresova, clanske, marketing profit. Niko ne ocekuje sve da dodje da ce dici titulu, zabiti 25 golova. Taj osjecaj povratka je neopisiv i mnogo vise od onoga sta bi on uspio uraditi na terenu.
Upravo sam to napisao, kao marketinški potez ok, kao igrač nikako. Mada vjerujem da bi on nekome uzimao mjesto, isto kao u reprezentaciji.

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 16 jan 2026, 16:29

maroonGiant je napisao/la:
16 jan 2026, 15:13
Jesu dosadni sa karadzicem, frajer je bio jedan od najskolovanijih psihologa u gradu, logicno je da je postojala velika sansa da ce ga neki od sarajevskih klubova angazovati, makar tu jednu sezonu. Tad nije bio zlocinac. I nije nas navijac, kao npr. seselj, nele, i ostala ekipa.
imam pajdu u beogradu i kaze da doktor daba i sad prati fks.. navija zivotom za njih.. ako on laze lazem i ja..

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 16 jan 2026, 16:33

Doveli zemunce na Grbavicu i ovaj potkapacitirani kaže nije uredu što nas zaje.bavate. :tokralju: :tokralju:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 16 jan 2026, 16:37

boatenkk je napisao/la:
16 jan 2026, 16:29
maroonGiant je napisao/la:
16 jan 2026, 15:13
Jesu dosadni sa karadzicem, frajer je bio jedan od najskolovanijih psihologa u gradu, logicno je da je postojala velika sansa da ce ga neki od sarajevskih klubova angazovati, makar tu jednu sezonu. Tad nije bio zlocinac. I nije nas navijac, kao npr. seselj, nele, i ostala ekipa.
imam pajdu u beogradu i kaze da doktor daba i sad prati fks.. navija zivotom za njih.. ako on laze lazem i ja..
Istina, ja sam taj pajdo.

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 16 jan 2026, 16:41

DoktorXabaras je napisao/la:
16 jan 2026, 16:33
Doveli zemunce na Grbavicu i ovaj potkapacitirani kaže nije uredu što nas zaje.bavate. :tokralju: :tokralju:
Kazu razjebali su odnose sa zemuncima kad se pocela grbavica pjevati na ekavici
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 16 jan 2026, 16:47

duska ti vise zivis za Zeljom nego pola ovih pitara za Sarajevom....
nek crknu dusmani, najjaci smo

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 jan 2026, 16:50

FK Željezničar - FK Partizan, 2000.godine
Dala I Isko presli s grobarima dali sal Sarajeva a dobili raketu..HZ na istoku do grobara smo bili
slika

Zamisli imas ovakvu sliku i to odmah poslije rata. Ne dolazi mi u obzir da zbog toga prozivam sugradjane pogrdnim nadimcima niti da generalizujem. Nemam nikakav kompleks vezan za to, niti me vrijedja sto su pojedinci to uradili.

S druge strane, oni su zbog druzenja par momaka sa Zemuncima na sred Grbavice prozivali sve navijace Zelje i nazivali ih cetnicima. Al s obzirom da je ovdje na forumu rijetko koji navijac FKS stvarno iz Sarajeva, a i generalno im izumire duh grada na tribini, donekle razumijem taj njihov kompleks, seljakluk i nemogucnost da shvate tu poveznicu i kontekst.

Ono sto je posebno interesantno jeste da malo ko zna da su i oni imali konekcije na tim relacijama. Pa im je jedan derbi sredinom 2000tih delija vodio navijanje. Dakle, ako iko ima materijala da se proziva u tom smjeru, onda ste to vi.

Kod nas nema kompleksa niti maloumnosti da se u nasem gradu radi ono sto vasi navijaci rade. To nikad necete shvatiti :wave:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 16 jan 2026, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 jan 2026, 16:51

Sta pricati o ljudima koji saraju grafite mrtvih ljudi, upadnu psuju istog tog mrtvog momka, uzvikuju ime ubice. Predstavljaju kao akciju upad na teren kidanje parole. Dobro ikako postojimo.
Fk Željezničar.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 16 jan 2026, 16:54

LondonBlues je napisao/la:
16 jan 2026, 15:54
Zamisli koincidencije i Zrinjski i Palace su 1905.osnovani.
Ali Sarajevo ima 47 godina duzeg igranja od Zrinjskog, jel tako specijalac? :lol:

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 16 jan 2026, 17:00

Organizovali prijateljsku utakmicu sa Parizanom i doveli grobare na Grbavicu a par godina ranije im ti isti zapalili stadion i ono se našlo da priča o nečemu.
Pa dajete mu neku medicinu šta je ovo :crazy:

Kojeg smo mi to grada sugrađani jadan inebio, kakve ti vezeš imaš sa Sarajevom :shock:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 16 jan 2026, 17:00

KONTRASVIH je napisao/la:
16 jan 2026, 16:50
FK Željezničar - FK Partizan, 2000.godine
Dala I Isko presli s grobarima dali sal Sarajeva a dobili raketu..HZ na istoku do grobara smo bili
slika

Zamisli imas ovakvu sliku i to odmah poslije rata. Ne dolazi mi u obzir da zbog toga prozivam sugradjane pogrdnim nadimcima niti da generalizujem. Nemam nikakav kompleks vezan za to, niti me vrijedja sto su pojedinci to uradili.

S druge strane, oni su zbog druzenja par momaka sa Zemuncima na sred Grbavice prozivali sve navijace Zelje i nazivali ih cetnicima. Al s obzirom da je ovdje na forumu rijetko koji navijac FKS stvarno iz Sarajeva, a i generalno im izumire duh grada na tribini, donekle razumijem taj njihov kompleks, seljakluk i nemogucnost da shvate tu poveznicu i kontekst.

Ono sto je posebno interesantno jeste da malo ko zna da su i oni imali konekcije na tim relacijama. Pa im je jedan derbi sredinom 2000tih delija vodio navijanje. Dakle, ako iko ima materijala da se proziva u tom smjeru, onda ste to vi.

Kod nas nema kompleksa niti maloumnosti da se u nasem gradu radi ono sto vasi navijaci rade. To nikad necete shvatiti :wave:
Pa i bila su prozivanja, pjesme, skandiranja i parole za tog deliju, samo nije vodio navijanje kako ti kažeš, tako da će biti da je ipak i kod vas bilo, kako kažeš, kompleksa i maloumnosti. :) A što se te slike tiče, to su već starija vremena, kad se i među željovcima pojavljivala zastava torcide za koju također nikad nije bilo nikakvih prozivki i to je tad donekle bilo normalno.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 16 jan 2026, 17:06

avenija je napisao/la:
Kakve Rudar ima šeme i veze za ove igrače i ko to dovodi, prati, plaća volio bi znati..ima onaj zigazaga ako ga nisu otjerali sa foruma.?

Nedam se ja tako lako otjerati 😉 Kad me počnu nervirati gluposti i nacionalna prepucavanja,samo se isključim na par dana
Nego,da ti odgovorim na pitanje. Glavni za dovodjenje Španskih igrača je Roberto Koral. Španski igrač koji je došao prvi,a zaigrao tek zadnje jesenje kolo. Došao je iz operacije ligamenata. I od svih ti igrača koji su došli,ima najbolji CV. Ispada da je više menadžer nego igrač.Naravno da je i Perica u toj kombinaciji .E sad,najveća je misterija ko ih plaća. Rudar sigurno ne. Znam to iz prve ruke. Vjerovatno ih plaćaju menadžeri,s tim da imaju svi otvorene ugovore. Evo,Paskval nakon 5 mjeseci predje u Borac. Vjerovatno će neko i Ronkala i Mohedana uzeti.
Po meni,Ronkal debelo prevazišao Rudar. Igra beka,obe strane može pokrivat. Fizički prespreman,25 godina.Ko ga uzme,neće se pokajati

P.S.Ko je čija filijala,nemam živaca objašnjavati i nadam se da će doći dan kad više neke ekipe neće gubiti od Travnika kući zadnje kolo,,nakon 2:0 na poluvremenu i nas izbacivati iz lige,da će doći dan kad neće nas moći masakrirati razni Kesići i Gigovići.
Zadnja izmjena: Zigazaga, dana/u 16 jan 2026, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 16 jan 2026, 17:11

Za koga navijaš?
- Za Želja.

Satraste se da pokažete da ste klub pravih sarajlija, a svima je znana istina, za plave papak navija.
MNON

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jan 2026, 17:16

Noke995 je napisao/la:
16 jan 2026, 17:11
Za koga navijaš?
- Za Želja.

Satraste se da pokažete da ste klub pravih sarajlija, a svima je znana istina, za plave papak navija.

I notorna je stvar da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevo. Da bi se brže asimilirali, jer oni to tako misle. Čim se deklarira, čim pokaže, čim ode na utakmicu pa vrišti za Sarajevo da će ljudi povjerovati da je i on sarajlija. To je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka sa gradom u koji je došao prirodna pojava. Većina sarajlija tradicijski navija za Želju.
Tako kaze veliki akademik Sidran :kafa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Ferroviere1987, fks74, NazorUso, Vanja8, Zigazaga i 29 gostiju.