FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i Andjelo Šutalo 19 g iz Dinama dogovoren je.bat ce Zoran Dinamo izgleda pokupi sve talente 

- nedimmmm1337
- Kontakt:
A jel on odma dolazi ili ce biti do kraja polusezone tamo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- trunks1946
- Kontakt:
Sto bi objavljivao kad nije još gotovaBurberry46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:15Kazu da je zgrada skoro zavrsena u trening kampu, zasto klub ne objavljuje nista mi je cudno pravo
Najavili su podavno, na proljeće bi trebala biti završena.. živim tu blizu krov je postavljen plavo bijele boje zgradica, vjerovatno još unutrašnji radovi ostali..
orde del male
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ogromna konkurencija i hiperodukcija talentovanih fudbalera u Dinamu. Dokazano uspješna škola i to na mnogo većem nivou nego što je regionalni fudbal. Nema fule sa njihovim igračima. Samo od talenata koji ne dobiju šansu da zaigraju za njihov prvi tim može se oformiti ozbiljna ekipa za našu ligu.
Živio tata Mamić... i Savez ako Bog da da preuzme!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
E nek si nam rekoaezakmi je napisao/la: ↑16 jan 2026, 18:30Očekujete previše, a vidite da para nema previše. Meni se više sviđa ovakav pristup, nego rasipanje koje ne donosi ništa.
Nema od titule ništa ove sezone, možemo max KUP uzeti i mene bi i to zadovoljilo.
Nema više Sarajeva koje će ići redom i dovoditi sve i svašta, palimo se na vrijednost ekipe na Transfermarktu od 13-14 mil. €, kao da ništa nismo od ranije naučili, da to u biti ništa ne znači.
Uvijek mi je draže vidjeti tim od 7-8 mil. € gdje se borimo za vrh tabele, gdje je kostur ekipe duži vremenski period na okupu, nego da dovodimo "kapitalce" koji to nisu.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma Mamici su i tamo dovodili sve sto valja,od hiljade njih par uspije, Mamic sad isto radi,dovodi sve sto valja naravno veliki broj njih nece ni dobiti sansu niti ce nesto napraviti, zato ce samo vrhunski kvalitet isplivati.Herson je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:33Ogromna konkurencija i hiperodukcija talentovanih fudbalera u Dinamu. Dokazano uspješna škola i to na mnogo većem nivou nego što je regionalni fudbal. Nema fule sa njihovim igračima. Samo od talenata koji ne dobiju šansu da zaigraju za njihov prvi tim može se oformiti ozbiljna ekipa za našu ligu.
rimljanin90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:17De zavrsi nama kakav stan u zagrebu ili na moru. Pusti lukasaSazg je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:06Pusti @luckystrike zayebava se, ja mu jedino mogu završiti stan neki u Zg ili na moru.
Što se tiće Lukasa moje mišljenje je da će izabrati nas prije Osijeka. Najveća naša prednost su Mamić i Mario pa tek onda evropske utakmice i transferi. Ne znam ništa dokle je to sve stiglo, čim budem znao javljam, sad više nije tajna da pregovaraju. Nadam se da će se dogovoriti jer jako dobar igrač.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Prvo ovog popa pa onda ostalo.Sazg je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:48rimljanin90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:17De zavrsi nama kakav stan u zagrebu ili na moru. Pusti lukasaSazg je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:06
Pusti @luckystrike zayebava se, ja mu jedino mogu završiti stan neki u Zg ili na moru.
Što se tiće Lukasa moje mišljenje je da će izabrati nas prije Osijeka. Najveća naša prednost su Mamić i Mario pa tek onda evropske utakmice i transferi. Ne znam ništa dokle je to sve stiglo, čim budem znao javljam, sad više nije tajna da pregovaraju. Nadam se da će se dogovoriti jer jako dobar igrač.samo buraz reci šta treba i požika repa
![]()
- Burberry46
- Kontakt:
Pa malo slike, radovi u toku i slicnotrunks1946 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:26Sto bi objavljivao kad nije još gotovaBurberry46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:15Kazu da je zgrada skoro zavrsena u trening kampu, zasto klub ne objavljuje nista mi je cudno pravo
Najavili su podavno, na proljeće bi trebala biti završena.. živim tu blizu krov je postavljen plavo bijele boje zgradica, vjerovatno još unutrašnji radovi ostali..
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma sta će nam to. Nije predizborna kampanja pa da se mora slikat. Mi dali pare. Nas klub. Nije opstina, kanton, federacija.Burberry46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:57Pa malo slike, radovi u toku i slicnotrunks1946 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:26Sto bi objavljivao kad nije još gotovaBurberry46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:15Kazu da je zgrada skoro zavrsena u trening kampu, zasto klub ne objavljuje nista mi je cudno pravo
Najavili su podavno, na proljeće bi trebala biti završena.. živim tu blizu krov je postavljen plavo bijele boje zgradica, vjerovatno još unutrašnji radovi ostali..![]()
E cuj plavo bijele boje...trunks1946 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:26Sto bi objavljivao kad nije još gotovaBurberry46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:15Kazu da je zgrada skoro zavrsena u trening kampu, zasto klub ne objavljuje nista mi je cudno pravo
To je da se Mamić bolje osjeća hahavisokohz je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:59E cuj plavo bijele boje...trunks1946 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:26Sto bi objavljivao kad nije još gotovaBurberry46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:15Kazu da je zgrada skoro zavrsena u trening kampu, zasto klub ne objavljuje nista mi je cudno pravo
Najavili su podavno, na proljeće bi trebala biti završena.. živim tu blizu krov je postavljen plavo bijele boje zgradica, vjerovatno još unutrašnji radovi ostali..![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pridružujem se...mnon46 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:01To je da se Mamić bolje osjeća hahavisokohz je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:59E cuj plavo bijele boje...trunks1946 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:26
Sto bi objavljivao kad nije još gotova
Boje su nebitne, bitno je da kao klub napredujemo. Od nečega se mora početi.

.png)